adica asta :
IA License Bronze: Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 (S)
Printable View
adica asta :
IA License Bronze: Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 (S)
Imi explicati va rog ce fac Skid Row Recovery, ABS, Traction Control si celelalte Driving options? La roti banuiesc ca e vorba de aderenta si colreleaza cu sensitivitatea dintr-un shooter.
Ca fapt divers, la lvl 13 m-am decis sa iau prima caruta mai de doamne-ajuta, asa ca m-am decis la un gallardo si am constatat ca mi-au mai ramas bani de upgrade-uri. Fericit, am dozat masina la maxim, aproape am dublat nru de cp, si am ramas cu un monstru care accelereaza de zici ca-i satana pe roti da care se controleaza ca un tanc sovietic, mai ales pe cutie automata, ca n-are frane pe masura.
1.daca te uiti inainte de o cursa la Driving Options, la fiecare optiune selectata (skid, tcs, abs etc) iti apare in bara de jos explicatia, spunandu-ti ce face fiecare chestie d-asta.
2. Nu e suficient sa faci upgrade la masina pana nu o mai poti controla. Fiecare masina are o limita psihologica la care o poti upgrada. O sa observi ca desi ai pus 1000hp la o masina, o sa scoti timpi mai prosti derapand foarte mult, decat daca o lasi la 600hp si era perfect controlabila pe traseu. Cu toate acestea nu e totul pierdut. Pe Gallardo, fiind AWD , daca ii pui toate optiunile o sa ai de setat elementele aerodinamice(pune-le la maxim), diferential fata (iti recomand un 15/45/30), diferential central ( 30 - 70%), diff spate (8/30/20). Lasa garda la sol, amortizoare mai moi pe fata + cursa mai mare ca pe spate ,seteaza roll bars pe 3 fata-spate, camber 1.5 pe fata, 1 spate, toe in -0.10 fata, 0.10 spate si vezi daca se misca mai bine. A ...sa nu uit...cel mai important, pune pneuri Racing Soft
(nu trebuie sa urmezi cu strictete. Dar daca nu te pricepi la tuning, sunt niste valori de inceput cu care mai poti jongla ulterior in functie de nevoi.)
Mai bine luai un ferrari f430 scuderia. Are cam aceleasi performante ca un lamborghini gallardo, dar se controleaza mult mai usor la viteze mari. Lambo-ul e jale cu el daca l-ai scapat putin de sub control incepe sa danseze ca o barca si e greu de redresat daca esti incepator. De asemenea daca vrei o masina foarte usor de contolat iti recomand un nissan gtr spec V 2009; merge superb si e mai rapida decat cele 2 amintite mai sus.
Geoker - si M3-ul se controleaza foarte usor. (am 2 - unul la 460cp- un vis, extrem de manevrabil, iar altul la 570cp - la fel de manevrabil, doar ca mai puternic - nici macar nu i-am pus LSD si tot merge foarte usor in curbe.)
Scuderia e controlabila pana la o anumita limita - a mea are 680cp si stau cu frica pe acceleratie ca supravireaza groaznic.
In schimb gasesc foarte foarte stabil si manevrabil 458 Italia
Eu am cumparat de curand multe masini si le-am testat pe nordshlife(netunate, nenimic, asa standard cum vin din fabrica + racing soft pe ele). La o prima tura cu f430 scuderia am scos un 6:58 min. mergand asa fara sa ma agit; acelasi timp l-am scos si cu gallardo dupa vreo 3-4 incercari pana m-am obisnuit cu ea sa nu o pierd din mana. Dar cu nissanul ala am ramas foarte impresionat cand am scos 6:55 avand in vedere greutatea sa si cei doar 500 de caluti frumosi. Sistemul 4x4 de la nissan e de departe cel mai avansat din tot ce am incercat pana acum. Bate la curulet si audi si lambo lejer.
