Ca nu am vazut pe nimeni sa ceara overlord din primii 6.
Am avut 6 titluri si am ales 6 castigatori, jocurile au fost distribuite in ordinea listei, chiar daca jocul dorit de DobaiSzilard s-a dat, fiind printre primii 6 si-a ales un alt joc.
Am un cod pentru Sim City 2000 pe GOG. Primul care lasa un mesaj aici va primi jocul (de preferat ar fi sa fie interesat de el si sa-l joace).
Giveaway: jocul To the Moon (pe Steam). Cine il doreste sa dea thanks la postul asta si diseara la ora 22 o sa fac extragerea.
---------- Post added 14-11-2015 at 22:06 ----------
Mask is the lucky winner ! Ai PM.
Am niste coduri pentruBack To The Future,Sam & Max: Devil's Playhouse,Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent si Puzzle Agent 2 daca e cineva interesat![]()
Unu' din astea douam-ar interesa domnu' Tudy, tocmai ce am verificat si nu le am
Back To The Future, Sam & Max: Devil's Playhouse
Salut , am 3 coduri pentru jocul World of warcraft cu toate expansiunile care include si warlords of draenor + o luna de abonament gratis. Codurile le ofer doar userilor care au cel putin 50 de posturi.
Am 2 gift-uri , aceste jocuri : WarHammer 40k-Dawn of War II si Dawn of War II - Retribution the Last Standalone![]()
Bookmarks