Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 140

Thread: Guild Wars 2

1. #101 SP
    Member bartonn's Avatar
    Se baga cineva la un Dungen Run mai pe seara?

GUILD WARS 2

2. #102 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Lumea inca joaca jocul asta ? Eu l-am incercat la lansare, l-am jucat vreo 2 saptamani si m-a luat o plictiseala de l-am aruncat pe geam. WoW ftw !

3. #103 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by Anderul View Post
    Lumea inca joaca jocul asta ? Eu l-am incercat la lansare, l-am jucat vreo 2 saptamani si m-a luat o plictiseala de l-am aruncat pe geam. WoW ftw !
    Da, lumea inca mai joaca jocu asta.

4. #104 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Anderul View Post
    Habar n-ai ce vorbesti.

5. #105 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Habar n-ai ce vorbesti.
    +++ ))

6. #106 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Habar n-ai ce vorbesti.
    Stiu ce vorbesc.

7. #107 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Ok! Am cumparat si eu jocul (in sfarsit) si l-am instalat. Si din start am dat de o problema: ce server sa aleg? Si sa aleg cu grija pentru ca daca vreau sa il schimb ma costa bani din cate am inteles. Asa ca va intreb pe voi: pe ce server jucati si cat de populat e?

8. #108 SP
    Member bartonn's Avatar
    Eu sunt pe Aurora Glade. Servarul e destul de populat.In GW2 ,cu cat sunt mai multi playeri pe server cu atat e mai bine.(EX: WvW mai mare si sanse sa castigi;nu stai mai mult de 5min sa gasesti un group de 4 pers sa faci un dungen,etc)
    Asta e o problema cu servarul.

Poti face Guest daca e sa alegi un server "gresit".

In momentu asta joc Defiance, daca vrei mai multe informati ai id-ul de skype.

9. #109 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Exista vreo posibilitate de trial?
    Am jucat primul Guild Wars si as vrea sa vad ce stie si ce-l de-al doilea, dar nu vreau sa dau banii pe el fara sa-l incerc initial.

10. #110 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Da Grey, din cate imi amintesc, poti juca pana la lvl 15 parca, cu orice caracter doresti

11. #111 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din cate stiu eu a fost un trial prin Aprilie, dar nu mai e nimic acum.

12. #112 SP
    M-am jucat aseara pana la 4 dimineata (si am mai bagat bine si cateva ore dimineata asta). Incredibil jocul. Desi nu prea m-am jucat MMO-uri si controlul mi se pare cam greoi, lumea, rasele si abilitatile mi se par super. Unele locuri sunt asa misto de explorat ca nu am parasit zona pana nu am facut tot ce era posibil (descoperit toate punctele de interes, vista points etc). Sunt level 7 da sincer nici nu ma grabesc sa cresc. Vreau sa explorez cat mai mult si sa vad ce poate jocul. Cred ca o zi sau doua ma mai joc solo dupaia ma intalnesc cu bartonn (daca vrea bine-nteles), cu un prieten cu care am cumparat jocul si cine mai doreste. Joc pe Aurora Glades ca Sylvari mesmer.

13. #113 SP
    @iry Cum pot juca pana la level 15? Ca sa imi fac cont pe site imi cere CD-Key.
    Cred ca a fost trial-ul de care zice si tudy

Voi de unde v-ati luat key-urile si la ce preturi, pe siteul oficial mi se pare un pic scump jocul.

14. #114 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am luat din Altex pentru ca am vrut neaparat varianta retail. Gasesti si pe la "baieti". Am luat de curand pentru prietena mea varianta digitala cu 80RON de la un tip, dar nu mai are key-uri. Dar poate mai sunt si altii.

15. #115 SP
    Am comis-o pana la urma: greyhound.4290.
    Inca n-am ajuns acasa sa downloadez clientul, pe ce server intru?

16. #116 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Am comis-o pana la urma: greyhound.4290.
    Inca n-am ajuns acasa sa downloadez clientul, pe ce server intru?
    Cum a zis si Tudoran , pe Aurora Glade. Super servar, WvW puternic,guilda de romani(daca esti interesat).

@Tudoran....traitor,ai jucat fara mine.Aceeasi combinatie am si eu sylvari mesmer(mesmer=OP),care incerc de 2luni sa il fac ca main char.

17. #117 SP
    don't hate me , da am zis ca trebuie macar 24 de ore sa ma obisnuiesc cu gameplay-ul, lumea si toate cele si sa nu astepti numa dupa mine . Demult nu m-am mai jucat asa hardcore: stau cu 2-3 ore in plus treaz ca sa ma joc (des eram rupt de oboseala), ma trezesc si primul lucru care fac e sa ma joc inca 3-4 ore. Amazing!

Las ca poate jucam maine, poimaine (desi mai greu ca vin a mei acasa din concediu). Si ma mir ca zici ca mesmer e op ca mie mi se pare o clasa relativ slaba si ma gandesc daca sa incerc Elementalist sau Necromancer . Oricum mai bag bine macar pana termin toate quest-urile din zona. Care e level-ul maxim btw? Si chiar numa 5 slot-uri ai pt jucatori? but, but.. there are 8 classes and 5 races

Si in caz ca vrea careva sa imi dea add: Tudoran.7162

18. #118 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    don't hate me , da am zis ca trebuie macar 24 de ore sa ma obisnuiesc cu gameplay-ul, lumea si toate cele si sa nu astepti numa dupa mine . Demult nu m-am mai jucat asa hardcore: stau cu 2-3 ore in plus treaz ca sa ma joc (des eram rupt de oboseala), ma trezesc si primul lucru care fac e sa ma joc inca 3-4 ore. Amazing!

Las ca poate jucam maine, poimaine (desi mai greu ca vin a mei acasa din concediu). Si ma mir ca zici ca mesmer e op ca mie mi se pare o clasa relativ slaba si ma gandesc daca sa incerc Elementalist sau Necromancer . Oricum mai bag bine macar pana termin toate quest-urile din zona. Care e level-ul maxim btw? Si chiar numa 5 slot-uri ai pt jucatori? but, but.. there are 8 classes and 5 races

Si in caz ca vrea careva sa imi dea add: Tudoran.7162
    LVl max 80.

Acuma depinde cum joci mesmer,cu ce arme,ca il joci la staf si wizard/dagger nu prea are mult dm. O sa vezi,sunt destul de bine echilibrate clasele.
    Yhea....doar 5 slot uri,dar poti cumpara mai multe sloturi cu gems in game.

19. #119 SP
    Un invite in guilda de romani, level 22 warrior

20. #120 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cei care de curand v-ati apucat. Sunt curios, nu vi s-a parut ca dupa level 20 ati facut level up mai usor?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast