Gran Turismo 5 probleme...?
Buna ziua tuturor. Ieri am achizitionat mult asteptatul Gran Turismo 5 si trebuie sa recunosc ca este la inaltimea asteptarilor. Dar... in momentul cand am introdus jocul in consola acesta mi-a cerut automat sa-l upgradez la nu stiu ce versiune de 1.01 mi se pare (nu mai tin minte), iar bineanteles am dat ok. Am asteptat destul de multicel si pentru treaba asta dar partea interesanta vine acuma.... Mi-a cerut instalare ca sa beneficiez de "faster loading times", ocupand 8 Gb din Hdd. Asta nu-i o problema ci faptul ca mi-au trebuit cam o ora sa se isntaleze. Sa zicem ca nu-i o problema nici asta, dar cea mai mare problema este faptul ca "loading time" dintre ferestre este foarte mare... Am asteptat si 2 minute o data. Am mai constatat probleme la sunetul motoarelor. Consola fiind conectata la un receiver prin HDMi, bineanteles imi decodeaza 5+1. Dar in timpul cursei au disparut de pe display-ul receiverului toate indicatoarele care semnaleaza care din cele 5 boxe sunt active. Practic jocul merge "mono", revenind la starea Dolby Digital numai la meniu.
Intrebare. Oare am o problema de istalare? Sa-l instalez din nou?