se mai fac curse online seara?stiu ca inainte se faceau,dar acum nu am mai intrat.
In afara de cele pentru campionat nu stiu daca se mai fac... bine, acum oricum nu se fac din cauza PSN-ului, asta daca nu ai trait intr-o pestera si nu stiai.
ohhh,imi era dor sa mai facem cateva curse...oricum sper sa se rezolve cat de repede problema cu psn-ul.
Tot cu minolta am facut si eu..mi-a imprumutat mai demult nicu o minolta de vreo 1000 hp cred a fost super usor..oricum am avut ceva probleme cu hdd si am pierdut toate salvarile asa ca nu mai conteaza pt. mine![]()
Are cineva impresia ca GT nu prea se simte viteza?
Nu-mi place viteza excesiva din nfs cu tot felul de blur de numai vad nimic,dar parca e cam lent GT-ul.
Da, nici la 400 nu prea iti dai seama de viteza pe care o ai. E putin aiurea dar dintre toate jocurile, controlul din GT5 mi se pare cel mai bun. Nu putea totul sa fie perfect![]()
Cred ca vroia sa zica de cand a inceput productia pentru joc. Dar asta s-a intamplat prin 2005, mai degraba 5 ani decat 8. In fine![]()
Inainte sa fac un anunt pe aria Bazar vreau sa postez aici :
Vand volan Logitech G25 in perfecta stare de functionare ( nu stiu daca se strica vre-odata) , pret ~550 ron. Se poate da si in 2 rate userilor seriosi.
Scuze pentru Offtopic.
O intrebare am si eu...!
Cand este cumparat de nou GT5 are vreun cod (serial)ceva? si daca da...la ce foloseste,ce anume face ??
Intreb sa vad daca se merita luat de nou sau sh
Macar e bine ca acum lasa urme pe asfalt.
Era ciudat sa vad o reluare in GT4 sa scartaie rotile ca naiba si sa nu lase urme.
Bookmarks