Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 37 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #261 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Doar ce l-am terminat.Este facut dupa un tutorial ca sa inteleg mai bine cum se pun luminile.Astept si cateva pareri.
    Attached Images Attached Images scaun-ou-2.jpg

2. #262 SP
    Member mariuck's Avatar
    oho.. foarte frumos.. dc nu participi la concursul ala de design de produs ? ceva de genul asta ?

3. #263 SP
    Deocamdata lucrez dupa tutoriale si nu prea am incredere in fortele proprii.O dupa ce termin motocicleta care a inceput-o si Geoker o sa ma apuc si de concursuri.
    Eu sunt 0 pe langa baietii dupa VisualArt.

4. #264 SP
    Member mariuck's Avatar
    dar merita sa incerci

5. #265 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Pastilutza si GeOKeR sunteti prea buni . Nu vreti sa ma luati ca ucenic ? I shall be your padawan . Teach me and i will learn the way of the 3DS max . Am de gand sa imi comand o carte cu lectii de 3ds max de pe amazon in curand . Sper ca pana la inceputul lui iunie sa ajunga si sa ma pot apuca si eu trebuie sa omor si eu cumva timpul . nu ?
    Anyway felicitari tuturor membrilor extrem de talentati de pe acest forum . Guys , your doing a great job .

6. #266 SP
    Degeaba iti iei carte ca sa inveti,mai usor inveti dupa tutorial video.Cgtuts+ este un site destul de dragut.Search pe google si o sa il gasesti.

7. #267 SP
    Am mai terminat un tutorial.De data asta am facut cv Low Poly pentru video games.

Nu luati in seama renderul pentru ca nu asta a fost scopul tutorialului.Prin acest tutorial am vrut sa invat sa modelez si low poly pentru ca am vazut ca pe Odesk se cauta si in industria jocurilor lafel.
    Attached Images Attached Images tv-1.jpg tv2.jpg

8. #268 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Tu folosesti 3ds max sau maya ?

9. #269 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    din cate stiu Pastilutza lucreaza in 3DS max (corecteaza-ma daca spun prostii ) . Eu am alta intrebare : vrei sa lucrezi ca game designer sau ceva legat de industria gaming-ului ?

10. #270 SP
    Member mariuck's Avatar
    eu in locul lui m-as face designer de produs gen Karim Rashid ( http://www.karimrashid.com/ )

11. #271 SP
    @DevilBringer:Folosesc 3ds Max-ul pentru inceput iar pe viitor cred ca o sa trec pe maya.
    @Tudoran:As vrea sa ma bab in industria jocurilor si daca se poate sa nu fac asta in Romania.
    @Mariuck:Smecher tare baiatul.Sincer nu sunt hotarat,ma mai gandesc.Multumesc pentru link.

12. #272 SP
    Mustang WIP

Mai am putin si termin primul dvd din cele 4 care le are tutorialul.
    Attached Images Attached Images mustang-wip.jpg

13. #273 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nice, deja incepi sa prinzi mersul la modelare si e bine ca ai timp sa lucrezi cat mai multe tutoriale. Scaunul ala e facut de tine sau doar randat? ca m-ar interesa si pe mine niste tut de randari(vray in special, dar merge si de mentalray).
    Vrei sa inveti lowpoly? te sfatuiesc sa incepi sa intelegi cum sta treaba si cu texturarea daca tot ai timpul pe mana Am un tut video de unwrap UW care e destul de bun, vorbim pe mess daca vrei sa ti-l trimit.
    Si apropo, baga si tu un smooth pe mustangu ala sa vedem cum arata

14. #274 SP
    La scaun am facut si modelarea si randarea.

Nu pot sa pun smooth pentru ca mai am cateva linii de pus.In seara asta sper sa mai fac cateva la masina.

Ti-am dat add pe mess dar nu apari online.Cand intri da-mi si mie acel tutorial ca sa te si gasesc in lista.Mersi mult si ne auzim pe mess.

p.s:App de timp,nu prea m-am mai jucat in ultima vreme(doar wow din cand in cand).

15. #275 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Variantele mele la o rezolutie mai mare. Mersi pentru tut pastilutza!
    Attached Images Attached Images sc3.jpg sc4.jpg

16. #276 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    O chestie facuta in 5 minute. Nu stiam ce sa desenez si prietena a sugerat "uuu deseneaza o chitara".

... nu stiu sa desenez asa ceva.
    Attached Images Attached Images boomshakalaka.png

17. #277 SP
    Update la Mustang
    Attached Images Attached Images mustang-wip2.jpg

18. #278 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

...he, Adventureeeeeee!

...și canalul:

YouTube - cartoonblock's Channel

That's good stuff!

19. #279 SP
    Update....
    Attached Images Attached Images jpegg.jpg

20. #280 SP
    Inca putin si gata.Nu prea am mai lucrat in ultima vreme(WoW-ul este de vina).
    Attached Images Attached Images render.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 37 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast