Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 85 of 246 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 185 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1681 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by vrajitorul View Post
    jocu asta o sa-l cumpar doar cand o sa aiba in el VW Scirocco si Golf 6 cu cockpit view. nu-mi vine sa cred ca nu sunt incluse in cele 1000+ masini . dezamagitor. macar asa nu mai trebuia sa platesc benzina ca sa conduc golfu meu

Nu stiai cum sa ne zici ca ai Golf 6 nu ?

2. #1682 SP
    Banned Trip's Avatar
    Astăzi este lansarea de presă a jocului �n Rom�nia. Presupun că de m�ine o sa-l jucați deja.

3. #1683 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    [url]
    [url]
    [url]

4. #1684 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    In sfarsit niste filmulete "redi for da hud".

5. #1685 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    sa va uitati pana la sfarsit ca tipul arata ceva interesant
    le: tipul e de profesie pilot din cate am inteles
    YouTube - GT5 C63 replay

Interesant cum de nimeni din noi nu a comentat pana acum pe baza acestui clip, este mai mult decat interesant dpmdv.

Good find GeOKeR

6. #1686 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Foarte bine arata fumul ala. Real aproape. Sa zicem ca era sa ii explodeze un pneu? ca fumul nu era de la motor. O sa ii dea o noua dimensiune jocului, defectiunile tehnice. A forjat masina si pe final aproape a distrus pneurile.

---------- Post added 23-11-2010 at 09:23 AM ----------

Va dati seama ce ar implica asta la un Ferrari ... sa cedeze un cauciuc.... desi nici C63 nu e de neglijat ca si putere a motorului...aproape 500cp (485 parca)

7. #1687 SP
    Pai nu imi convine. Cum adica sa deblochez "damage" pe parcursul jocului? Si in multi va fi la fel? Daca intru cu "level" mai mic decat 10, sunt in "god mode"?

8. #1688 SP
    pai daca iti da totul de la inceput, poate nu e cazul tau, dar unii o sa sara ca arsi ca isi fac masina praf la cea mai mica atingere. Si sincer, la inceput mai mult te incurca damage-ul. Oricum sunt alti factori care o sa te incomodeze - conditii meteo, rasuciri, supravirari, subvirare etc, damage-ul ar putea fi prea mult la inceput. Cred ca la asta s-au gandit. Gandeste-te ca nu e jucat doar de oameni cu carnet de conducere sau peste 20 ani. O sa il joace si pustii de 7 ani.

9. #1689 SP
    Pai si nu era mai simplu sa faca un buton? Damage on/off. Sper ca in multi sa fie lasat liber si sa fie ales de catre host.

10. #1690 SP
    asa ar fi normal. Ca altfel e dezechilibru intre cei cu damage si cei fara. Daca esti in "god mode" cum zici tu, nu ai decat sa ii izbesti pe adversarii veterani cu damage de parapeti si sa castigi cursa cand ei o sa conduca cu 3-2 roti functionale .

11. #1691 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Pai nu imi convine. Cum adica sa deblochez "damage" pe parcursul jocului? Si in multi va fi la fel? Daca intru cu "level" mai mic decat 10, sunt in "god mode"?
    Probabil se refera doar la "visible damage"

12. #1692 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Quote Originally Posted by vrajitorul View Post
    jocu asta o sa-l cumpar doar cand o sa aiba in el VW Scirocco si Golf 6 cu cockpit view. nu-mi vine sa cred ca nu sunt incluse in cele 1000+ masini . dezamagitor. macar asa nu mai trebuia sa platesc benzina ca sa conduc golfu meu
    Daaaa...incredibil de dezamagitor.
    Cel putin mie nu mi se par 2 masini care trebuie neaparat mentionate din istoria automobilismului....
    Maybe it's just my house!

13. #1693 SP
    Member raptorscream's Avatar

14. #1694 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    wow...800 de masini din alea 1000 nu au camera din interior deloc... WOW.

