Poate ca gresesc, dar nu imi amintesc sa aiba suport pentru Move.
Printable View
nu stie nimeni cum se pot scoate toate balariile care apar pe ecran nu? :(
Fratilor am tot cautat dar cum naiba schimb setarile de la data si timp, ma avertizeaza mereu ca nu sunt bine setate ! Am tot navigat prin meniuri si nimic ....Big thanks in advance !
Pai iti ia setarile de la sistem si acolo trebuie sa ai problema...
Asa am si eu in GT:Prologue..
Eu la GT "Preludiu" am avut problema aia si am rezolvat-o prin setarile sistemului
Am primit si eu jocul astazi am umblat un pic prin el...si am o nedumerire avem si batrana Dacia in el ca eu nu am gasit nimic!
Macar Loganul?
am scos in oras masina in graba si i-am facut cateva poze...
un mic tuning, mai mult de motor... si poze facute cu setari standard. :)
errrr.... umblat la admisie si schimbat evacuarea :)
205cp mi se pare ca a ajuns... mai multi bani n-am avut :)
eu sunt mai castigat, n-a fost editie de colectie, dar a venit cu masina in pachet :))
A reusit careva sa intre online!!!!???In lobby nu vad nici un game room creat.Sunt logat pe PSN si am net rapid.Wtf
Edit:Connection to server could not be established, returning to main menu..grrr
Hai ma ca nu a pus cheile de la bemweu... are si el o masina simpatica si ii e si lu drag ca e in joc nu mai fiti asa critici..
Hey Andrew, incearca pls online pt mine.Numa de aia am luat jocu si nu reusesc sa ma conectez.
bai frate multi scortosi pe aici...
;)
Serverele sunt down, cand am intrat eu prima oara erau probleme , mi-a dat freez-uri si alte alea ! Cred ca se lucreaza....
De unde l-ati luat asa de repede, inafara de cei care l-au luat pe comanda de la Bodo?