Am 3 key-uri cu: Crysis 2, Dead Space 1 si Burnout Paradise pentru Origin. Le-am obtinut din Humble Bundle si am deja jocurile astea si nu-mi mai trebuie. La fel ca si in post-urile lui Alexandru regula e la fel: cand acest post ajunge la 15 thanks-uri o sa extrag pe random.
I - la alegere
II - la alegere din ce a ramas
III - ce a ramas
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
CAY8-PBVJ-22DD-3FA2-2NEK
Rugamintea mea este ca persoana ce foloseste key-ul sa anunte.
6th giveaway - se va incheia in momentul in care vor fi cel putin 12 de participanti. (regula ramane aceeasi - thanks la acest post)
Locul 1 - Medal of Honor 2010 (Origin)
![]()
Am mai primit un cod de Burnout Paradise de la bartonn. Deci sunt 4 locuri
I - calin_kalf
II - OEE
III - zazarSm
IV - j0kk3r.stile
Ii rog pe cei scrisi mai sus sa imi trimita PM![]()
Ofer Dead Space + Burnout Paradise: The Ultimate Box + Mirror's Edge primei persoane care-mi va da PM. Cheers!
Toate sunt chei pentru Origin/
-------------------------------------
LE: Cheile au ajuns la Trefla0874.
Chiar daca nu s-au strans 30 de participanti pentru giveaway-ul 5, am hotarat sa extrag castigatorii.
Nu stiu de ce, dar nu pot atasa lista via attachaments.. de aceea am postat-o aici.
Locul 1 - Metro 2033, Risen and Sacred Citadel Steam Key - IlieRazvan
Locul 2 - Trine Steam Key - j0kk3r.stile
Inca un giveaway pentru Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2, and Saints Row: The Third Steam Key.
Maine voi alege un castigator! (regula ramane aceeasi, thanks la acest post)
Dead Space + Burnout Paradise + Crysis 2 + Dead Space 3 + Medal of Honor + Mirror's Edge. (Origin Keys)
Giveaway-ul se va incheia in momentul in care vor fi minim 30 de participanti. (regula ramane aceeasi, thanks la acest post)
Cine vrea un cod de Burnout Paradise sa imi trimita PM. Primul venit, primul servit.
---------- Post added 18-08-2013 at 11:39 ----------
S-a dat.
Damn, am fost plecat intr-o zona fara semnal cateva zile si am pierdut atateaAnyway, multumim tuturor care tin aici giveaways si felicitari tuturor care au castigat pana acum
![]()
Dead Space + Burnout Paradise + Crysis 2 + Medal of Honor + Mirror's Edge. (Steam Keys)
Giveaway-ul se va incheia in momentul in care vor fi minim 30 de participanti. (regula ramane aceeasi, thanks la acest post)
Fac si eu un giveaway aici:
- PAYDAY 2 - Career Criminal Edition (pre-order Loot Bag DLC + Armored Transport Heist DLC) - (Steam)
Thanks la post pentru a va inscrie. Cand se strang minim 30 de participanti voi face extragerea. Succes!![]()
Bookmarks