Originally Posted by
cosminbad
Nu joc cu assist-urile. Doar ABS pe 1. :) ai inteles gresit.
pai daca faci o masina sa se comporte neutru (daca asta doresti sa obtii de la ea) fara assist-uri si poti sa o pastrezi pe traiectoria dorita 99% din timp fara ele activate, atunci ce nevoie mai ai de assist-uri ? ca daca pun TCS pe 1-5 si skid recovery pe on, nu mai am nevoie de tuning la nici o masina. Pot merge cum vreau eu , computerul imi taie puterea cand vrea el, iar rotile cand patineaza, primesc o aderenta in plus.
Deci logica nu lipseste din ce am incercat sa descriu mai sus. O masina nu o poti folosi la capacitate maxima incorsetat cu electronica. (exista si exceptii, dar foarte rar). Pt mine, pentru ca joc online, e esential sa am un control cat mai bun al masinii, iar daca AI-ul nu ma lasa sa accelerez la maxim la iesirea dintr-o curba, desi eu stiu ca o sa indrept rotile si nu o sa patinez, o sa pierd timp pretios.
Eu spuneam ca doar daca ai facut setarile de tuning si tot nu poti tine masina pe traseu, sa setezi TCS si Skid on pt ca sa o poti controla, iar dupa ce nu mai ai carcel la deget sau picior sa accelerezi aiurea, adica atunci cand te-ai obisnuit cu masina, le dezactivezi. Cei care aveti masini in viata reala, ati observat diferenta intre DSC on/off pe zapada, intre o masina cu ABS sau una fara, intre un 4wd si un 2wd. Bafta
---------- Post added 25-01-2011 at 02:54 PM ----------
si am raspuns ca "eu da" :)