Doar ce l-am terminat.Este facut dupa un tutorial ca sa inteleg mai bine cum se pun luminile.Astept si cateva pareri.
Doar ce l-am terminat.Este facut dupa un tutorial ca sa inteleg mai bine cum se pun luminile.Astept si cateva pareri.
oho.. foarte frumos.. dc nu participi la concursul ala de design de produs ? ceva de genul asta ?
Deocamdata lucrez dupa tutoriale si nu prea am incredere in fortele proprii.O dupa ce termin motocicleta care a inceput-o si Geoker o sa ma apuc si de concursuri.
Eu sunt 0 pe langa baietii dupa VisualArt.
Pastilutza si GeOKeR sunteti prea buni . Nu vreti sa ma luati ca ucenic ?I shall be your padawan . Teach me and i will learn the way of the 3DS max
. Am de gand sa imi comand o carte cu lectii de 3ds max de pe amazon in curand . Sper ca pana la inceputul lui iunie sa ajunga si sa ma pot apuca si eu
trebuie sa omor si eu cumva timpul . nu ?
Anyway felicitari tuturor membrilor extrem de talentati de pe acest forum . Guys , your doing a great job.
Degeaba iti iei carte ca sa inveti,mai usor inveti dupa tutorial video.Cgtuts+ este un site destul de dragut.Search pe google si o sa il gasesti.
Am mai terminat un tutorial.De data asta am facut cv Low Poly pentru video games.
Nu luati in seama renderul pentru ca nu asta a fost scopul tutorialului.Prin acest tutorial am vrut sa invat sa modelez si low poly pentru ca am vazut ca pe Odesk se cauta si in industria jocurilor lafel.
din cate stiu Pastilutza lucreaza in 3DS max (corecteaza-ma daca spun prostii) . Eu am alta intrebare : vrei sa lucrezi ca game designer sau ceva legat de industria gaming-ului ?
eu in locul lui m-as face designer de produsgen Karim Rashid ( http://www.karimrashid.com/ )
![]()
@DevilBringer:Folosesc 3ds Max-ul pentru inceput iar pe viitor cred ca o sa trec pe maya.
@Tudoran:As vrea sa ma bab in industria jocurilor si daca se poate sa nu fac asta in Romania.
@Mariuck:Smecher tare baiatul.Sincer nu sunt hotarat,ma mai gandesc.Multumesc pentru link.
Nice, deja incepi sa prinzi mersul la modelare si e bine ca ai timp sa lucrezi cat mai multe tutoriale. Scaunul ala e facut de tine sau doar randat? ca m-ar interesa si pe mine niste tut de randari(vray in special, dar merge si de mentalray).
Vrei sa inveti lowpoly? te sfatuiesc sa incepi sa intelegi cum sta treaba si cu texturarea daca tot ai timpul pe manaAm un tut video de unwrap UW care e destul de bun, vorbim pe mess daca vrei sa ti-l trimit.
Si apropo, baga si tu un smooth pe mustangu ala sa vedem cum arata![]()
La scaun am facut si modelarea si randarea.
Nu pot sa pun smooth pentru ca mai am cateva linii de pus.In seara asta sper sa mai fac cateva la masina.
Ti-am dat add pe mess dar nu apari online.Cand intri da-mi si mie acel tutorial ca sa te si gasesc in lista.Mersi mult si ne auzim pe mess.
p.s:App de timp,nu prea m-am mai jucat in ultima vreme(doar wow din cand in cand).
O chestie facuta in 5 minute. Nu stiam ce sa desenez si prietena a sugerat "uuu deseneaza o chitara".
... nu stiu sa desenez asa ceva.
...he, Adventureeeeeee!
...și canalul:
YouTube - cartoonblock's Channel
That's good stuff!![]()
Bookmarks