dar trebuie sa stai cu PS3-ul in frigider sa faca "Bob" al tau ...sau "Carbone" (ce nume de mafiot) al meu level 35.
dont cheat
banuiesc ca nu ati cumparat/primit jocul asta ca sa va grabeasca cineva sa-l termiati, plus ca nu primiti nici un cadou daca aveti toti X2010-le, si daca vreti sa aveti 1000 de masini in garaj, puteti foarte bine cumpara 1000 de carturi a 5000 Cr fiecare ...
care-i placerea de a avea o masina muncita de altul ?
Asa... am intrat putin mai tare azi in Seasonal Events Bonus Race.
Toate bune si frumoase, foarte bine platite curse atat in credite cat si in XP pana la ultima. Acolo te pune sa vii cu un GT-R de care o fi el doar sa se incadreze in niste puteri si greutati. Am venit cu un Spec-V '09 stock ca asa intrunea criteriile si am ramas masca sa vad numai R8, DB9 si asa mai departe. Mai mult de un loc 7 nu am scos
Aveti careva sfaturi de masini mai potrivite?
Pai gtr-ul ala e comparabil comparabil cu un ferrari f430. Normal nu ar trebui sa ai probleme cu oponentii aia... dar nu stiu ce sa zic ca nu am jucat inca acea cursa.
pai daca intruneste maximum de putere, cauciucurile acceptate si minimum de greutate, ai o baza de inceput. Trebuie sa ai o cutie de viteze setata in functie de configuratia traseului (close ratio pt traseu virajat, cu putine linii drepte, long ratio pt viteze superioare pe liniile drepte), suspensia in functie de natura traseului ( observi ca la unele trasee exista multe denivelari si diferente de nivel, curbe cu inclinatie negativa etc), reglaje la frana si aerodinamica, diferential autoblocant daca nu te descurci cu cel standard, cunoasterea comportamentului masinii iar la urma probabil, dupa ce o sa castigi 300 000 credite, o sa constati ca ai cheltuit vreo 400 000 pt prepararea masinii.![]()
La Seasonal Events poti intra de pe cont de RO?
Sau trebuie sa joci de pe cont de UK, US?
m-am apucat si eu azi de b-specs. nu prea am inteles care e treaba, imi puteti da ceva sfaturi pt inceput?conteaza ce driver iti iei?ca e bob sau vasile ? care-i faza cu comenzile alea ? dar cu linia aia albastra-rosie de sub numele soferului care se tot plimba stanga dreapta?
thx in advanced.
lol sa nu-mi spui ca tu iti repari masina dupa fiecare cursa!,arunci banii pe fereastra asculta ce-ti zic, eu n-am reparat nici o masina niciodata,doar uleiul l-am schimbat cand era aproape negru si merg brici toate.Nu mai reparati oameni buni masinile ca nu au nici pe naiba merg la fel de bine
On:la ultima cursa din season events eu am castigato cu un GT-R Concept S(standard) ce-l aveam castigat de pe undeva in garaj,i-am pus suspensii sport,schimbat si reglat transmisia si diferentialul si tunat putin fiindca avea mai putini cai decat era max admis,level 1 engine mi se pare si ceva admisie si evacuare modif.L-am depasit pe primul in ultimul tur,ultima curba,f faina cursa
Da,poti juca de pe cont Ro,eu am jucat aseara
---------- Post added 21-12-2010 at 03:32 PM ----------
Linia albastra-rosie de dedesupt reprezinta nivelul de stres al soferului tau,resu=stresat binenteles.Cand e mai stresat e predispus la greseli in curbe si la depasiri esuate,si poate sa piarda controlul masinii de ajunge chiar pe ultimul loc,am patito de cateva ori cu Bob al meulol.Ca sa-l calmezi tb sa-i dai comanda "pace down" adica sa reduca viteza si sa nu intre in depasiri ca deobicei el se streseaza rau la start mai aleas daca primeste cateva la gioale din partea colegilor
.
E cam dificil de castigat curse la B-spec cu masini apropiate de cele ale colegilor,e de preferat sa-i dai o racheta ca sa-i depaseasca pe toti pe linia de la start si odata ce ajunge in frunte sa vezi ce calm conduce domnul Bob...numai pe albastru sta,ba chiar il ia somnul cate odata si incetineste prea mult ca il ajung cei din urma,atunci tb sa-i dai sa maresca tempoul,nu mai stiu cum ii zice la comanda.
Oricum te prinzi tu jucand...e f simplu sistemul si totul e legat de ce maisina ai dai pe mana lui Bob,si mai putin de stats-urile personale,eu asa am obs.
Te sfatuiesc totusi sa-ti creezi un Bob sau Vasile mai calm pt inceput ca o sa se streseze repede la inceputul carierei![]()
Nici vorba. Doar uleiul l-am schimbat si eu pana acum.
Doar ca ...m-am chinuit aseara sa imi fac un Lupo Gti Race Cup pt cursa de time atack, nu am citit bine conditiile prima data, nu am stiut ca o sa concurez online. Ma gandeam ca e la fel cu prima categorie de seasonal events, unde participi contra AI-ului. Asa ca aveam voie cu 197 cp, 800 kg, sports medium parca si nu scoteam sub 1 minut. locul 1500 si ceva. Am bagat ceva bani si dupa ce am setat masina tot nu am reusit nimic, dar am cheltuit vreo 100 000 credite cu upgrade-uri. (am mai incercat cu o masina, d-aia am ajuns la suma aia, oricum am bagat cel mai mult in Lupo ).
A facut Carbone al meu 200 000 la loc, asa ca diseara tintesc spre prima categorie, sa vad daca merge castigat.
care-i faza cu Gift Car Ticket?
sa-l folosesc acum sau sa mai astept ? e ceva surpriza sau nimic interesant ?
Cand termini o categorie de dificultate a-spec sau b-spec cu gold, primesti gift car ticket. Iti da o masina random de anumit nivel.
Am facut primul seasonal cu fiat 500. Nu am reusit decat pozitia 2, la 11 sec de lider. O sa mai umblu la cutie si suspensii. Merita. Fac cea cu gtr mai tarziu
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Eu am primit un jaguar xj13 de pe facebook, am facut download, install si nu-mi apare in garaj. Aveti idee de ce ?
Bookmarks