Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 37 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #461 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    stiu cum e cu perspectiva, doar ca la naturi nu am folosit-o pana acum. am incercat sa le fac paralele pentru ca pana la urma cam asa se vad obiectele privite de aproape...sunt foooooaaarte putin in perspectiva daca ma intelegeti...adica nu o sa se vada clar cum cad liniile inspre partea din spate. punctul de fuga ar fi undeva departe si astfel nu e foarte clar.
    oricum, de acum incolo o sa folosesc perspectiva si la natura statica...merci pt sfaturi. si o cladire. e facuta dupa o carte chiar cu perspectiva si da, verticalele nu sunt chiar verticale
    Attached Images Attached Images clad2.jpg

2. #462 SP
    Junior Member Ownzy's Avatar
    o chestie foarte simpla facuta in asteptarea profesorului de fizica(parca)
    nu e cine stie ce..am facut-o in mai putin de 10 min
    poate o sa revin si cu alte chestii mai sofisticate sa ma ridic si eu la nivelul celorlalti ..app ..multe lucrari foarte bune

keep up with the good work
    Attached Images Attached Images img026.jpg

3. #463 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    m-am tot uitat pe acest thread si am observat ca marea majoritate doar "copiaza" (adica se uita la ceva si il deseneaza) nu face din minte. dupa parerea mea, aceste persoane nu au talent la desen.

Eu fac acest lucru de foarte multi ani (am inceput prin generala cu desene simple si acum 6-7 ani cand "invatam" pt BAC, preferam sa stau sa desenez). 80% din desenele mele sunt "copiate" dupa poze de pe net (chiar de pe monitor). unele nu sunt perfecte, dar de unele sunt chiar mandru.

Multe au stersaturi multe, unele au contur cu pixul negru, la unele am stat 1-2 ore, iar la unele chiar zile intregi.

Am ajuns in stadiul de a putea desena dupa poze/fotografii adevarate (dar tot copiat numesc). Inca nu sunt in stare nici dupa atatia ani, sa desenez ce am eu in cap, fara sa ma inspir de nicaieri ce vad in fata. Nu-mi iese absolut nimic.

Atasez cateva desene mai reusite din cele vechi (la unele se vede si data jos in colt) precum si un desen cu Predator si unu cu Jack de care sunt foarte mandru (jack este facut dupa o poza a actorului gasita pe net).

Am foarte multe cu spider-man in perioada aia eram destul de obsedat de desene si film
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 4.jpg 7.jpg 8.jpg 13.jpg

4. #464 SP
    part 2
    in prima poza, este o faza din matrix (desi mi-a iesit pumnul disproportional cu fata ) iar in a 2-a poza sunt eu cand invatam la BAC, pierdut prin jocuri, 3 este David Beckham, 4 cred ca toata lumea stie cine este, 5 este unul din desenele mele preferate, Swat Kats iar 6 este fun
    Attached Images Attached Images 14.jpg 15.jpg 16.jpg 21.jpg 22.jpg 28.jpg

5. #465 SP
    Bonus - din pacate nu am cu ce sa le mai scanez, asa ca le-am facut poze
    Attached Images Attached Images img_2571.jpg img_2278.jpg

6. #466 SP
    intreaba orice mare artist si o sa vezi ca toti iti spun acelasi lucru: life drawing, still life drawing. adica desene dupa natura statica sau model, in mare parte munca de OBSERVATIE! si multa munca de observatie...
    niciodata nu vei ajunge sa ai un "vocabular" dezvoltat incat sa faci ceva din mintea ta CORECT!
    adica poti face, normal, schite si tot ce vrei intre desen dupa natura, dar daca faci doar ce ai in minte din prima, iti va fi mult mai greu sa faci ceva bine. incearca sa faci un personaj corect din punct de vedere anatomic, fara sa fi studiat inainte, sa vezi ce iese asta in cazul in care vrei sa intri in domeniu, si normal ca va conta ca ala sa fie corect.
    exceptii de la regula exista, ca in orice

---------- Post added 13-02-2011 at 07:51 PM ----------

adica nu cred ca vrea cineva sa devina xerox...

7. #467 SP
    Nu ma intereseaza sa intru un domeniu. asta este, ca si fotografia, doar ceva ce fac de placare, cand am timp si chef. Uimitor dar, dupa multi ani de pauza, Jack si inca un desen cu Joker, le-am facut dupa Craciun, cand am gasit in IKEA niste rame de tablou foarte misto si ieftine si am zis "what if?"

8. #468 SP
    nu am zis despre tine ca ai vrea sa intri in domeniu ziceam ca sa stii de ce majoritatea copiaza. dar acum imi dau seama ca poate te referi la desenele gen manga si inspirate din diferite alte surse, nu la natura statica.
    eu am explicat la ce ajuta natura statica, sa nu ii induci pe altii in eroare lol.
    heath si joker de la avatarul tau sunt facute de tine?