LE: sa nu mai spun ca grafica este cel mult mediocra. Nu stiu cum este sa-l joci, dar din ce am vazut in toate video-urile, arata destul de urat. Pentru o instalare de 40 de minute si loading time destul de mare cand incarci o cursa, ma asteptam la niste texturi imense de un fotorealism iesit din comun.

15. #1695 SP
    Member raptorscream's Avatar
    da ... pt o dezvoltare de aproape 6 ani destul de dezamagitor in mare parte jocu

16. #1696 SP
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    da ... pt o dezvoltare de aproape 6 ani destul de dezamagitor in mare parte jocu
    - grija la semnatura

Ramai fericit cu FM3 . Si lasa-ne pe noi sa asteptam 6 ani dupa GT5

17. #1697 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    serios? damn.. pai cred ca imi aman comanda la el si imi iau NFS HP si Ferrari Challenge, arata mai bine astea. sunt curios cate masini au puse la un loc... plus cele din DLC.
    yeah, toate jocurile arata mediocru in ziua de azi, altele arata foare urat, mai ales pe youtube. nu stiu ce se intampla. m-am uitat mai atent pe youtube si nu imi place ce vad.

18. #1698 SP
    Pai oricum unii nu sunt realisti. Totusi e un joc ...fata de alte jocuri , eu zic ca are o grafica de exceptie.

Si oricat de mult ne-am dori ....un joc nu o sa suplineasca niciodata condusul real. Deci pana unde pot merge asteptarile noastre ...si cat le pot implini producatorii?!

19. #1699 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    - grija la semnatura

Ramai fericit cu FM3 . Si lasa-ne pe noi sa asteptam 6 ani dupa GT5
    Man, nu sunt fanboy. Imi doresc un PS3 dar nu-mi permit. Am jucat GT3 si 4 pana la "epuizare" pe PS2. Nu stiu cum esti tu, dar eu, cand aud de un joc care a stat in dezvoltare 5 ani si care cere atatea "sacrificii" (instalare de 40 de min + loading time enorm pentru ce ofera - si aici ma refer strict la grafica mediocra, la no damage, la no in car camera pentru 80% din masini) mi se pare bataie de joc. Un alt exemplu bun de oameni care accepta orice le ofera producatorii, cat timp poarta numele celebru.

Exact ca lansarile din RO. ne multumit cu atat pentru ca altceva nu avem. Poate daca aveam zeci de simulatoare pe PS3 si X360 bune, jocul asta trecea doar ca mediocru.

20. #1700 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Man, nu sunt fanboy. Imi doresc un PS3 dar nu-mi permit. Am jucat GT3 si 4 pana la "epuizare" pe PS2. Nu stiu cum esti tu, dar eu, cand aud de un joc care a stat in dezvoltare 5 ani si care cere atatea "sacrificii" (instalare de 40 de min + loading time enorm pentru ce ofera - si aici ma refer strict la grafica mediocra, la no damage, la no in car camera pentru 80% din masini) mi se pare bataie de joc. Un alt exemplu bun de oameni care accepta orice le ofera producatorii, cat timp poarta numele celebru.

Exact ca lansarile din RO. ne multumit cu atat pentru ca altceva nu avem. Poate daca aveam zeci de simulatoare pe PS3 si X360 bune, jocul asta trecea doar ca mediocru.
    Postul meu nu te viza pe tine ci pe cel de mai jos.

Oricum ...nu e sfarsitul lumii ca se instaleaza 40 minute in loc sa faca swap exasperant de pe disc tot timpul.

Si faptul ca a stat in dezvoltare 5 ani ....nu poate decat sa ma bucure. Decat sa scoata jocuri pe banda rulanta (vezi seria NFS) , mai bine un joc la cativa ani cu masini mai multe decat a avut toata seria NFS pana acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 246 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 185 ... LastLast