Atat!
■ Online
Open Lobby
Text / Voice Chat
Private rooms
Online Photo Album
Online Replay Album
YouTube replay output
Atat!
■ Online
Open Lobby
Text / Voice Chat
Private rooms
Online Photo Album
Online Replay Album
YouTube replay output
Da... si ala alta nebunie + interiorul full 3d.
Deja ma fac sa rad de astia cu natalu lor... cand pseye-ul e pe piata decand cu ps2-ul.
Damage representation (reproduced in full by real-time collision deformation)
+
Able to track the movement of Cockpit Camera interface (confirmed in full 3-D. The camera can be fully manipulated and you can opt to have your head tracked by the PSEye)
makes me wanna buy this
head tracking?ar fi de vis! era defapt o fantezie a mea... sa poti sa faci asta intr-un racing game.
scaun vreau sa-mi iau, ca tot o sa ma mut si o sa am spatiu. playseat evo ma tenteaza.
btw, locul unde este GTR-ul din pozele de mai sus se numeste San Gimignano, este un orasel medieval la 10 km de unde stau eu; l-au reprodus excelent:
![]()
![]()
Arata extraordinar de bine jocul. Dar damage-ul este doar vizual. Viraje cu parapetii. Este rally car. Pana la urma damage doar la rally?
nu cred ca e doar vizual, dupa impact pare ca are probleme sa o tina dreapta; damage doar la rally cars nu ar fi avut sens, imo. sigur, damage-ul putea sa fie mai unforgiving, dar asta se aplica si la Forza. nivelul damage-ului din GRID ar fi fost ideal. saaaau poate ai optiunea ca in Forza sa alegi cat de mult conteaza damage-ul.![]()
Posibil si asta. Sper sa aiba damage si la race cars si bineinteles si tehnic. Clar in filmulet are doar vizual. La ce lovituri a suferit masinuta, s-ar fi tarat deja cu ea.
E un show floor demo, posibil sa existe mai multe optiuni de dmg (de ex damage interior anuntat deja pe site-ul oficial), poate vedem mai mult la TGS.
Dintre vestile proaste, nu toate masinile vor avea dmg model si fara masini oficiale Porsche in joc (s-ar putea doar sub denumirea tuner-ului RUF).
sursaThe next detail Kazunori touched on was regarding damage models. I can confirm that not every car in Gran Turismo 5 will sport damage models -- it will only be select sets. However, Kazunori has yet to decide on a finalized list of featured car types for damage support.
Stream - Gamersyde
Cateva minute de gameplay![]()
Bookmarks