Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 246 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3121 SP
    Member stanzor's Avatar
    nu se baga chiar nimeni la drifturi ?????

2. #3122 SP
    Member gpaul's Avatar
    Ai drift challenge la bonus.

3. #3123 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    haha, GT 5 are sunete mult imbunataite fata de gt5p unde erau pur si simplu praf...Dar de aici pana la realitate e cale lunga.singuru joc am mai spus-o care are sunete care se apropie cat de cat de realitate si iti face placere sa le asculti este nfs SHIFT..pacat ca exceleaza doar la capitolu asta shift la restu lasand de dorit.

4. #3124 SP
    Junior Member petreperieteanu's Avatar
    joaca cineva ceva?

5. #3125 SP
    Member stanzor's Avatar
    gpaul , eu vreau sa joc cu alti romani

6. #3126 SP
    Junior Member petreperieteanu's Avatar
    te adaug akm

7. #3127 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Intra cineva la o cursa in seara asta? I'm on

8. #3128 SP
    Member BatsBike's Avatar
    recomandare pentru o casca,bluetooth sau cu fir,compatibila PS3 care sa se descurce bine ...

9. #3129 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    frate ai comparat tamaia cu heroina!!!!

10. #3130 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Logitech H360 - casca cu fir, compatibila cu PS3 care se descurca f. bine.

11. #3131 SP
    Junior Member doriant's Avatar
    AS vrea sa stiu cum e GT5??
    Merita cumparat??

12. #3132 SP
    Banned Trip's Avatar
    Quote Originally Posted by doriant View Post
    AS vrea sa stiu cum e GT5??
    Frumos

Quote Originally Posted by doriant View Post
    Merita cumparat??

Da

13. #3133 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � Gran Turismo Anywhere coming next month
    Kazunori Yamauchi has confirmed via Twitter that Gran Turismo Anywhere will be available in �early February.�

The new B-Spec feature will allow remote races to be started from the gran-turismo.com official website, where you can also monitor progress and check results from the race.
    There is no specific date as yet other than February.
    B-Spec is GT5�s RPG-style mode, where you manage races and drivers rather than driving the cars yourself.

14. #3134 SP
    Member geo971986's Avatar
    Mi se intampla f des de la un timp sa mi se blocheze loading screen-ul cand termin o cursa si sa ma intorc la GT menu.(trebuie sa inchid jocul catre xmb si apoi sa intru iar) E ceva general sau doar la mine? E ceva de facut?

15. #3135 SP
    Junior Member lullaby2009's Avatar
    Si eu am patit-o azi pentru prima data, dupa ce a facut el un update de vreo 600 de mb. Am dat apoi install si la updateul ala pe hdd(ma rog, ce vrea el sa instaleze de acolo) si n am mai patit. Sper sa nu se mai repete ca e very annoying..

16. #3136 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Incercati, atunci cand se blocheaza, sa apasati ps button, in xmb mergeti la acount management, triunghi, sign out psn, o sa isi revina instant. Va reconectati apoi. E groaznic de amortit in meniuri.

17. #3137 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Salutare, niste intrebari am si eu:
    1. Stie cineva vreo solutie pentru a rezolva problema urmatoare ? Cand ies din A-Spec sau B-spec salveaza datele, dupa care ramane ecranul negru cu logo-ul GT. L-am lasat si 30 minute si tot asa ramane. Daca inchid consola nu face cele 3 beep-uri, deci se inchide normal. Am incercat sa-l reinstalez si tot asa face. Mentionez ca pana ieri a mers perfect.
    2. Cum fac poze in timpul cursei ? Se poate ?

Edit: la prima am vazut acum rezolvarea mai sus, ma gandeam eu ca trebuie sa fie legat de PSN.

18. #3138 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Aceeasi problema am avut-o si eu...credeam ca e de la mine cu blocatul in meniu...

Am si eu o intrebare....de ce majoritatea masinilor,de ex Veyron-ul ...in curbe cand sunt rotile bracate nu accelereaza deloc si o face doar cand rotile sunt drepte... ? pot face ceva in privinta asta ? face la mai multe masini,am dat doar un exemplu cu Veyron-ul

19. #3139 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post

Am si eu o intrebare....de ce majoritatea masinilor,de ex Veyron-ul ...in curbe cand sunt rotile bracate nu accelereaza deloc si o face doar cand rotile sunt drepte... ? pot face ceva in privinta asta ? face la mai multe masini,am dat doar un exemplu cu Veyron-ul
    Poate ai setat TC-ul (traction control) la maxim...verifica sa vezi ca altceva nu stiu ce sa zic

20. #3140 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cred ca e de la ABS/TC.
    Weekend-ul asta am mai jucat si eu GT5. Primele 2 curse de la Endurance au fost foarte usoare (si plictisitoare), Like The Wind Daytona a fost usor, Like The Wind Indianapolis a fost aproape imposibil (ambele cu un ZR1 RM)... am castigat Minolta, fabuloasa masina. Am facut GT All Stars si Dream Car Championship cu ea, iar din cursele astea am facut banii pentru FGT. Tank Car si Ford GT LM Spec II sunt bune de ceva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 246 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 ... LastLast