E in maintenance serveru GT5?
Salut am si eu o problema , sper sa si primesc niste raspunsuri.. Am inceput sa rejoc GT5 , cand sunt legat la internet mi se misca si se incarca foarte greu , sau ma mai deconecteaza de la serveru GT5 . Offline nu am aceasta problema.
La internet sunt legat prin router TP-link . Doar cu Gran Turismo 5 am pronlema asta.
Conexiunea la net? N-am nici o problema cu netul, sunt conectat tot timpul prin d-link (rds)..
p.s. incerca un clear cache
daca joaca cineva in seara asta, add : defxvb
Am vazut ca se vorbea si pe GTPlanet de un clear cache sau chiar de reinstalarea jocului .. dar ca sa il reinstalez e nebunie , dureaza cel putin juma de ora.Cu conexiunea netului stau foarte bine 90% prin wireles.
Si eu-s tot wireless si GT5 aproape mereu imi face probleme. Desi sunt conectat la net si pot sa-mi vad lista de prieteni de exemplu, GT5-ul nu vede conexiunea si pica (mai are si un freeze de 2 minute cand face asta). Inca n-am incercat aia cu clear cache, credeam ca doar eu am problema asta.
Da, l-am păcălit odată să �și ia un Xbox dar l-a v�ndut �n 2 săptăm�ni, deși zice că �i place![]()
Eu am un TV TeleTech FullHD cica dar se vede zici ca e dela cu tub.
Gran Turismo 5 mi se vede decent mai bine decat fifa 13.
Acum sper sa imi iau TV.
Vezi poate nu ai configurat PS3-ul ca lumea din optiuni ca sa ti-l arate la rezolutia potrivita.
Am intrat pe acolo am dat full screen dar mai multe nu stiu ce trebuie sa setez sa se vada bine.
Imi poti spune cum setez sa se vada la o calitate mai buna?
Sa fim seriosi masinile standard (aproximativ 800 la numar) si cateva trasee chiar sunt dezamagitoare din punct de vedere grafic.
Bookmarks