pai daca sunt preluate din GT4 de pe PS2..si nu prea finisate, ce asteptari sa avem![]()
Nu zice nimeni ca nu sunt, dar cand te uiti la un replay pe Nurburgring cu o masina premium, iti pica ochii. Ca practic doar la replay stai sa savurezi detalii, in timpul cursei (daca joci ca lumea) esti concentrat pe altele. Ce nu-mi place mie e lipsa anti-aliasing-ului, e foarte foarte urat, mai ales cand e vorba de stropi de apa, fum sau umbre.
Antialiasing e destul, ce ai văzut tu e datorat faptului că fumul apa etc sunt efecte volumetrice randate pe spu-urile ps3-ului, probabil au avut probleme cu integrarea lor in restul graficii
Era vorba de o replica a unui PC gamer, obisnuit probabil cu ceva mai multe detalii. Daca omul a avut cumva ghinionul de a juca doar cu standard cars e de inteles nemultumirea lui. Pana la urma chiar si cu masini premium, GT5 nu e chiar un joc de PC din punct de vedere grafic.
Asa da, si eu daca m-as pune in pielea unui gamer PC si m-as baga direct pe o masina standard si pe un traseu facut mai de doamne-ajuta de la ei, la care mai adaugi si problemele pe care le-am mentionat mai sus, as fi zis ca e bataie de joc.
Intrebare . Diferente intre volanele Driving Force GT si G27 in afara de pret?nu sunt genu de jucator hardcore , mai degraba din placere , si pasiune pentru masini. Ma gandesc serios sa achizitionez unul cat mai curand posibil . Buget as avea de Driving Force GT , acum in momentu de fata chiar nu stiu daca se mai merita investitia unui G27 si zic asta pentru ca eu nu fac parte din categoria entuziastilor , inca nu fac parte..
Eu am avut pe mana un G25 pentru mai bine de o luna. Alt volan nu as mai putea cumpara. Am mai folosit prin magazine Driving Force si alte prostioare, dar nimic nu se apropie de G25 sau G27. Nu stiu diferentele, dar m-am gandit si eu de cateva ori sa iau ceva mai de buget, dar nu as putea. Daca nu ai avut pe mana G25 eu zic sa stai departe de el daca nu esti dispus sa il si iei. Nimic altceva nu se compara.
Eu am Driving Force GT si merge minunat, chiar daca e de buget. Intr-adevar, in momentul in care am pus mana pe un G27 in magazin m-am gandit imediat sa-mi insel volanul de-acasada-i prea scump pentru mine (desi sunt hardcore "racer"). Deci da, sunt diferente mari, dar vin cu un cost la fel de mare
![]()
Fratele meu a incercat anu trecut un g27 la Altex , nu ia venit sa creada cat de bine simuleaza realu.
Si daca as pune si eu si el bani impreuna tot mi se pare scump ( si de salar deocamdata nu ma plang).
Iti faci treaba super ok cu DFGT. Pentru mine e suficient ( Romania Golbal Ranking | www.myGranTurismo.net - Gran Turismo 5 )
Nu stiu daca s-a mai discutat, ca nu am apucat sa citesc 235 de paginidar ma intreb daca nu exista varianta ca fiecare din ce 16 jucatori online care pot fi maxim la o cursa, sa plateasca o anumita suma... iar la sfarsitul cursei suma totala sa fie impartita primelor 5 locuri si un anume comision spre Sony sau dezvoltatorul jocului. Eu unul as fi de acord sa platesc si consider ca majoritatea ar lua jocul mai in serios. Bineinteles pentru a putea participa la cursa sa fie niste reguli, ca experienta a jucatoruui.
Ce parere aveti? Oare sunt si altii interesati ca mine?
P.S: Daca e cineva din Timisoara si are de vanzare GT5-ul sunt interesat, astept PM.
Cum poti sa faci sa ai cont de ro in GT5 ca nu stiu,imi arata ca in GT5 is pe UK,pot sa-l schimb?
Din moment ce am cumparat jocul de ce sa mai platesc pentru a juca online?! Nu pentru asta am platit? Sa jucam offline si online. Si unde crezi ca se duc banii pe care i-am dat pe joc? Raspunsul este chiar in postul tau.
Nu sunt sigur ca am dreptate dar daca contul de PSN este facut pe UK e normal sa-ti arate ca esti din UK. Eu joc GT5 pe cont RO si imi arata RO. Poate cineva care joaca pe alt cont decat RO iti poate confirma daca am dreptate sau nu.Originally Posted by ionutsb85
Ce zici tu e imposibil de facut "oficial", in parteneriat cu Sony. Dar se pot face "amical" chestii de genul asta, cum a fost si cu campionatul. 50 de lei intrarea, winner gets everything (doar ca de cand cu probleme financiare ale forumului s-a luat de decizia ca banii sa se duca pentru plata hosting-ului).
Si inca o intrebare, sunt nou in domeniu PS... mi-am cumparat luna trecuta consola, eu am instalat gt5-ul varianta platinum, pe care l-am imprumutat de la un prieten sa vad cum e jocul... si acum am gasit sa-mi iau GT5 Academy Edition. Intrebarea este daca pot sa joc in continuare cu dvd-ul ce vine la Academy edition si daca raman salvarile. Multumesc
Am condus eu, nu mi s-a parut cine stie ce. Mie dupa ultimul update mi s-a stricat salvarea si a trebuit sa incep jocul de la inceput. Mai are cineva probleme in gt5 dupa ultimul update?
Bookmarks