Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 50 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 984

Thread: Probleme si solutii PC

1. #381 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stie cineva de ce imi apare o eroare de baterie la laptop? Imi spune ca bateria are probleme si ar trebui schimbata. Durata de viata a bateriei nu cred ca a scazut, si daca a facut-o, cu mai mult de 10 minute nu i-a scazut autonomia de cand cu eroarea asta. De asemenea peste semnul bateriei din dreapta jos, langa ceas, apare un X rosu de parca nu ar fi baterie.

A mai patit cineva?

2. #382 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Intr-un command prompt lansat cu privilegii de Administrator baga un: "powercfg /energy" si vezi acolo ce erori ai. Vezi ca mi se pare ca-ti da si calea catre un raport complet in format html. Am mai intalnit la laptopuri un pic mai vechi (nu antice) cu windows 7 mesaje care spuneau ca bateria trebuie schimbata cu toate ca autonomia nu avea de suferit.

3. #383 SP
    Member awaytokill's Avatar
    "2500 lei" - wishlist de DAN configuratia asta e buna daca vreau sa imi fac un pc de la zero sau imi mai lipseste?(pc noob)

4. #384 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Totul pare okay inafara de placa de baza si procesor, mai bine alegi astea de exemplu:

Intel Core i3 2120 3.30GHz box Procesor - PC Garage

si placa asta de baza daca doresti sa te menti in pret: Asus P8H61-M PRO Placa de baza - PC Garage

Desi gandeste bine daca vrei vreodata sa faci upgrade la procesor cu ceva overclockabil (procesoarele care se pot overclock-a sunt cele cu "K" la sfarsit) iti trebuie ceva cu chipset P67 sau Z68, dar daca nu crezi ca te vei ocupa cu asa ceva poti alege linistit si placa de mai sus, daca in schimb vrei sa fi sigur atunci poti alege una dintre acestea:

Gigabyte GA-H67M-D2-B3 Placa de baza - PC Garage
    Gigabyte GA-Z68AP-D3 Placa de baza - PC Garage
    Asus P8P67-M rev. B3 Placa de baza - PC Garage

La ora actuala platforma amd este decedata, din cauza ultimei versiuni de procesoare care au fost un esec total.

5. #385 SP
    Member awaytokill's Avatar
    il vreau pt gaming mai mult si sunt noob in pc.
    am intrat pe celalat CG sa cei de acolo mi-au dat wishlistul acela si mi-au zis ca e bun in skyrim,bf3,cod mw3 si altele.

6. #386 SP
    Senior Member Danny's Avatar

7. #387 SP
    Procesorul ala este si mai slab ca si ce a avut inainte ultima linie amd este fail pentru gaming.

Core-ul este mai slab si decat ce au oferit inainte.

---------- Post added 15-02-2012 at 03:10 PM ----------

Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    il vreau pt gaming mai mult si sunt noob in pc.
    Nu este problema toti am fost incepatori si oricum este mult mai buna decizia de a iti face tu unul decat sa-l cumperi preasamblat, asa ca foarte buna initiativa.
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    am intrat pe celalat CG sa cei de acolo mi-au dat wishlistul acela si mi-au zis ca e bun in skyrim,bf3,cod mw3 si altele.
    Pe computer games ti-au dat asa un wishlist ? oO Ma asteptam la ceva mai bun din partea unei comunitati axate pe PC... I3 este intradevar dual core, dar are si hyperthreading, face diferenta, puterea de calcul este mult mai mare si in majoritatea jocurilor chiar si cand vine vorba de emulatie se folosesc pe deplin de 2 core-uri, nu mai mult, daca il vrei pentru gaming este un motiv in plus sa alegi intel.

La configuratie lipseste apropo HDD si o unitate optica DVD-RW, recomand Western Digital la HDD (capacitatea minim 500GB) si LG drive DVD-RW.

Cat despre ce placa de baza sa alegi dupa cum am spus prima este daca doresti sa te menti in pret celelalte 3 sunt mai potrivite daca vrei sa faci un upgrade in viitor in ordinea calitate (totusi penultimul Gigabyte are chipset-ul ceva mai bun ca si Asus dar calitatea la Asus este ceva mai buna ca si la gigabyte).

8. #388 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

9. #389 SP
    Nu prea, mai ales daca vrei ceva de viitor ar fi recomandat ceva cu minimum un Nvidia 550M, recomandat ar fi un 560M totusi. Din pacate de la AMD tot ce am gasit bun pentru gaming este Radeon 6950M, nu prea am vazut ceva mai la nivelul lui 550M/560M.

