va fi un singur lobby cu toate clasele, nu?
poate ma bag si eu la 400, dar nu's sigur, sa vedem :)
Printable View
va fi un singur lobby cu toate clasele, nu?
poate ma bag si eu la 400, dar nu's sigur, sa vedem :)
e posibil ca la unele clase sa fie mai mult de 4 doritori iar la unele mai putin de 4. nu era mai bine sa se faca lounge cu diferite restrictii de putere in seri diferite ? asa am stii ca toti de pe traseu concureaza in aceiasi clasa indiferent ca suntem 16, 10, 8 , 5 sau mai stiu eu cati online in lounge
Ideea a fost expusa, se doreste o cursa cu mai multe clase, 4 masini din fiecare. Asa va fi facut lounge-ul. Daca aveti alte pareri va puteti organiza, momentan dorim sa vedem cum se infaptuieste acest exercitiu. In serile viitoare facem altceva, nu-i bai.
@cosminbad: Maximum 500 inseamna... maximum 500, nu 501, 508, etc :D
Va puteti face ce masini doriti, nu va opreste nimeni. Incercati, daca aveti finante si timp, sa va faceti o masina pentru fiecare clasa. Astfel, la schimbarea traseului, sa concurati la alta clasa, sa fie toata lumea multumita.
Si pentru numele lui D-zeu, cumparati-va un headset. Se gasesc peste tot acum si costa destul de putin. Chiar este un joc la care trebuie sa mai dai din gura, din cand in cand.
daca toata lumea joaca pe un singur traseu,de unde stiu eu sa-l las in pace pe cel din alta clasa?
poate ar fi o idee ca fiecare clasa in parte sa aiba culoare diferita a masinii data de celelalte.
ex:
clasa 1 - portocaliu
clasa 2 - alb
s.a.m.d.
as intra si eu diseara, sa vad cum stau cu timpul.
n-ar fi o idee rea asta cu culorile...
Mi-am luat o camera ps eye pt head tracking si e misto senzatia, dar merge doar in arcade/time trial/drift. Pt beginner mode nu trebuie setat nimic special dar pt intermediate si professional trebuie dezactivat tyre/fuel wear pt a functiona.
Trebuie sa stai mai aproape de tv ca sa mearga bine. Chestia asta are si un avantaj, ca fiind mai aproape de ecran, senzatia de miscare a camerei e mai realista, in sensul ca sa-ti dea senzatia ca esti in masina aia.
E interesanta ideea lui Grey, cu masini de diferite clase. O sa fie ca la Le Mans. :D
Dupa ce am instalat la o masina anumite tuning parts, se mai pot dezinstala? Am intrat la settings care e langa "change car". Acolo gasesti partile instalate, au o bifa, dar nu se poate debifa. Exista alta posibilitate de a le dezinstala?
Anumite modificari sunt ireversibile, cum ar fi engine stage tuning, rigidizarea caroseriei sau weight reduction. Restul se pot modifica in functie de necesitati (suspensie, filtre, evacuare, turbo, distributie, etc).
Pai nu debifezi piesa montata, ci bifezi piesa pe care o vrei. Poate nu am inteles eu bine...
Chestia cu clase pe culori nu prea merge, exista unele masini cu livery original care nu poate fi vopsit/schimbat. Cel mai bine ne inarmam cu microfoane, un "da-te ca vin" are mai mult efect decat verde stop :))
O masina buna de lv 9/10 la 100k credits? :D
a zucat cineva gt5 in 3d ca vreau sa imi achizitonez un tv 3d si eram curios cum se vede si dc se merita investitia
se mai deschide vreun lounge?
Lounge deschis, mai vine lume ?
Daaa!acu intru in sfarsit pot folosii maisna de suflet in online :)) , ideea lu` Grey e fantastica.
le-ati mai vopsit? sunt cu cosminbad, nu o sa joace azi cu voi. va multumeste pt schimbarile de regulament