Salutare, inainte sa batem palma spune-mi te rog daca M5-ul tau e E39 sau E60. E39 am avut si nu ma intereseaza.
Mersi.
Printable View
un post care intr-adevar adauga ceva culoare comunitatii Gt5 de pe ConsoleGames !
=D>
Aparent nu am explicat suficient de bine ce caut :)
Am un BMW M5 si e un pic cam "scump" sa fac invat drifting cu el si alte experimente . Pentru mine Gran Turismo pare un simluator foarte bun pentru a mi imbunatati stilul de condus sportiv :)
Asa ca as avea nevoie de meditatii cu BMW M5 in GT 5 .... contra cost normal .
Mersi,
Mihai
:)))
Asta e si mai si decat prima :)))
la ce ar ajuta a simula cu vibratorul in mana vs the real deal? pai tocmai baietii spun in reclama ceva edificator!
http://www.rpmgo.com/images/bmw_m5_funny_dog_ad.jpg
Stie cineva vreun tutorial de drift cu ds3, ma intereseaza ce setari aveti, cauciucuri, sens, masina si cum actionati in cursa, mie nu imi iese drift-ul. Thx.
am niste probleme cu volanul ca altfel il rezolvam eu pe baiatul cu m5
nu i problema asta . am si eu PS3 & GT 5 & Volan acasa ......dar ma dau cu M3-u in Arcade deocamdata .... iar eu vreau M5 in modu Arcade si coaching :)
Daca vrei sa iti apara in Arcade, il cumperi din Dealership si il adaugi la Favorites.
eu abia mi am cumparat jocu ... aparent imi trebuie niste puncte si un anumit level ca sa cumpar BMW M5
Si nu-l poti primi ca gift si sa-l folosesti daca nu ai levelul necesar? :-?. Ca daca poti, da-mi add si intru zilele astea si-ti dau un M5.
... da greu va mai gaseste omu' ! Poate si pentru ca GTPlanet ofera destule informatii n-am fost asa de insistent in cautari. Dar recunosc faptul ca-mi face mult mai multa placere sa citesc postari scrise in limba romana !!! Pe de alta parte, sper sa gasesc aici o comunitate GT5 (si sim racing in general) activa, dispusa sa raspunda intrebarilor unui novice :%% . Dar, pana la a pune intrebari "grele", incep cu una usoara: este cineva pe forum care organizeaza curse online ? N-oi fi eu Fittipaldi, dar am incercat sa joc online si foarte rar am gasit jucatori fair-play. As incerca din nou, dar in compania unor "baieti de baieti", corecti si ingaduitori la greselile altora. Daca este interesat cineva, ID-ul meu este : gabriel2706 . Beleaua-i ca sunt online mai mult la sfarsit de saptamana sau seara (dupa ora 10.00). Meci, si bine v-am gasit !
Cautati-ma si pe mine. alexannnndru (Debia am cumparat jocul)
Sunt pe cale sa fac rost de GT5 si vroiam sa va intreb daca pentru a juca online este necesar codul "obisnuit".
Nu este necesar cod :)
super! :D
NewEgg Lists Gran Turismo 6 for PS3, Begins Pre-Orders
Hai mai repede cu GT6 pana nu apare PS4 ca nu stiu cat am sa mai aprind PS3-ul dupaia:(, ar fi frumos sa-l scoata totusi si pe generatia urmatoare:)
http://www.youtube.com/watch?v=W-qpCGo2Jx0