Hop si eu :D
Am avut de facut o tema pentru facultate in 3Dmax.. si nu am reusit... si m-am enervat si am intrat in tutoriale :) am invat cateva chestii.. sunt pe drumul cel bun, cred :P
Hop si eu :D
Am avut de facut o tema pentru facultate in 3Dmax.. si nu am reusit... si m-am enervat si am intrat in tutoriale :) am invat cateva chestii.. sunt pe drumul cel bun, cred :P
God damn it.
@Mariuck,incet incet o sa prinzi bazele.Daca mai vrei tutoriale da-mi un buzz pe mess.Am cateva pentru arhitectura,interioare si cladiri.
@Legend,o sa il las incet incet.Saptamana asta am avut ceva probleme si nu prea am avut timp sa lucrez.M-am cam plictisit de Mustangu asta.Abia astept sa termin sa ma apuc de altcv.
Am mai lucrat cv la acest lansator.Are 2 milioane de poligoane si a cedat de 2 ori laptopul(de data asta nu a ma ifost din cauza procesorului).
Mai am cateva detalii si il termin.
Un super erou pe care l-am creat.
TREI
| | |
Un adidas desenat in clasa a 8-a. lol
cam asa :D
pot sa ma iau putin de hasura?Este putin cam data la buleala,intinsa,sau mi se pare mie?Pune un mic detaliu cu hashura ca sa imi inchizi gura.In rest e foarte frumos=D>=D>=D>.
http://www.youtube.com/watch?v=wmGGQls4o_0
Programe:Blender ,Virtual Dub , Sony Vegas 8 , Muzica -Hadouken - Rebirth.
Durata de randare 4 ore .
Precizez este facut dupa un tutorial.
helgan, pe iPad :nuts:
Am reusit sa termin si acel lansator.
niste lucrari de-ale mele mai vechi (modelare+texturare+randare) Max + VRay.
PS: Ultima se vrea a fi capul meu in urma cu vreo 4 ani :D
Un micut Update:
...nu-ți vine s-o măn�nci? Zici că-i din ciocolată! Yam! :@)
daca doar o ard putin cu desenu' merita sa incerc sa experimentez cu o tableta grafica? daca da, imi puteti recomanda ceva bun pentru incepatori si, normal, cat mai ieftin (incat sa nu ia din minima calitate:P)..
multumesc anticipat!
Bara fata e cam suie (in special cum se vede sub farul stang). Verifica proportiile ca ceva nu miroase asa bine in fata, la front-arch. Rotile prea mici sau naiba.. nu stiu. Ceva nu se aseaza bine in fata.
Renderul daciei a facut istorie. Dar doar jpegul asta exista (din ce stiu eu) cu el. Nu poti pune mai multe? Fiind proiectul tau trebuie sa mai ai cateva renderuri, chit ca e facut acum 3-4 ani, daca nu mai mult.
sa incerce sa puna roata din fata facing the other way...