10. #390 SP

11. #391 SP
    7470M este doar putin mai buna decat 6470M. Prima cifra de la un model de placa video reprezinta seria cu cat este mai mare cu atat este mai noua, cel putin la ora actuala, dar conteaza si ce urmeaza dupa, de exemplu find mai noua si imbunatatita un 7470 este mai bun ca un 6470 dar nu este mai buna ca si un 6950.

12. #392 SP
    Member Ares's Avatar
    fugi de pavilion ca dracu de tamaie ,nu iti recomand pavilion ptr jocuri deoarece racirea este fffffffff slaba si ai mari sanse sa te plimbi cu el la garantie mai mult decat ti-ai fi dorit

cele bune...

13. #393 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am nevoie de 2 sisteme care sa ruleze office si m-am gandit la doua bucati: MEDIA GALAXY | Sistem IT MYRIA XPLAYV7 AMD Athlon II X2 2.8 GHz, 4GB, 500GB, ATI HD 3000, Free Dos (are 4gb ram, au scris gresit in link) combinate cu windows 7 home premium ca e cel mai ieftin.

Intrebarea mea: credeti ca merita ca raport pret/performanta? ca fiabilitate ce stiti despre cei de la myria? folosesc componente de calitate sau nu? (sistemele vor fi folosite cel putin 8 ore pe zi, zilnic) .Au 2 ani garantie.

14. #394 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Am nevoie de 2 sisteme care sa ruleze office si m-am gandit la doua bucati: MEDIA GALAXY | Sistem IT MYRIA XPLAYV7 AMD Athlon II X2 2.8 GHz, 4GB, 500GB, ATI HD 3000, Free Dos (are 4gb ram, au scris gresit in link) combinate cu windows 7 home premium ca e cel mai ieftin.

Intrebarea mea: credeti ca merita ca raport pret/performanta? ca fiabilitate ce stiti despre cei de la myria? folosesc componente de calitate sau nu? (sistemele vor fi folosite cel putin 8 ore pe zi, zilnic) .Au 2 ani garantie.
    iesi mai ieftin in alte parti,parerea mea

15. #395 SP
    Nu prea merita, desi am depasit cu 2 milioane acest sistem este incomparabil cu cel postat de tine la performanta si calitate:

"PC Office" - wishlist de SuciuAndrei

16. #396 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Nu prea, mai ales daca vrei ceva de viitor ar fi recomandat ceva cu minimum un Nvidia 550M, recomandat ar fi un 560M totusi. Din pacate de la AMD tot ce am gasit bun pentru gaming este Radeon 6950M, nu prea am vazut ceva mai la nivelul lui 550M/560M.
    De asta ce zici? MSI GE620DX-602NL Core i5 2430M 2.4GHz 4GB 500GB GeForce GT 555M 2GB Win 7 Home Black Notebook / Laptop - PCFun

17. #397 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Am o mica problema cu laptopul...face "fitze" uneori in jocuri sau filme.
    Nu stiu cum sa explic , dar din cate inteleg ii zice Screen-Tear.
    Cum scap?
    Am placa video ATI mobility Radeon HD 5650 1gb.

18. #398 SP
    Ai cumva linux ? normal nu ar trebui sa apara asa ceva numai in jocuri si acolo rezolvi activand vsync, cam toate jocurile ar trebui sa aiba optiunea, daca nu poti incerca si sa intri in catalyst manager si sa activezi vsync always on, poate iti rezolva problmea (se afla la categoria gaming/3D application settings)

Nu stiu cat de buni sunt msi pe piata de laptop-uri, de pe site-ul acela totusi cea mai ieftina recomandare pentru gaming ar fi asta: Asus G53JW-SX119D Core i5 460M 2.53GHz 4GB 500GB GeForce GTX 460M 1.5GB Black Notebook / Laptop - PCFun

Este mai performant ca si MSI-ul si asus are produse de calitate.

19. #399 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post

Nu cumpara PCuri deja facute, au in general sursa si placa de baza de proasta calitate. Nici configuratia recomandata mai sus nu mi se pare foarte buna, dat fiind faptul ca Delux nu sunt prea buni cand vine vorba de surse.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

20. #400 SP
    Puteam sa bag o sursa de calitate, dar am vrut sa ma tin cat mai aproape de pretul dat de el la sistemul acela, dat find faptul ca il foloseste pentru office in principal nu ar trebui sa fie vreo problema, cu o sursa mai buna cam asta ar fi configuratia si pretul, daca vrea ceva mai sigur si admit ca asta ar fi totusi cea mai buna varianta:

"PC-Office 2" - wishlist

Edit: desi daca vrea sa ieie in considerare posbilitatea de upgrade ca PC gaming atunci asta ar fi o optiune si mai buna:

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/476870/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 50 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast