Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 246 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1821 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Nu e joc nashpa, asteptari prea mari doar.Sincer, daca nu avea online l-as fi inchiriat numai.
    Jocul nu exceleaza prin detaliul mediului inconjurator (copacei & ****). Yamauchi si-a indreptat atentia catre ce este mai important intr-un simulator auto si anume un comportament cat mai apropiat de realism.
    Sunt 200+ masini care sunt redate la cel mai mare detaliu intalnit pana acum intr-un joc cu masini, sunt 70 de trasee/combinatii de trasee dintre care unele din "real life" redate la cel mai mic detaliu ( nu ma refer la "copacei & ****") . Da, ar fi fost frumos ca si copaceii sa fie redati foarte frumos, se miste ondulati de v�nt etc. dar din pacate nu sunt. Dezamagitor, nu ?
    Personal am incetat de multi ani sa mai caut detaliu grafic intr-un joc, caut jucabilitate/longevitate iar GT5 are asta si dupa cum am citit in review-ul IGN, Polyphony are cel putin un ochi atitntit asupra modului de joc Online, ceea ce ma face sa cred ca o sa primeasca imbunatatiri in viitorul apropiat (nu stiu daca are nevoie momentan).
    Cu o combinatie atat de vasta de masini/trasee si un mod online (speram stabil) GT5 va avea o longevitatea asteptata de fani si nu numai.

2. #1822 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    YouTube - Lens of Truth First Look: Gran Turismo 5 Gameplay

La peste 150km/h frontal masina se ridica putin in sus.
    chiar si asa tot vreau gt5

3. #1823 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    chiar si asa tot vreau gt5
    Si eu il voi cumpara, nu asta era ideea. Dar aveam alte asteptari de la un joc care este de 5 ani in productie.

4. #1824 SP
    Junior Member dode's Avatar
    Acum l-am luat si eu de la Altex. Abia astept sa ajung acasa . Mie mi-a placut la nebunie GT4 deci nu vad cum sa ma dezamageasca GT5, in fond pt jocul asta mi-am luat PS3 in defavoarea Xbox

5. #1825 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu zic ca va agitati putin prea tare deocamdata, toti.

Gran Turismo 5 Reviews: Can They Be Trusted? | The best gaming blog NOW! On NowGamer

citez:

"What I take issue with - what I'm questioning - is how much faith you can put in a review of a massive title like GT5 that has literally only had a couple of days put into it. It's a release that's been five, six years in the making, and people are ****ting out reviews as quickly as possible just because it's the internet and they have to.
    I'm sitting here in my ivory tower of print publishing casting judgement down on the world around me, which is a little unfair. I know how the net works - I've worked there for many years. If you're not first, you're nothing. But in the case of Gran Turismo 5 I think a more careful, considered approach is the right way to do things. Take a few extra days, make sure you've seen everything the game has to offer - or just as much as you can fit into a reasonable amount of time. That's 'reasonable' as in 'enough to do the game, and your audience, justice'."

6. #1826 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    daca are un control bun si o miscare cat de cat realista a masinii, nu imi pasa de mediul inconjurator. Nu joc Battlefield, ci conduc cu 200km/h, cine are timp sa admire peisajul?
    Iti respect parerea dar eu nu vreau sa ma intorc la GT4, pt mine conteaza si grafica; oricum poate sunt rautacios( poate si pt faptul ca il astept de f mult timp), de obicei nu judec vreun joc pana nu-l incerc.

7. #1827 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Si eu il voi cumpara, nu asta era ideea. Dar aveam alte asteptari de la un joc care este de 5 ani in productie.
    vezi la pagina 42

8. #1828 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ma nu va inteleg masinile arata uimitor..interiorul e ceva de o complexuitate fantastica fiind redat in cel mai mic detaliu..ASTA SI MASINA conteaza pentru mine!Daca imi dadeau pe langa asta un circuit frumos cu 0 copaci, astfalt negru si iarba pe langa si un cer albastru deasupra pentru mine unu era tot superb din punct de vedere grafic pentru ca ma intereseaza cum sunt redate masinile in acest joc si interioul pentru ca e normal sa joci cu cockpit view intr-un simulator..parerea mea.
    P.S.: nu sunt fan gt5 cum am mai spus am jucat doar prologue mi-a placut foarte mult si la fel de mult mi-a placut si forza 3.

