postez si eu un desen! e defapt o tema ptr facultate dar am fost foarte mandru de el cand l-am terminat:D
postez si eu un desen! e defapt o tema ptr facultate dar am fost foarte mandru de el cand l-am terminat:D
Not bad. La ce facultate esti?
Facultatea de Arte George Enescu Iasi, sectiunea Design
Pe mine ma intereseaza mai mult partea de design digital si nu am avut treaba cu desenul pana sa dau admiterea la facultate. De asta zic ca am fost mandru de desen, desi am vazut lucrari mult mai bune la alti colegi ;)
Cred ca nu e chiar asa usor la design... Din cate stiu se face mai mult desen tehnic pe acolo. Trebuie sa intelegi fiecare obiect, forma in parte si sa ai viziunea in spatiu formata :)
Apropo, sti cumva cu cat se mai intra la pictura/arhitectura? Nu ca as ajunge eu prin Iasi la vreo facultate... dar ma intereseaza asa, orientativ.
Si daca tot palavragim, mai bag si eu 2 schite facute in seara asta(10-15 min bucata). Prima e praf anyway...
Nu stiu sa-ti zic cam care au fost notele la pictura sau arhitectura, dar cand am dat eu admiterea, la pictura nu s-a ingramadit prea multa lumea deci nu cred ca ar fi foarte greu de intrat.
New stuff!
Primul desen este un wip facut azi si pe care as avea de gand sa il continui. Sper sa il trec si in 3D.
Cel de-al 2-lea este un potret facut unei colege la scoala acu cateva zile, dar m-am grabit la buze si nu au iesit cum vroiam. Se intelege de ce sunt ascunse :P
ii multumesc sora-mi pentru body painting.:D
Hai sa te vedem :D
let's see...
ooof...repostez cu ele drepte toate..si o specificare..mi-a scapat afara in apa si de-aia e foaia asa wrinkled:P
Balauru si toporu nu sunt rele ;)
Ar trebui sa te apuci si sa te joci cu umbrele ca sa dai profunzime desenelor sa para ca au "relief".
Eu in vara asta ma apuc si iau desenu de la 0. Plec de la forme geometrice(cub, piramida, cilindru, bile etc. - vi le puteti turna din ghips sau puteti folosi obiecte de prin casa) si ma joc cu ele din diverse unghiuri ca sa pot prinde atat umbrele cat si perspectivele. Va recomand si voua sa faceti acelasi lucru pentru ca va ajuta foarte mult. Incercati sa redati cat mai bine umbrele de pe obiectele respective si sa intelegeti rolul esential al luminii ce pica pe obiect, cat si efectele ei. Cam asa ceva:
sooper nice baieti....atat cele manga cat si restul, intrebarea mea este dak sunt creatzii propii si nu sunt "inspirate" dp vreau alt desen :D (ma refer la astea manga)
@geoker : Imi plac cuburile acelea , ai putea incerca sa faci si o iluzie optica daca esti profesionist :D
:rip:primul desen realizat de mine ever..am folosit carbune si B-uri.:rip:
nice tits :))
E pe stilu lui sekhemet. Prima data chiar am crezut ca e facut de el lol
Nice draw!
e ala...basophet..ceva de genul...e dracu' mai pe scurt.
se numeste baphomet...si reprezinta sabatul ;)