dude WHAT is UP with his groin ?
lol
dude WHAT is UP with his groin ?
lol
bine dotat :))
cred că e de la radiații. :))
derp.
ok...incep prin a spune ca schita NU este a mea...am bagat repede in google ceva sa pot exersa culorile, brushuri, etc. in PS.
asta a iesit. atasez si originalul. mai aveam de facut cateva chestii cu el, dar am gresit la un moment dat si nu am mai avut ce face.
daca va place, puteti sa-l si votati pe threadless. :D
sus cu inca una...facuta in pasteluri uleioase:)...astept pareri;;)
Ferrari 599. Modelul este gratis pe Deviantart. Renderurile facute de mine. Teste.
O super oportunitate.
Dacă eşti artist 2D sau 3D pasionat sau profesionist, avem un concurs pentru tine: Design Your Hero, organizat de Gameloft Romania. Mai exact, un maraton de două zile �n care vei avea la dispoziţie tot ce �ţi trebuie ca să creezi unui personaj de joc video. C�ştigătorul va fi premiat cu o tabletă Cintiq12WX, plus Painter 11 sau Zbrush 4, la alegere.
Designul de personaje este esenţial �n crearea jocurilor video; e greu să-ţi imaginezi Gears of War fără Marcus Fenix, Uncharted fără Nathan Drake sau Tomb Raider fără Lara Croft. Jocurile sunt definite de protagonistul lor, acesta conţine esenţa universului �n care se desfăşoară acţiunea, de aceea e nevoie de creatori de personaje care vor să lucreze cu uneltele cele mai moderne, care au o viziune sofisticată, originală, dar şi adaptabilă la cerinţele publicului.
La Design Your Hero poţi să dovedeşti că ai aceste calităţi şi să construieşti, �n 2D sau 3D, un personaj de joc exact aşa cum visezi.
Ca să te �nscrii, trebuie să completezi un formular şi să trimiţi (un link la) un portofoliu, aici.
Concurenţii selectaţi vor participa la un maraton de design de două zile (25 � 26 februarie), �n sediul Gameloft Romania. Participanţilor din afara Bucureştiului li se va asigura cazarea.
Gameloft Romania este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive handheld şi console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent �n Rom�nia de 11 ani, cu peste 30 de studiouri �n �ntreaga lume.
Calendar:
21 decembrie 2010 � 16 Februarie 2011: �nscriere
17 � 22 februarie 2011: Selecţia participanţilor
25 � 26 februarie 2011: Design Your Hero
26 februarie 2011: Desemnarea c�ştigătorului
Mai multe detalii despre competiţie, juriu şi premii găseşti aici.
Sursa
HA! prima chestie in ps facuta cap coada de mine. a durat ceva...desi stiu ca nu trebuia:P
yep yep yep
YouTube - Yoji Shinkawa Live Art Show!
Superb :x
hello, ceva in memoria lui Gigel (gandacul)
Up!:matrix: cu inca cateva Opere De Arta (Doar Peisajul.. Portretul lui Louis Armstrong este facut la scola in pauze Just a Crap8-|)
primul peisaj din 2011...:) astept pareri ;;)
Ce imi recomandati pentru desen in PS ? Nici prea ieftin nici prea scump...
intuos 3 medium