9. #469 SP
    Nop. am incercat sa-l "copiez" si pe acesta dar nu mi-a iesit. este o poza de pe net. Uite aici ce Joker am facut eu. ceva mult mai "easy", dar care imi place enorm de mult. Am mai facut si poza pentru o prietena buna a mea, careia ii place foarte mult Audrey, tot la fel, facute dupa fotografii ale vedetei.
    Pozele 1,2 si 4 sunt facute direct in marker negru, iar poza 3 a inceput ca ceva foarte serios (la fata, dar nu mi-a iesit un ochi, m-am enervat si m-am jucat cu creioanele colorate pana a iesit ce a iesit)
    Attached Images Attached Images img_2249.jpg img_2251.jpg img_2253.jpg img_2272.jpg

10. #470 SP
    Member mariuck's Avatar
    daca tot e vorba de perspective.. sa va arat una anturata in cateva zeci de minute.. facuta pentru sfantul 5 ) Deci nu ma intrebati ce sunt cu copacii aia de sub casa si alte nebunii care mai apar pe acolo ))
    Attached Images Attached Images imag0082.jpg

11. #471 SP
    Member mariuck's Avatar
    Am uitat sa zic ceva... nightprowler... linii mai drepte.. se vede ca nu faci exercitii de linie

12. #472 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    m-am tot uitat pe acest thread si am observat ca marea majoritate doar "copiaza" (adica se uita la ceva si il deseneaza) nu face din minte. dupa parerea mea, aceste persoane nu au talent la desen.

Eu fac acest lucru de foarte multi ani (am inceput prin generala cu desene simple si acum 6-7 ani cand "invatam" pt BAC, preferam sa stau sa desenez). 80% din desenele mele sunt "copiate" dupa poze de pe net (chiar de pe monitor). unele nu sunt perfecte, dar de unele sunt chiar mandru.

Multe au stersaturi multe, unele au contur cu pixul negru, la unele am stat 1-2 ore, iar la unele chiar zile intregi.

Am ajuns in stadiul de a putea desena dupa poze/fotografii adevarate (dar tot copiat numesc). Inca nu sunt in stare nici dupa atatia ani, sa desenez ce am eu in cap, fara sa ma inspir de nicaieri ce vad in fata. Nu-mi iese absolut nimic.

Atasez cateva desene mai reusite din cele vechi (la unele se vede si data jos in colt) precum si un desen cu Predator si unu cu Jack de care sunt foarte mandru (jack este facut dupa o poza a actorului gasita pe net).

Am foarte multe cu spider-man in perioada aia eram destul de obsedat de desene si film
    Desenele puse de tine sunt copiate pe geam? Nu te supara, e doar o intrebare.

13. #473 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    @ pizzi dar pune bre si tu ca sa vedem unde zace talentul...

14. #474 SP
    dristiandark bre, talentul zace prin alte parti, nu in mine. i-am adresat lui razvan o intrebare, nimic mai mult. e vorba de curiozitate, nu de rautate.
    daca esti asa curios sa vezi ce am pus eu pe acest thread, te voi servi:
    http://www.consolegames.ro/forum/248736-post192.html
    http://www.consolegames.ro/forum/249611-post199.html
    http://www.consolegames.ro/forum/252990-post206.html
    http://www.consolegames.ro/forum/256295-post207.html
    http://www.consolegames.ro/forum/267367-post220.html

Recunosc, nu am mai pus de ceva vreme poze. Momentan sunt prins cu niste lucrari si imi cam mananca zilele.

15. #475 SP
    @Pizzi, nu, nici unu nu este copiat pe geam sau mai stiu eu cum. pur si simplu ma uitam la poza respectiva (de cele mai multe ori pe monitor) si faceam ce vedeam. Stai linistit ca nu ma supar. Ca fapt divers, nici fratele meu, care m-a vazut de multe ori desenand, nu ma crede ca sunt facute de mine

16. #476 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    @ pizzi dar pune bre si tu ca sa vedem unde zace talentul...
    ti-a cam dat mucul, recunoaste lol

@Pizzi foarte tari desenele sa inteleg ca din asta iti castigi traiul, right?

17. #477 SP
    @AndRewqp - nu lol, dar incerc din rasputeri sa-mi castig painea din asa ceva. baby steps, incet incet...
    @razvanrazy - multumesc de raspuns, keep up the good work

18. #478 SP
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    Am uitat sa zic ceva... nightprowler... linii mai drepte.. se vede ca nu faci exercitii de linie
    la ce te-ai referit? la perspectiva aia ca nu sunt verticale, dar drepte liniile? sau la restul desenelor?

19. #479 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    @pizzi and @AndRewqp am vazut si mai bune de atat ! pace si virtute dudes...

20. #480 SP
    Care e rostul ultimelor 2 commenturi ale tale?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 37 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast