Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 111 of 246 FirstFirst ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 211 ... LastLast
Results 2,201 to 2,220 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2201 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    A gasit careva o modalitate practica pt o partida online?Eu unul nu am gasit nici un invite pe friend sau ceva de genul.Singura cale e sa faca careva o camera si sa trimita tuturor nr acesteia, care e de 20 cifre.
    Ca sa poti juca online cu prietenii tai trebuie mai intai sa creezi lobby apoi sa ii anunti sa dea join.
    Pentru a putea da join intr-un lobby creat de cineva , acea persoana trebuie sa fie in lista ta de prieteni (PSN), apoi intri la GT mode --> Community --> Alegi prietenul care a creat lobby --> Intri pe "Lounge" (icon-ul cu ceasca de cafea) --> Join -----> Enjoy!

Am inteles ca cine este Host poate pune o parola pt. a nu putea da join oricine ? ... stie cineva ?

De asemenea cine a mai fost host imi poate spune daca garajul de masini disponibil este cel al persoanei care este host sau este predefinit ; Grey ?

2. #2202 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Jaguar XJ13 Chrome Line and Home Racing Suit for FREE! works EU account only

Urmati instructiunile din primul post, Jaguar XJ13 este una din masinile ieftine de doar 20mil.

3. #2203 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    aaah.. Facebook! They can forget it! am sa o iau cu banutii mei

Aseara mi s-a intamplat si mie sa fiu lovit din spate si sa ma penalizeze pe mine, pe celalalt nu stiu, dar m-a depasit rapid.

4. #2204 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    De asemenea cine a mai fost host imi poate spune daca garajul de masini disponibil este cel al persoanei care este host sau este predefinit ; Grey ?
    Nu am nici cea mai vaga idee cum stabileste masinile ce pot fi folosite in garaj. De exemplu aseara apareau doar 57 de masini, majoritatea dintre ele eu neavandu-le in garajul meu din single player. Ca sa nu mai zic ca am setat sa fie doar karturi disponibile si astea nu apareau, la fel si cu masinile de F1. Mi-e sa nu fie vreun "feature" ce urmeaza sa fie fixat in urmatorul patch

Poate e pe internet ceva mai documentat. Daca gasesti sa ne zici si noua

5. #2205 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    in sfarsit am si eu GT5, m-am jucat cateva curse, inca nu m-am obisnuit foarte bine cu controlul masini, mi se pare ok, nu am avut rabdare sa il mai instalez pe HDD...se observa diferenta de loading direct dupa disc fata de loadingul jocului instalat pe hdd

6. #2206 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by RobyBoy View Post
    Salut, in sfarsit am si eu GT5. Am jucat cateva curse, dar inca nu m-am obisnuit cu controlul masinii. Nu am avut rabdare sa il mai instalez pe HDD...se observa diferenta de loading direct de pe disc, fata de loading-ul jocului instalat pe HDD?
    fixed

Daca ai spatiu pe HDD, merita instalat.

7. #2207 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

8. #2208 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Nu am nici cea mai vaga idee cum stabileste masinile ce pot fi folosite in garaj. De exemplu aseara apareau doar 57 de masini, majoritatea dintre ele eu neavandu-le in garajul meu din single player. Ca sa nu mai zic ca am setat sa fie doar karturi disponibile si astea nu apareau, la fel si cu masinile de F1. Mi-e sa nu fie vreun "feature" ce urmeaza sa fie fixat in urmatorul patch

Poate e pe internet ceva mai documentat. Daca gasesti sa ne zici si noua
    Nu cumva in garage erau masinile de la arcade? mie parca asa mi s-a parut cand am facut server dupa ce ati iesit voi.
    Si sorry pentru lovitura aia din spate aseara... de obicei nu joc murdar da la ce conditii meteo erau pe traseul ala nu vedeam nimic si am franat prea tarziu. Sa nu mai zic ca era prima data cand conduceam pe ploaie si nici traseul nu prea il stiam

9. #2209 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    este spatiu garla.....ca am zis sa iau cu HDD mare......("idiota" nu m-am interesat inainte, sa stiu si eu ca se pot pune hdd-uri de laptopuri)

10. #2210 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cine vrea sa repete figura de aseara, va astept online
    Join my lounge.

11. #2211 SP
    Hop si eu cu doua poze din multi.
    Attached Images Attached Images hunii-dupa-mine-aka-grey-si-ffocus.jpg we-can-fly.jpg

12. #2212 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Foarte frumos dar te rog foloseste threadu pentru GT5 Photos.

13. #2213 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Hop si eu cu doua poze din multi.
    Ce se vede in spate la masca radiatorului nu este damage cosmetic. Asa arata Grey cand se infurie pe cineva cand i-a luat-o inainte. I know for a fact

14. #2214 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Foarte frumos dar te rog foloseste threadu pentru GT5 Photos.
    Exista asa ceva? Unde?

15. #2215 SP
    Member 573ph4n's Avatar

16. #2216 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Ce se vede in spate la masca radiatorului nu este damage cosmetic. Asa arata Grey cand se infurie pe cineva cand i-a luat-o inainte. I know for a fact
    Aia nu este nimic. Sa il fi auzit cum facea in casca. Ne-am speriat toti si l-am lasat sa castige cursele urmatoare.

@573ph4n: Nu sunt poze de "show your cars". Sunt din multi si am considerat ca este ok sa le pun pe threadul dedicat jocului.

17. #2217 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Stai calm man, nu ti-am sarit in cap doar ti-am dat o sugestie,poate acum o sa contribuii si la celalalt thread cu niste poze de "show your cars" !

LE: Azi trebuie sa vina jocul..i cant wait, poate diseara profitam de faptul ca e vineri si ne strangem sa jucam un multi,inca nu sunt familiarizat cu controlu insa promit sa ma straduiesc sau sa ma dau la o parte din calea voastra daca sunt prea lent .

18. #2218 SP
    Sunt putin dezamagit. Ma asteptam ca la GT5 sa nu am loc sa intru in lobby, sa cer numar de ordine ca sa pot juca. De unde, in afara de koba care sta mai mult si joaca, suntem aceeasi oameni care ne "dadeam" in forza. Tot vad pe aici persoane care se lauda cu masini/mod de a conduce/trofee, dar nu apar pe circuit. Pacat.

19. #2219 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    In seara asta sunt acasa , intru si eu la cateva ture daca ma primiti (il tamponez putin pe Grey si plec ).

20. #2220 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Sunt putin dezamagit. Ma asteptam ca la GT5 sa nu am loc sa intru in lobby, sa cer numar de ordine ca sa pot juca. De unde, in afara de koba care sta mai mult si joaca, suntem aceeasi oameni care ne "dadeam" in forza. Tot vad pe aici persoane care se lauda cu masini/mod de a conduce/trofee, dar nu apar pe circuit. Pacat.
    E lasa ca mai sunt si Enthroll si Imouthes,si ei au venit de cateva ori si au stat pana la sfarsit,dar da totusi cam putini in mp,poate vor oamenii sa termine sp sa devina experti,sa vina cu un Red Bull X1 sa ne bage in ceata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 111 of 246 FirstFirst ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 211 ... LastLast