Pentru cei nerabdatori:
Gran Turismo 5 Time Trial released in Japan
Pentru cei nerabdatori:
Gran Turismo 5 Time Trial released in Japan
Daca 1 om a zis "Pentru cei nerabdatori:Gran Turismo 5 Time Trial released in Japan" si altul ca l-a luat...tu ce crezi ?![]()
Revin cu o parere: Grafica e super,dar nu ma pot obisnui deloc cu controlul..cand il joc cu volanul in curbe trebuie sa merg cu 10 km/h si nici macar nu poti face drift ...iti fuge de fund si te scoate de pe circuit,iar cu controller-ul e opusul volanului ,se conduce relativ bine,dar in cazul asta..masina nu fuge deloc de fund ..nici macar asa putin sa o dai "de'a latu'"
Pai crezi ca e nfs? lol
Vezi daca te lasa sa pui cauciucuri, incearca cu unele mai slabe si atunci va aluneca. Oricum... driftu nu se face chiar asa simplu, mai trebuie setata si masina(turatia motorului, garda la sol etc) + trebuie dezactivate toate asisturile care te ajuta la control![]()
Stie cineva daca versiunea Japan va avea meniul in engleza sau daca o sa-l pot seta ? Ma refer la jocul full.
EU leaderboards
Ranking - GT Academy 2010 - gran-turismo.com
Păi scrie clar acolo: TUNED CAR
Normal Car:
Ranking - GT Academy 2010 - gran-turismo.com
1.44.273 am scos cu tuned car. Masina happy tail cu controllerul de PS3 nu fac casa buna. Legat de joc, un singur aspect ma deranjeaza. Am senzatia ca circuitul se roteste dupa masina.
Bookmarks