Asta e jucaria
A suferit un mic accident ca nu citisem de hardurile wester digital care nu se pupa cu adaptoru asa ca alimentarea a trebuie sa o mut 1 mm mai spre margine
---------- Post added 13-03-2017 at 20:11 ----------
In seara asta am reusit sa invart hdd insa nu mi-l vedea instaleru de fhdb, il invartea si nu il detecta.
Cred ca e dubios hdd pentru ca a trebuit sa scot jumperul de pe master, acum nu am nici un jumper si il vede consola dar nu pot installa fhdb.
oriunde as baga jumperul, master slave sau cs (channel select) consola nu vede hdd, zice ca nu e nimic conectat
---------- Post added 13-03-2017 at 21:15 ----------
Culmea. Aveam o versiune 1.94 de fhdb. s-a instalat dar nu booteaza. am rulat hddchecker pe consola si raporteaza smar bad, acum fac un zero fil poate reusesc ceva daca nu pf al hdd. nu am desktop am laptop si folosesc un adaptor sata/ide to use, cred ca din cauza la dracovenia aia s-a dus sau era dus ca l-am luat cu 15 lei de la sh. in fine. A incercat cineva asta??
E 20 $ jucaria si parca totusi nu as mai baga bani in un ps2.
De pe ebay dar nu pot pune link de pe tel ca nu stiu cum. Vezi ca ar fi unul facut de maxdypower sau ceva de genul care se pare ca functioneaza perfect. Cauta'l pe ala
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nu am gasit nimic pe ebay. cum lai cautat? l-am gasit doar aici The Shopping Cart : Maxdiypower.com si nu prea imi inspira incredere situ sa bag cardu in el
Numai acolo gasesti. Paypal daca nu ai incredere.
Deci nu mai înțeleg nimic
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
---------- Post added 14-03-2017 at 21:47 ----------
Am rulat hdd checker
---------- Post added 14-03-2017 at 21:48 ----------
0 fill ok
---------- Post added 14-03-2017 at 21:48 ----------
Surface scan ok
---------- Post added 14-03-2017 at 21:49 ----------
Smart reported bad
---------- Post added 14-03-2017 at 21:49 ----------
Smart bad
---------- Post added 14-03-2017 at 21:50 ----------
Fhdb nu booteaza
Intrebare, da nu ma luati la misto
Se mai poate juca in retea pe internet cu un ps2? Stiu ca soni nu mai tine in picoare reteaua de ps2 dar ma gandeam daca exista ceva third party servers neoficiale, aveti idee?
@ilie11 @rodarkone: Aveti cumva prin colectia voastra jocul V-Rally 3? Caut de foarte multa vreme soundtrack-urile dar nu le gasesc pe toate, am gasit doar vreo 2-3. Vreau sa stiu daca cumva sunt scrise in manualul jocului.![]()
Mi-a venit jucaria Sata pentru adaptor azi. Abia astept sa vad cum se conporta cu adaptor original
---------- Post added 13-04-2017 at 10:44 ----------
Merge impecabil
Pune o poza cu adaptorul te rog. Sunt curios daca intra complet in spatiul ala
Se intampla sa aveti un Spartan Total Warrior ps2 de rezerva? al meu a venit de pe ebay fara manual si m-ar interesa.
Bookmarks