Stiu si de bmw-uri ca si eu sunt fan :D
cu m5 am scos un 7:10(merge foarte bine si asta avand in vedere ca are 1900 kg aproape) si cu m3 parca 7:27(o placere sa il conduci! :D). Cu astea inca nu m-am fortat prea tare, e posibil sa pot sa scot niste timpi ma buni. In orice caz, masina "suprema" din toate super carurile de productie, e clar ferrari italia(6:52 pe nordshlife din prima tura, fara batai de cap). E geniala masina :)
Pai nu degeaba aparea intr-o groaza de filmulete inainte de lansarea jocului. Va recomand si un film, eu l-am gasit in format Blu-ray "Jeremy Clarkson - The Italian Job". Iti face pofta de condus, nu alta. (asta lauda si el ....ca 458 Italia e super manevrabila si performanta, nu transpiri la volan).
Legat de Bmw-uri - doar V12 LMS si inca un Race car imi lipsesc din colectie. M3 E46, M3 CSL - pe Nordschleife sunt foarte usoare si manevrabile. Pacat ca sunt standard.
Gtr-ul Spec V il am si eu. Are 508 cp si e foarte manevrabil, cum ai zis si tu. O alta masina care, desi ma asteptam sa subvireze in curbe iar la accelerare sa supravireze excesiv si mi-a distrus orice preconceptie e Mustang Mach 1. La 450 cp, poti sa folosesti acceleratia on/off fara sa iti fie frica de supravirare.
Cam asta ar fi ce am testat pana acum. R8-ul nu se pune la socoteala ca am facut o greseala mare la sfarsit m-am rascuit cu el de vreo 2 ori si am pierdut cel putin 3 secunde. Ala o sa il mai testez odata. Urmeaza sa mai testez corvette c06 si lexus lfa. Si cu astea o sa termin categoria de 500-600 hp cred. Apoi trec mai sus la 600-700(ferrari fiorano, corvette zr1 etc.)
@cosminbad
1 am observat, speram o explicatie mai detaliata, pt greenhorns :)
2 oki, tre sa printez asta :))
In legatura cu sistemul de cumparat masini, daca vreau o masina standard anume, tre sa astept pana apare la used car dealership?
Rahat, insa nu ma ingrijorez asa mult deoarece pe partea de online se pot instala o multime de filtre pentru ca partile importante de game data(de exemplu fisierele care contine handlingu masinilor) sa fie verificiate pentru a avea valorile normale si sa nu aiba modificari.Partea buna e ca de obicei aceste fisiere de handling si parametrii ai masinilor sunt deobicei fisiere "text" care contin coduri de programare si diverse valori, asta insemnand ca au o dimenisune mica si poti fi verificate la un eventual sing up online foarte rapid, in cateva secunde iar daca se descopera modificari in aceste fisiere pur si simplu ar trebuii sa te deconecteze pentru ca nu corespund cand te conectezi la serverele lor cum am zis.Dar in single player daca e adevarat acel articol o sa se poate face cam orice, dar sincer nu imi prea pasa atata timp cat au grija de MP.
nu cred ca o sa recurga multa lume la acele exploit-uri. care e placerea sa faci un Mini cu performante uluitoare ?!
E pt cei care nu sunt in stare sa conduca cinstit. Eu oricum intru doar cu colegii de forum, asa ca am pretentia dar si siguranta ca nu se incumeta nimeni la tampenii.
Geoker ....si mie imi place sa testez pe Nurburgring masinile. Cu masina de Nascar am scos 6 45 in cursa aia de seasonal. Si am iesit de 2 ori in decor, redresand la timp.
Ultimele achizitii :) 908 Hdi si R10 tdi . Nu le-am testat, dar urmeaza. Urmeaza SLR Premium, V12 LMS Bmw si Mclaren Bmw RCar
Ne strangem si noi diseara ?
eu ma inscriu!!! id :makiaveliproject
ma inscriu si eu :P : stanzor92
am o mica problema la gt 5!! mi-am pus muzica mea si canta cateva piese apoi se deselecteaza automat si intra muzica din gt 5!! ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o explicatie???
se poate pune muzica????? :-? nici nu stiam :)) lol:wall::-w
da se poate si e minunat sentimentul sa rupi cauciucurile pe rammstein!!!!!!!!!!>:)
apropo de sunete...:))
http://www.youtube.com/watch?v=NSJQ2...ure=grec_index
ce tare e pisica8->