nu se baga chiar nimeni la drifturi ?????:(( :( :-?
Printable View
nu se baga chiar nimeni la drifturi ?????:(( :( :-?
Ai drift challenge la bonus.
haha, GT 5 are sunete mult imbunataite fata de gt5p unde erau pur si simplu praf...Dar de aici pana la realitate e cale lunga.singuru joc am mai spus-o care are sunete care se apropie cat de cat de realitate si iti face placere sa le asculti este nfs SHIFT..pacat ca exceleaza doar la capitolu asta shift la restu lasand de dorit.
joaca cineva ceva?
gpaul , eu vreau sa joc cu alti romani :P
te adaug akm
Intra cineva la o cursa in seara asta? I'm on
recomandare pentru o casca,bluetooth sau cu fir,compatibila PS3 care sa se descurce bine ... :-/
frate ai comparat tamaia cu heroina!!!!
Logitech H360 - casca cu fir, compatibila cu PS3 care se descurca f. bine.
AS vrea sa stiu cum e GT5??
Merita cumparat??
VG247 � Blog Archive � Gran Turismo Anywhere coming next month
Quote:
Kazunori Yamauchi has confirmed via Twitter that Gran Turismo Anywhere will be available in �early February.�
The new B-Spec feature will allow remote races to be started from the gran-turismo.com official website, where you can also monitor progress and check results from the race.
There is no specific date as yet other than February.
B-Spec is GT5�s RPG-style mode, where you manage races and drivers rather than driving the cars yourself.
Mi se intampla f des de la un timp sa mi se blocheze loading screen-ul cand termin o cursa si sa ma intorc la GT menu.(trebuie sa inchid jocul catre xmb si apoi sa intru iar) E ceva general sau doar la mine? E ceva de facut?
Si eu am patit-o azi pentru prima data, dupa ce a facut el un update de vreo 600 de mb. Am dat apoi install si la updateul ala pe hdd(ma rog, ce vrea el sa instaleze de acolo) si n am mai patit. Sper sa nu se mai repete ca e very annoying..
Incercati, atunci cand se blocheaza, sa apasati ps button, in xmb mergeti la acount management, triunghi, sign out psn, o sa isi revina instant. Va reconectati apoi. E groaznic de amortit in meniuri.
Salutare, niste intrebari am si eu:
1. Stie cineva vreo solutie pentru a rezolva problema urmatoare ? Cand ies din A-Spec sau B-spec salveaza datele, dupa care ramane ecranul negru cu logo-ul GT. L-am lasat si 30 minute si tot asa ramane. Daca inchid consola nu face cele 3 beep-uri, deci se inchide normal. Am incercat sa-l reinstalez si tot asa face. Mentionez ca pana ieri a mers perfect.
2. Cum fac poze in timpul cursei ? Se poate ?
Edit: la prima am vazut acum rezolvarea mai sus, ma gandeam eu ca trebuie sa fie legat de PSN.
Aceeasi problema am avut-o si eu...credeam ca e de la mine cu blocatul in meniu...
Am si eu o intrebare....de ce majoritatea masinilor,de ex Veyron-ul ...in curbe cand sunt rotile bracate nu accelereaza deloc si o face doar cand rotile sunt drepte... ? pot face ceva in privinta asta ? face la mai multe masini,am dat doar un exemplu cu Veyron-ul
Cred ca e de la ABS/TC.
Weekend-ul asta am mai jucat si eu GT5. Primele 2 curse de la Endurance au fost foarte usoare (si plictisitoare), Like The Wind Daytona a fost usor, Like The Wind Indianapolis a fost aproape imposibil (ambele cu un ZR1 RM)... am castigat Minolta, fabuloasa masina. Am facut GT All Stars si Dream Car Championship cu ea, iar din cursele astea am facut banii pentru FGT. Tank Car si Ford GT LM Spec II sunt bune de ceva?