1472-4711-0510-9358-8506
L-am luat si eu. Pls add Dante-ACM . Daca nu fac instalarea la inceput o mai pot face mai tarziu?
Poti invata pt teze? lol. Eu de cand am zis ca ma apuc am terminat drivers licences: ib,ic lol.
Totusi, mi se pare frustrant cateodata jocu', mai ales cand se baga "robotii" in mine si is descalificat :X.
Ce ati cumparat pt lv 1 ,a japoneza sub '79? Am gasit la used in Skyline din 70, dar cere ala 40k pe ea. Cam multicel. Voi cu ce ati concurat in proba respectiva?
afi palace - domo. aveau 3 pe stoc acum o saptamana iar 1 l-am luat eu.
Adresa: Domo - Afi Palace Cotroceni , B-dul Vasile Milea nr. 4 Militari, Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti Bucuresti
Telefon: 0723 80.39.07, 021 448.17.70
Web: DOMO.ro - Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C
suna si tu inainte, dar cere cu cineva de la periferice sa nu iti raspunda fata de la promotii ca nu are
Succes!
Am cumparat pana la urma ragalia aia de Skyline. Un cazan de masina. Am impresia ca rotile alea sunt patrate, asa de repede merge.)
Kaznuori Yamauchi este conștient de acest lucru, ca unele masini sunt cam praf, și a declarat pentru Famitsu că studioul plănuiește să upgradeze unele mașini din categoria Standard la Premium, acestea primind un bord complet modelat, caroserie detaliată și �n unele cazuri damage vizual.
More Premium cars for GT5 | Games Industry | MCV
E asa au vrut ei dupa ce au stat atat la el trebuiau sa faca si ei ca toate sa fie premium.
VA BAGATI LA CV DATI SI VOI ADD: DRIFTBible
Sony has some sweet Christmas presents on the way for Gran Turismo 5 players. Owners of the recent racer can look forward to three free downloadable cars: the Lamborghini Murci�lago LP 640, the BMW M3 Coupe, and the Jaguar-XJ13.
misto...nu mai trebuie sa cumpar Lambo. Oare sunt Chrome line ? sper sa nu. Sa le putem folosi la Historic Races...la Jag ma refer
Edit: Koba ...si eu am Jag (o chestie cu facebook-ul si l-am castigat) si M3. Lambo nu am.
Am vazut stirea pe GTPLANET si sunt chrome line.
Toate 3 le am,ceva nou nu puteau sa bage
.Lambo si BMW-ul sunt din Collector's ed. iar Jaguarul il castigi la o cursa de anduranta mi se pare.Oricum f faine masinile,le va prinde bine celor care nu le au in garaj
![]()
Bookmarks