Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 187 of 246 FirstFirst ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 237 ... LastLast
Results 3,721 to 3,740 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3721 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Gt5-ul are cod online pt multiplayer ca FIFA 2011? Vreau sa-l cumpar second si nu stiu care-i treaba. Nu aruncati cu pietre pt lipsa de cunostiinte

2. #3722 SP
    Member freezy's Avatar
    Nu are.

3. #3723 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Gt5-ul are cod online pt multiplayer ca FIFA 2011? Vreau sa-l cumpar second si nu stiu care-i treaba. Nu aruncati cu pietre pt lipsa de cunostiinte
    Nu, nu are . Il poti cumpara linistit.

4. #3724 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    Vroiam sa va anunt ca am pus la shared cateva masinute: Peugeot 908, Bugatti Veyron, Jay Leno Tank Car, SLS AMG, si in curand o sa pun si Formula GranTurismo, imediat ce termin campionatu de la Extreme Series.

5. #3725 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Si eu m-am uitat ce aveti pe share si am ramas dezamagit..in afara de kobayashi si inca vreo 2-3 nu au pus nimic..si cand te gandesti ca e foarte tare sa vezi masinile preferate ale fiecaruia , poate chiar tunate de ei sa le testezi etc..ar trebuii sa foloseasca mai multi chestia asta..eu am un subaru de 400hp tunat de mine 100% si un mclaren de 700+ hp care mi se pare extraodinar in sensul ca nici-o masina de 700hp+ pe care am vazut-o nu a putut sa transmita puterea la roti asa cum o face aceasta..recomand sa il testati pe monza, putina grija la iesirea din prima sicana si dupa e de vis.

6. #3726 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Daca pun o masina la share ...imi puteti modifica setarile de tuning? sa nu o deregleze careva.

7. #3727 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Masinile puse la share, nu pot fi modificate, tunate, spalate si nici reparate (pt ca nu se strica).
    In timp ce masina este folosita de un alt prieten, aceasta nu poate fi folosita de proprietar.
    Happy sharing!
    And by the way, glitch-ul cu multi bani in 20 minute, ala de pe SSR7 (parca) va fi scos in curand printr-un nou update.
    Si azi a aparut un nou update la Sesonal Events.
    Japanese 80' festival event was added. That's looks like that's it for this week.

max tune is 550PP
    tsukuba 5 laps
    toyko 5 laps
    cape ring (LULZZZZZ) 2 laps
    SSr5 5 laps
    Eifel (cart) 3 laps

credits around the 77,000 range.

8. #3728 SP
    Member gpaul's Avatar
    Am facut eu un lounge fara stress:

1472-6399-8494-1425-8341 sau pe PSN de mai jos.

9. #3729 SP
    Member justamodel's Avatar
    The latest GT5 update, v1.08, has just gone live in Europe and North America (it became available in Asia earlier today). According to Polyphony Digital, this small patch only fixes one issue that has become something of a hot-topic in our forums over the past few days. Known as the “SSR7 glitch” or the “online money glitch”, it allowed players to quickly accumulate a lot of money and A-Spec experience points -- check the video above to see how it was done.
    v1.08 weighs in at just 1.7MB in size.

10. #3730 SP
    L-am cumparat si eu, mai bine mai tarziu decat niciodata. M-a captivat din prima, intr-adevar e cel mai bun simulator jucat pana acum de moa, dimineata pe la 3 cand ma trezesc sa beau apa imi vine sa-i dau drumul sa mai fac o cursa. Deja am dat killzone 3 la o parte

11. #3731 SP
    Hoho sa vezi mai incolo cand incep sa fie si grele cursele... atunci injuraturi, morti, raniti si satisfactie pe masura in momentul in care ai reusit totusi sa iesi pe primul loc.

12. #3732 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Quote Originally Posted by theclaw37 View Post
    Hoho sa vezi mai incolo cand incep sa fie si grele cursele... atunci injuraturi, morti, raniti si satisfactie pe masura in momentul in care ai reusit totusi sa iesi pe primul loc.
    Mie cele mai grele mi s-au parut la A-Spec cursele de la Formula Gran Turismo Championship
    Sunt curse destul de solicitante (parca erau 20 laps la fiecare) si nu-ti prea permiti sa faci greseli
    Oricum FGT nu se compara cu F 2007.
    Am cumparat F 2007 sambata, dupa ce am facut Indy la American Championship (de zeci de ori
    si am facut primele trei curse la Seasonal Events
    Dupa parerea mea e cea mai buna masina din GT5 (din cele pe care le am) - ma refer la control, manevrabilitate

13. #3733 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Am 2 x Vettel x2010 se mai pot da la share ? ca nu am ce face cu 2...

Iar legat de F1 2007 si 2010 am auzit ca nu poti juca cu ele decat la Seasonal ,altfel la A-spec nu poti intra cu ele...mi se pare aiurea...dai 12 milioane si nu joci mai nimik... cel putin asta am auzit de la cineva care le-a cumparat.

14. #3734 SP
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post

Iar legat de F1 2007 si 2010 am auzit ca nu poti juca cu ele decat la Seasonal ,altfel la A-spec nu poti intra cu ele...mi se pare aiurea...dai 12 milioane si nu joci mai nimik... cel putin asta am auzit de la cineva care le-a cumparat.
    Asa este, nu poti juca la A-Spec
    Totusi, mie imi plac masinile ferrari, asa ca...
    Poti juca cu ele online

15. #3735 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    Le poti pune la share, adica sa fie imprumutate de prietenii pe care-i ai pe PSN, nu le poti face cadou. U'r stick with them.

16. #3736 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pt cei care sunteti la inceput si aveti nevoie de ceva CP, am pus doua masini la share
    Attached Images Attached Images cusco.png lambo.png

17. #3737 SP
    Vechile curse de la Seasonal Events au fost prelungite pana la 24 martie - nici nu e de mirare cu situatia din Japonia
    Am pus la share doua masini foarte bune - Peugeot 908 Team Matmut Oreca si Audi R10 tdi Race Car, si piloti pentru remote races
    Daca e cineva interesat de o masina anume, add me (id: pescarus10) sau trimiteti mesaj pe forum si vorbim

18. #3738 SP
    Cine are gt5 zona 1, accesati Edge� Shave Gel si puneti codul 841058005261. O sa primiti un cod pe care-l folositi sa descarcati de pe store, gratuit, un Chevrolet Camaro SS "Edge Special"
    Multumirile transmiteti-le lui apbaciu, informatia ii apartine.

19. #3739 SP
    Multumiiiim, a mers!

20. #3740 SP
    Member iradum's Avatar
    Am o mica intrebare legata de GT5:

Am ajuns la "pickup truck challenge" de ceva timp, dar nicaieri nu gasesc niciun pickup. Mi-a ramas singura cursa din acea clasa neterminata. Nici la used cars, nici la dealers. Am urmarit de mai multe ori sa vad ce masini se invart in cele folosite, dar nimic. Apar dupa o anumita licenta? (Aveam licenta B luata, si nu de mult am luat-o si pe cea de la A, dar nu m-am mai uitat sa vad daca au aparut dupa ce am terminat-o pe cea de la A)

Cand sau ce ar trebui sa fac ca sa apara si masinile pickup? Am cautat pe inernet si spunea cineva ca a primit-o dupa ce a terminat A-ul (a fost primita un Dodge RAM - asa spunea)... dar nu am avut norocul de a pune mana pe una la final.
    Multumesc anticipat!

am gasit ceva cautand ce poate sa fie util pe viitor fanilor gt5
    http://img.photobucket.com/albums/v2...ercomplete.gif
    http://img.photobucket.com/albums/v2...urcomplete.gif
    http://img.photobucket.com/albums/v2...alcomplete.gif
    http://img.photobucket.com/albums/v2...rtcomplete.gif
    http://img.photobucket.com/albums/v2...x1/extreme.gif
    http://img.photobucket.com/albums/v2...cecomplete.gif

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 187 of 246 FirstFirst ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 237 ... LastLast