Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: Ajutor Router wireless 100mb/s

1. #21 SP
    Member Wargasm's Avatar

2. #22 SP
    Member poolonik's Avatar
    Am cumparat acest router Router wireless Rangebooster DIR-655 DIR-655 - eMAG.ro ,oare stie aceasta piesa sa creeze 2 retele wireless ?Prin meniu nu am vazut nimic de acest gen.

3. #23 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pai pe orice router capabil wifi poti lega mai multe device-uri prin wifi, daca la asta te referi.

4. #24 SP
    Member poolonik's Avatar
    Nu la asta ma refer.Vreau sa creez 2 retele wifi separate.De exemplu una sa fie securizata si fara restrictii iar alta sa fie nesecurizata dar cu anumite restrictii.

---------- Post added 01-09-2011 at 09:02 PM ----------

Gata am gasit,era vorba de "The guest zone provide a separate network zone for guest to access Internet".Imi retrag cuvintele de piosenie rostite la adresa routerului.

5. #25 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vreau sa-mi schimb si eu routerul (D-link DI-524) cu unul care are raza de actiune mult mai mare. stau la casa si cu d-link nu prind WiFi in living de exemplu. ce ziceti, e ok Router wireless TP-LINK TL-WR941ND TL-WR941ND - eMAG.ro astept si sugestii, dar pana in 200 ron .

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer nu ti-as recomanda TP-Link sub nicio forma... dar la banii aceia, nici nu cred ca te atingi de altceva. Daca ai pereti bine ecranati sau pozitionare aiurea, n-o sa bata nici cu router de 500 RON. Si ajungi la antene de genul asteia Antena omni-directionala D-Link 7dBi ANT24-0700 - eMAG.ro. Desi cred ca poti linistit sa folosesti asa ceva: TP-Link TL-ANT2408C Antena - PC Garage

7. #27 SP
    nu stiu cum s-a inteles postul meu, dar semnalul de acum nu e chiar atat de slab si are doar o atena, doar ca routerul e in camera mea, ultima camera de la etaj, iar in living, care e in coltul opus si la parter, semnalul e foarte slab sau inexistent. ma gandeam ca un router cu 3 atene ar fi ok pentru un semnal cat de cat bun . totusi nu cred ca am nevoie de o atena de 300 ron .

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cea de-a doua antena este 54RON...

Anyway, crezi ca daca ai 3 antene o sa bata mai departe, sau cum? Importanta e puterea antenelor. Desigur, daca pui o antena de 10dBi pe un chip care nu scoate decat 3dBi, vei primi acelasi maxim de 3dBi.

In concluzie, la 200 RON nu poti decat sa-ti iei acel TP-Link... sau o antena. Un router bun, cu antene mai puternice, nu prea. Sorry.

P.S. Poate cel mai apropiat ar fi asta: http://www.pcgarage.ro/routere-wirel...net/tew-639gr/ care e cu 3 x 4dBi (e oricum altceva decat TP-Link, care are 3 x 2dBi). Bafta!

9. #29 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Stiu ca recomandarea unui Belkin nu-i cea mai binevenita dar am luat un n300 si bate la 25-30 de metri(intre 2 cladiri din aceeasi curte) acceptabil. La tine distanta ar fi mai mica banuiesc. Pare ciudat pt. ca nu are antena vizibila dar mie mi se pare foarte bun. Am avut 2-3 laptopuri, telefoane si consola conectata la el fara pb.
    Belkin Surf+ N300 Wireless N+ Router F7D2301nv Router wireless - PC Garage
    Dezavantaje: poate firma care-l face si ca nu exista cfw pt el cred.

10. #30 SP
    pana la urma mi-am luat d-link dir-615 n300 si sunt super multumit de el. mi-a crescut viteza la internet semnificativ, atat prin cablu cat si wireless.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2