Jocul nu exceleaza prin detaliul mediului inconjurator (copacei & ****). Yamauchi si-a indreptat atentia catre ce este mai important intr-un simulator auto si anume un comportament cat mai apropiat de realism.
Sunt 200+ masini care sunt redate la cel mai mare detaliu intalnit pana acum intr-un joc cu masini, sunt 70 de trasee/combinatii de trasee dintre care unele din "real life" redate la cel mai mic detaliu ( nu ma refer la "copacei & ****") . Da, ar fi fost frumos ca si copaceii sa fie redati foarte frumos, se miste ondulati de v�nt etc. dar din pacate nu sunt. Dezamagitor, nu ?
Personal am incetat de multi ani sa mai caut detaliu grafic intr-un joc, caut jucabilitate/longevitate iar GT5 are asta si dupa cum am citit in review-ul IGN, Polyphony are cel putin un ochi atitntit asupra modului de joc Online, ceea ce ma face sa cred ca o sa primeasca imbunatatiri in viitorul apropiat (nu stiu daca are nevoie momentan).
Cu o combinatie atat de vasta de masini/trasee si un mod online (speram stabil) GT5 va avea o longevitatea asteptata de fani si nu numai.