Hehehe, nice manga ;)
Ai de gand sa te ocupi mai mult de desen, sau e doar un fan-sketch? :)
Hehehe, nice manga ;)
Ai de gand sa te ocupi mai mult de desen, sau e doar un fan-sketch? :)
le mai am si pe astea:D
Frumos, frumos :)
Al 2-lea e super funny!
Cel de-al 3-lea este foarte bine realizat, e facut de tine? Ma intreb deoarece in celelalte se vedea ca ai probleme cu lina, nu era sigura, iar la ultimul e complet schimbata situatia. Felicitarile mele, daca chiar e facut de tine =D>
in ultimul m-a ajutat profesorul meu de desen;)
Foarte reusite. Felicitari GrimmjowNo6 ;)
Al doilea m-a facut sa rad. Brilliant lol
la al 2-lea m-am inspirat dintr-un un vis de al meu:))
...am dat de el prin folderul cu poze. Nu-mi aparține dar e funny.
Imi aduce putin aminte de tine man, cand te superi pe cg.. :))
Hey, who knows this guy? :evil:
SKETCH
Some 3D
Work in progress :)
And more progress... :D
am revenit cu noutati:evil:mai aveam una cu toti akatsuki dar mi-a luat-o profu sa o expuna:))
grimm foarte foarte reusie si frumoase,dar tu cum le faci ? din minte sau cu poza originala in fata ?
unele cu poza originala in fatza:P.dar cele postate acum cateva saptamani sunt create de mine;)
Iti place chiar asa mult naruto ? nu pot sa sufar anime-ul ala , dar imi plac Death note, bleach, dbz ..
Nice Grimmjow, insa incearca sa desenezi si altceva inafara de personaje din anime-uri:)incearca de exemplu sa faci potretul unei persoane ce sta in fata ta...al vecinei blonde de la 2:-??sau cine si ce vrei. Incearca sa desenezi ceva ce tine de natura statica daca vrei sa iti perfectionezi skill-ul la capitolul umbre:).
E destul de greu sa treci de la anime la portrete naturale, organice :)
ai dreptate:P.ma pricep mai mult sa fac animeuri decat desene normale.
Christien:seria normala naruto cu 224 de episoade nu imi plac nici mie foarte mult dar in schimb seria shippuuden e super tare.mai ales daca citesti si din manga sa stii ce se mai intampla:D
Same ... ma pricep numai la animeuri ...