sa inteleg ca ai terminat cu semintele si o sa faci lobby diseara?ca nu aveam unde sa intru ieri. Poate jucam cu masinile noastre din joc.
Si-a luat cineva Beetle din '54 ?
A castigat cineva cursa Top Gear cu VW Bus?(prima). Eu nu am avut rabdare si cum prindeam un loc mai bun ieseam de pe traseu. E odioasa masinuta aia la handling
Dupa cursa cu VW bus pe track-ul alora de la Top Gear e alta cursa cu o toyota parca.....doamne deci nu pot sa o tin pe sosea...imi vine sa sparg alea prin jurul meu,imi musc pumnu de draci...cum ati reusit sa tineti masina pe traseu ?
Cea cu Lotus Elise? Incearca TCS 7 si nu accelera brutal cand esti in viraj. Dupa primele trei viraje, folosind late brake, ar trebui la iesirea din Hammerhead sa ai locul 5-6. Restul vine de la sine.
Cred ca va trebui sa facem cate 2 camere online in curand. N-am mai intrat zilele astea dar ultima data stiu ca eram peste 16![]()
Clar. Parca la nici un joc nu s-a strans atata lume. E un joc superb daca il joaca atata lume
Daca o sa vina cineva si o sa va trimita in parapet...poate o sa fiu eu.
andrei3c sau andrei_3c e id-ul meu de psn.(da,cred ca asta ii)
Sa inchida dracu' etonobotanicele astea odata si sa dea drumu' legal la iarba ca uite ce se intampla cu copii din ziua de azi.
Scuzati-ma daca s-a mai postat, dar nu am urmarit topicul de o saptamana:
De ce nu poate lumea sa faca un video cu cineva care stie sa conduca.?Baiatul asta era tot pe de laturi. Pacat de masina.
![]()
Am si eu aucm jocul,cum sa fac sa ma joc cu voi ???
---------- Post added 08-12-2010 at 07:44 PM ----------
dati add la andrei3c !!!!!!!!!!!!!!!
Nu am jucat pana acum deloc dar cred ca ma descurc.
stie careva daca in GT5 la modul b-spec poti creste viteza cursei cum era la gt4?
stiti voi increase pace x3
Pentru cei care au nevoie de o masina spre a finaliza o competitie in A-Spec, sau B-Spec, sau care vor sa imprumute altor useri masini, am deschis un thread http://www.consolegames.ro/forum/f15...5-marketplace/
Am apucat si eu sa joc putin.E grozav.Foarte real.E de ajuns sa intri cu viteza mare in curba ca ai pierdut vreo 4 locuri...
E groaznic de enervant sa margi bine toata cursa si sa faci din neatentie o greseala la ultimul viraj...cursa e pierduta.
Kartingul e foarte interesant.Nu prea inteleg ce e cu b-spec si ce rol am eu acolo in afara de a ii zice la ala sa accelereze/franeze/depaseasca.Licentele sunt foarte interesante.
Am facut greseala sa fac prima cursa in online...esec total.
---------- Post added 09-12-2010 at 12:19 AM ----------
apropo,de unde pot sa joc online ?
Bookmarks