Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 235 of 246 FirstFirst ... 135 185 225 233 234 235 236 237 245 ... LastLast
Results 4,681 to 4,700 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4681 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pai daca sunt preluate din GT4 de pe PS2..si nu prea finisate, ce asteptari sa avem

2. #4682 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu zice nimeni ca nu sunt, dar cand te uiti la un replay pe Nurburgring cu o masina premium, iti pica ochii. Ca practic doar la replay stai sa savurezi detalii, in timpul cursei (daca joci ca lumea) esti concentrat pe altele . Ce nu-mi place mie e lipsa anti-aliasing-ului, e foarte foarte urat, mai ales cand e vorba de stropi de apa, fum sau umbre.

3. #4683 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Antialiasing e destul, ce ai văzut tu e datorat faptului că fumul apa etc sunt efecte volumetrice randate pe spu-urile ps3-ului, probabil au avut probleme cu integrarea lor in restul graficii

4. #4684 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu zice nimeni ca nu sunt, dar cand te uiti la un replay pe Nurburgring cu o masina premium, iti pica ochii. Ca practic doar la replay stai sa savurezi detalii, in timpul cursei (daca joci ca lumea) esti concentrat pe altele . Ce nu-mi place mie e lipsa anti-aliasing-ului, e foarte foarte urat, mai ales cand e vorba de stropi de apa, fum sau umbre.
    Era vorba de o replica a unui PC gamer, obisnuit probabil cu ceva mai multe detalii. Daca omul a avut cumva ghinionul de a juca doar cu standard cars e de inteles nemultumirea lui. Pana la urma chiar si cu masini premium, GT5 nu e chiar un joc de PC din punct de vedere grafic.

5. #4685 SP
    Asa da, si eu daca m-as pune in pielea unui gamer PC si m-as baga direct pe o masina standard si pe un traseu facut mai de doamne-ajuta de la ei, la care mai adaugi si problemele pe care le-am mentionat mai sus, as fi zis ca e bataie de joc.

6. #4686 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Intrebare . Diferente intre volanele Driving Force GT si G27 in afara de pret?nu sunt genu de jucator hardcore , mai degraba din placere , si pasiune pentru masini. Ma gandesc serios sa achizitionez unul cat mai curand posibil . Buget as avea de Driving Force GT , acum in momentu de fata chiar nu stiu daca se mai merita investitia unui G27 si zic asta pentru ca eu nu fac parte din categoria entuziastilor , inca nu fac parte..

7. #4687 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am avut pe mana un G25 pentru mai bine de o luna. Alt volan nu as mai putea cumpara. Am mai folosit prin magazine Driving Force si alte prostioare, dar nimic nu se apropie de G25 sau G27. Nu stiu diferentele, dar m-am gandit si eu de cateva ori sa iau ceva mai de buget, dar nu as putea. Daca nu ai avut pe mana G25 eu zic sa stai departe de el daca nu esti dispus sa il si iei. Nimic altceva nu se compara.

8. #4688 SP
    Eu am Driving Force GT si merge minunat, chiar daca e de buget. Intr-adevar, in momentul in care am pus mana pe un G27 in magazin m-am gandit imediat sa-mi insel volanul de-acasa da-i prea scump pentru mine (desi sunt hardcore "racer"). Deci da, sunt diferente mari, dar vin cu un cost la fel de mare

9. #4689 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Fratele meu a incercat anu trecut un g27 la Altex , nu ia venit sa creada cat de bine simuleaza realu .
    Si daca as pune si eu si el bani impreuna tot mi se pare scump ( si de salar deocamdata nu ma plang).

10. #4690 SP
    def
    Junior Member def's Avatar
    Iti faci treaba super ok cu DFGT. Pentru mine e suficient ( Romania Golbal Ranking | www.myGranTurismo.net - Gran Turismo 5 )

11. #4691 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

12. #4692 SP
    Junior Member Darius_tm's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai discutat, ca nu am apucat sa citesc 235 de pagini dar ma intreb daca nu exista varianta ca fiecare din ce 16 jucatori online care pot fi maxim la o cursa, sa plateasca o anumita suma... iar la sfarsitul cursei suma totala sa fie impartita primelor 5 locuri si un anume comision spre Sony sau dezvoltatorul jocului. Eu unul as fi de acord sa platesc si consider ca majoritatea ar lua jocul mai in serios. Bineinteles pentru a putea participa la cursa sa fie niste reguli, ca experienta a jucatoruui.
    Ce parere aveti? Oare sunt si altii interesati ca mine?

P.S: Daca e cineva din Timisoara si are de vanzare GT5-ul sunt interesat, astept PM.

13. #4693 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Cum poti sa faci sa ai cont de ro in GT5 ca nu stiu,imi arata ca in GT5 is pe UK,pot sa-l schimb?

14. #4694 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by Darius_tm View Post
    Nu stiu daca s-a mai discutat, ca nu am apucat sa citesc 235 de pagini dar ma intreb daca nu exista varianta ca fiecare din ce 16 jucatori online care pot fi maxim la o cursa, sa plateasca o anumita suma... iar la sfarsitul cursei suma totala sa fie impartita primelor 5 locuri si un anume comision spre Sony sau dezvoltatorul jocului. Eu unul as fi de acord sa platesc si consider ca majoritatea ar lua jocul mai in serios. Bineinteles pentru a putea participa la cursa sa fie niste reguli, ca experienta a jucatoruui.

P.S: Daca e cineva din Timisoara si are de vanzare GT5-ul sunt interesat, astept PM.
    Din moment ce am cumparat jocul de ce sa mai platesc pentru a juca online?! Nu pentru asta am platit? Sa jucam offline si online. Si unde crezi ca se duc banii pe care i-am dat pe joc? Raspunsul este chiar in postul tau.

Quote Originally Posted by ionutsb85
    Cum poti sa faci sa ai cont de ro in GT5 ca nu stiu,imi arata ca in GT5 is pe UK,pot sa-l schimb?
    Nu sunt sigur ca am dreptate dar daca contul de PSN este facut pe UK e normal sa-ti arate ca esti din UK. Eu joc GT5 pe cont RO si imi arata RO. Poate cineva care joaca pe alt cont decat RO iti poate confirma daca am dreptate sau nu.

15. #4695 SP
    Quote Originally Posted by Darius_tm View Post

Ce zici tu e imposibil de facut "oficial", in parteneriat cu Sony. Dar se pot face "amical" chestii de genul asta, cum a fost si cu campionatul. 50 de lei intrarea, winner gets everything (doar ca de cand cu probleme financiare ale forumului s-a luat de decizia ca banii sa se duca pentru plata hosting-ului).

16. #4696 SP
    Si inca o intrebare, sunt nou in domeniu PS... mi-am cumparat luna trecuta consola, eu am instalat gt5-ul varianta platinum, pe care l-am imprumutat de la un prieten sa vad cum e jocul... si acum am gasit sa-mi iau GT5 Academy Edition. Intrebarea este daca pot sa joc in continuare cu dvd-ul ce vine la Academy edition si daca raman salvarile. Multumesc

17. #4697 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Dacă au zone diferite sigur nu merg. La tine, nu știu

18. #4698 SP
    Vin eu cu raspunsul... nu stiu care sunt zonele... dar merge

19. #4699 SP
    A condus cineva noul Stingray? Cum e? Planuiesc sa-l incerc in seara asta.

20. #4700 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Am condus eu, nu mi s-a parut cine stie ce. Mie dupa ultimul update mi s-a stricat salvarea si a trebuit sa incep jocul de la inceput. Mai are cineva probleme in gt5 dupa ultimul update?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 235 of 246 FirstFirst ... 135 185 225 233 234 235 236 237 245 ... LastLast