Originally Posted by
ymy
Ffocus, m-am documentat. Ai dreptate in ceea ce priveste TC-ul.....dar nu sunt de acord cu cei care sustin ca nu trebuie utilizat in Gran Turismo.
Sunt baieti pe aici, care fac un titlu de glorie din faptul ca ei taie asisturile, si prin asta, vezi doamne, ei sunt net superiori celorlalti, care le folosesc.
Pai sa fie clar un lucru. Da, in acest fel masina e mai rapida, dar ati trecut in domeniul NFS sau Burout, pe care il blamati atat. Viraje luate in mare viteza, prin derapaj controlat.....da, bun pilot, skil adevarat....dar nu mai are nici o treaba cu cursa reala. Dati-mi un singur exemplu de curse auto, unde se merge asa, si va cred. Nicaieri, dar absolut nicaieri in cursele reale, masina NU TREBUIE SA DERAPEZE !!! Facand asta, se pierde timp real, se uzeaza pneul, se risca iesirea in decor. De aceea, se folosesc ABS, TC, ECS si altele.
Cu cativa ani in urma, jucam F1 online cu niste baieti, care taiau asisturile si imi dadeau fum in nas intradevar. Dar la fiecare viraj, ei faceau drifting mai ceva ca in campionatele americane si japoneze. Pai asta este F1? Asa ceva se vede in realitate in F1? Mai are farmec sa joc asa ceva online?
In concluzie, fiecare joaca cum vrea, dar cine vrea control mai bun al masinii, trebuie sa foloseasca asisturile cat de cat. O masina de curse adevarata trebuie sa aibe aderenta maxima, sa nu derapeze, sa nu subvireze sau supravireze, decat atat cat sa nu permita ruperea completa a aderentei.