9. #1829 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Mult mai sta cand selectezi cate ceva.

10. #1830 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Cu o combinatie atat de vasta de masini/trasee si un mod online (speram stabil) GT5 va avea o longevitatea sperata de la fani si nu numai.
    800 masini arata asa.Grafica absolut GT4, textura in loc de model 3D la genti,faruri, stopuri, aliasing la greu.Baga un zoom pe monitor sa vezi pic-ul la dimensiunea reala.Raman 200 masini si gata.
    Attached Images Attached Images cape-ring-north.jpg

11. #1831 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post

vezi la pagina 42
    Daca tot incerci sa zici ceva intresant chiar te rog: VORBESTE! Postezi fara sens si nu inteleg ce vrei sa zici.

12. #1832 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    800 masini arata asa.Grafica absolut GT4, textura in loc de model 3D la genti,faruri, stopuri, aliasing la greu.Baga un zoom pe monitor sa vezi pic-ul la dimensiunea reala.Raman 200 masini si gata.
    Asta e cea mai mare greseala, ca au ales sa faca compromisuri doar ca sa dea masini la kil, mai bine scoteau cate 5-10 masini premium lunar de acum incolo si nu mai era nimeni dezamagit..nu stiu cati de aici au folosit mai mult de 200 de masini intr-un joc terminat, oricare ar fi el si pe orice platforma.

13. #1833 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ce compromisuri? considerati ca are 200 de masini si gata... restul luati-l ca pe un bonus

mi-am pregatit oricum un loc in celula

14. #1834 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Oameni buni. Poate am eu consola prea lenta. Am reusit sa cumpar o masina. Am dat "My Home". Si sta asa de 5 minute.

15. #1835 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    mi-am pregatit oricum un loc in celula

Nice

16. #1836 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Oameni buni. Poate am eu consola prea lenta. Am reusit sa cumpar o masina. Am dat "My Home". Si sta asa de 5 minute.
    Fa-ti un sandwich pana se incarca.Sau mai bine, posteaza pe consolegames...!

17. #1837 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Lasand la o parte polemicile, plus-urile si minus-urile din GT5 legate de grafica, controlul masinilor mi se pare impecabil !

18. #1838 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    E chiar ok jocul. Cum au zis si altii, nu exceleaza grafica la fel cum visam fiecare, oricum clar nu e carton network dar merita cumparat. Daca pot sa zic e cel mai simulator dintre simulatoare. E super realist, complex etc.
    Ceea ce pe mine ma deranjeaza sunt umbrele zimtate si volanele exclusiv pe dreapta la unele masini. Dar in rest, cred ca e genul de joc care imi va "fura" multe nopti
    Mai multe concluzi vom trage dupa weekend-ul ce urmeaza

19. #1839 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Cei care a-ti jucat jocul pot sa va intreb cum vi se pare subvirarea in gt5 fata de gt5p?Au mai redus din acea tendinta excesiva de subvirare?

LEe acord cu GreyhounD..acum m-am luminat si eu de ce atata galagie pentru grafica care si asa mie mi se pare foarte buna..motivul e ca uniii cum a spus si GreyhounDcompara jocul cu acele fotografii si trailere si abia acum imi dau si eu seama de ce sunt toti asa de agitati...ei bine problema lor TREBUIAU sa stie ca acelea sunt filmulete de prezentare pre randate iar pozele din joc sunt facut probabil intr-un fel de photo mode (cum era la forza 3) sau sunt luate din replay-uri..oricum tot nu vad unde e tragedia !

20. #1840 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Majoritatea au pus botul la toate filmele facute in "replay mode", din aceasta cauza grafica reala, in game, pare acum mai slaba. Am spus-o la momentul respectiv, nu trebuie sa ne luam dupa ce filme ne dau ei sau poze de 3 miliarde de megapixeli, alea nu reprezinta realitatea jocului.

Trecand peste grafica, la Gran Turismo pentru mine conteaza doua lucruri: gameplay (simularea) si multiplayer-ul. Daca astea sunt facute cum trebuie, restul e bonus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 246 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast