Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 189 of 246 FirstFirst ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 ... LastLast
Results 3,761 to 3,780 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3761 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by theclaw37 View Post
    Un sfat aruncat la misto din copac. Este foarte util acest upgrade.
    ******ule, nu vorbi aiurea si du-te si reia B-spec sau ce faceai inainte sa induci in eroare nou-venitul.E un upgrade care iti limiteaza transferul de greutate cand masina accelereaza sau decelereaza, implicit creeaza understeer, dupa cum s-a plans tipul de mai sus.E util doar unui numar foarte redus de masini 700+BHP care vin cu oversteer nativ, insa si aici as ezita sa-l instalez.Experimenteaza CU si FARA pe aceeasi masina, pana si tu ar trebui sa sesizezi diferentza

2. #3762 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Desii exprimiarea lui paul poate fi putina dura, tind sa ii acord dreptate.Am si experimentat pe un mclaren slr si + alte cateva masini pe care le upgradam la inceput incluzand acest upgrade fara sa stiu de consecintele asupra handling-ului si pot sa zic ca e teribil,mclaren-ul fiind cel cu care am jucat cel mai mult si desii are 700 hp si ar trebuii sa supravireze are un understeer cel putin ciudat, se comporta imprevizibil si e oribil nu am cuvinte.Eu zic ca paul are dreptate pentru ca de atunci nu am mai facut acest upgrade la nici-o masina si am fost foarte incantat si din cate imi amintesc mclaren-ul se manevra mult mai bine fara acel upgrade desii avea si mai putini hp ce-i drept.

Eu nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca paul a aruncat un sfat "la misto", poate daca ai fi fost si tu online noi unde s-au debatut multe probleme de genu si eu personal am invatat foarte multe ai fi stiut si de upgradeu minune.

3. #3763 SP
    Member gpaul's Avatar
    Da, nici nu stiu de ce ma obosesc, imi iau warning-uri de la moderatori.Formularea lui nu mi-a placut.

4. #3764 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am si eu o intrebare:
    Cum setez ora si data in jocul asta ? De fiecare data cand intru in joc imi zice ca nu sunt corecte, dar nu gasesc nici o setare.

5. #3765 SP
    Member Imperatore's Avatar
    uncheck Daylight savings time

6. #3766 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Mersi si eu ma gaseam in aceasi situatie cu acel mesaj enervat cu data si ora.

7. #3767 SP
    Junior Member hashu_1985's Avatar
    Uite am dat si de o masina care se comporta exceptional cu absolut toate ugrade-urile facute Ferrari 458 italia la 700bhp+ cutia setata sa mearga pana la 380km/h...desii nu fuge mai tare de 370 si nu-i afecteaza nici foarte mult demarajul...e de VIS,frige lejer enzo.

8. #3768 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Ora si data se pot updata online, la Settings/Time and Date, via internet din meniul PS3-ului.
    Simple as that.

9. #3769 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am rezolvat, am dezactivat Daylight saving time si l-am potrivit prin internet ( desi ceasul meu din XMB era bun, doar in GT5 era gresit). Thanks !

Si as vrea niste sfaturi pentru alegerea masinii pentru diferitele event-uri. Ca prima masina am luat Honda Civic '97 dar la event-urile cu masini clasice de exemplu, nu pot sa o folosesc.

10. #3770 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Pai sfatul meu ar fi sa faci licentele si sepcialele, ca o sa castigi o gramada de masini, care te ajuta mai tarziu, apoi sa te apuci de A-Spec. La Used Car dealeship mai poti achizitiona masini uzate, la perturi modice.
    Stiu ca la inceput par scumpe, dar pe parcurs o sa ai bani de toate.

11. #3771 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by hashu_1985 View Post
    Uite am dat si de o masina care se comporta exceptional cu absolut toate ugrade-urile facute Ferrari 458 italia la 700bhp+ cutia setata sa mearga pana la 380km/h...desii nu fuge mai tare de 370 si nu-i afecteaza nici foarte mult demarajul...e de VIS,frige lejer enzo.
    Imi pare foarte rau ca ti-am urmat sfatul. Am facut ce ai zis tu din lipsa unei masini care sa imi stea lipite de sosea. Am dus si eu 458-ul la 702 cp si e dezastru. Toate upgrade-urile posibile si modificari la LSD incat sa nu aiba sensibilitate la franare sau acceleratie. Enzo e mult mult mai bun. Masina aluneca de nu-i adevarat si e de-a dreptul obositoare. Nissan GT-R, Ford GT, Corvette si Enzo au toate mult mai multa putere si merg mult mai bine. Sfatul meu este 458 sa nu primeasca modificari. E o masina frumoasa si merge excelent dar nu trebuie dusa la maxim.

12. #3772 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am facut un lounge.
    room number : 1472 - 6118 - 3830 - 2747 - 1861

maxim power 335 hp
    tyre - sports soft
    weight - 1100 kg.

Daca sunt doritori va astept online

13. #3773 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ai avut racing soft ? nu stiu zic si eu.. am si eu un ferrari 458 am jucat tunat de plictiseala pe la 650 si mi se pare ca pune puterea la roata destul de bine.In fiine nu sunt in masura sa imi dau cu parere la 458 pentru ca am jucat de 3-4 ori cu cea..stiu ca poate suna ciudat dar nu imi place masina atat de mult.

14. #3774 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Categoric racing soft. Mie imi place cum arata masina. In fine, am vrut doar sa am o masina si frumoasa si foarte buna. Nu 458 e solutia.

15. #3775 SP
    Acum depinde de gusturi, mie-mi place la 458 ca la viraje foarte strinse ,<90'' pleaca putin spatele masinii,te ajuta sa-l abordezi mai repde pe interior si cum a zis si colegul 573ph4n, italia chiar pune puterea la roata f bine.
    Voua ce vi-sa parut a se numii o masina buna si cu ce upgrade-uri?

16. #3776 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    De buna nu prea sunt sigur, mie insa imi place o masina cu ceva personalitate, care devine si ea insasi un adversar pe langa ceilalti din cursa. Exemplul meu e C63 AMG, imediat ce ii maresti puterea isi va arunca spatele in curba la cea mai mica apasare pe acceleratie. nu se castiga cursele asa, dar arata al dracu de bine pe reluari

17. #3777 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Singura masina care sta lipita dupa toate upgrade-urile si are 850 cp este Nissan GT-R. Cel putin din cate am incercat eu. Am mai umblat putin la 458 si am reusit sa il fac cum a zis hashu_1985 sa ii fuga putin spatele si asa e mai rapid, dar tot nu merita. Merge bine fara upgrade-uri si la ce putere are initial merge perfect. Enzo merge divin dupa ultimele setari si are 900cp si o tona. Mai puternic si mai usor decat 458.

18. #3778 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Incercati Amuse S200 GT 1 - E premium. Vreo 600 hp standard. O masina excelenta.

19. #3779 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    s2000 vrei sa zici ? Am masinuta aia si bine ca mi-ai amintit sa o mai scot la o tura, ultima data am jucat cu ea pe nurburgring in MP si in fata mea era kobayashi cu un 458 tunat mai mult ca sigur ca avea si spoiler si pot sa zic ca m-am tinut dupa el fara probleme..pana am iesit in decor oricum asta a fost acum foarte mult timp nici nu mai stiu decat nu am mai jucat un nurburgring in MP .

20. #3780 SP
    Am si eu o intrebare!
    Am consola modata,am jucat pana acum GT5 nashpeu...daca imi cumpar GT5 original pot sa-mi copiez salvarea pe un stick?
    Ar cam trebuii sa ii dau "format" inainte sa intru pe net cu ea,sa nu am surprize si as cam fi vrut sa-mi folosec salvarea sa nu mai iau jocul de la capat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 189 of 246 FirstFirst ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 ... LastLast