Cand 2 se bat al 3-lea castiga![]()
ID Origin sau Steammaf1as
io am dat add la cativa care au postat id aici a dat accept doar 1 -![]()
Uite aici controller de la Valve
http://m.ign.com/articles/2013/09/27...eam-controller
---------- Post added 27-09-2013 at 20:16 ----------
Si merge la toate jocurile nu numai pa cele care accepta controller.
Bravos Valve!
- extra info: Steam Controller
---------- Post added 27-09-2013 at 23:49 ----------
)))
Game creators who have tried Valve's unusual new game controller tell Kotaku that the device holds a lot of promise. But make no mistake, they also say it feels pretty different from what we're used to.
Tot speram sa vina sony si micro$it cu un controller cu adevarat nou. Dar doar astia de la Valve au curajul. Mie mi se pare acest controller cu adevarat ceva deosebit, Day 1 Buy for me!
Fara stickuri, fara d-pad? Iar amplasamentul butoanelor mi se pare foarte prost. Cum vei accesa butoanele X si Y atunci cand folosesti trackpad-ul din stanga pentru miscare? Era mult mai bine daca le puneau in jurul trackpad-ului drept. Dar au preferat simetria in dauna ergonomiei.
Ramane de vazut totusi cum se va prezenta atunci cand il vom putea butona.
Trebuie sa astepti sa il testezi personal. Refuz sa cred ca aia sunt idioti si nu isi dau seama ca nu are cum functiona.
Sigur e ergonomic si butoanele sunt asezate cum trebuie.
Nu mai respingeti orice e nou doar pentru ca ati vazut o poza.
Rabdare!
Vreau sa schimb urmatoarele key-uri de Steam : Crysis 2 Maximum Edition ,Mirror's Edge,Dear Esther (imi cer scuze moderatorilor daca am fost off-topic pe acest thread,dar nu am gasit unul de trading)
same problem here ! .. am Steam Key de dat la schimb nu am gasit nici un thread despre asta,., .. Bioshock Infinite . . cineva interesat ?
Noi informatii si poze despre Steam Machine:
Steam Community :: Group :: Steam Universe
Dau la schimb Batman: Arkham Asylum GOTY si Batman: Arkham City GOTY.
---------- Post added 06-11-2013 at 14:55 ----------
Batman: Arkham City a ajuns la user-ul IlieRazvan. Ofer cheia pentru Batman: Arkham Asylum primei persoana care-mi va da PM. (for free)
Bookmarks