derp
derp
up!
ce poate face paintul.......
si pensula...:d;)
Tableta grafica Wacom Bamboo Pen CTL-460EN CTL-460EN e buna pentru un incepator? :D
Blue Hope :)
e buna daca nu lucrezi nici pe foaie cu miscari largi, ca bezmeticu'.
daca iti folosesti incheietura, gen, e buna:P cred ca e cat o palma mai maricica.
---------- Post added 01-02-2011 at 11:31 AM ----------
gandeste-te cum pui umbrele in functie de o lumina pe care o alegi tu si o sa iasa mult mai bine...tu acolo ai pus doar niste tente mai inchise, dar nu sunt umbre corecte.
oricum a iesit binisor dar o sa aibe mai mult volum dupa aceea. poate fac azi un remake al blue hope-ului tau si i hope sa imi iasa ca sa vezi ce vreau sa zic lol.
chiar te numesti luigi? nu e doar nick?:P dace da, foarte tare, pt ca stiu si eu un mario:)) no jk.
Tutoriale pe paine.
Ton of Tutorials! - ConceptArt.org Forums
Spor la desenat.
Atestatul meu (partea de desen si 3d)
se pare ca unii chiar muncesc pentru atestat... felicitari.. eu nici nu mai stiu ce referat am imprumutat de am luat 10.... :))
mult succes atunci ;) Din cate vad, ar trebuii (in mod normal) sa ai sanse mari sa intrii :P
ultima lucrare..mi-a dat batai de cap si tot nu e cum ar trebui.
e facuta dupa tut.
are gatul prea lung, si ochii simplisti. in rest, nu ma mai intereseaza:))
si o natura ca fapt divers.
Vezi ca la natura statica te cam certi cu perspectiva.Ce ai facut tu este o perspectiva "inversa" ( nu stiu daca asta este termenul potrivit).liniile trebuie sa se intalneasca in spate iar la tine se intalnesc in fata daca le prelungesti.
da am observat aseara cand am postat...le-am pierdut pentru ca stateam aproape si nu prea mai vezi cum trebuie chestiile astea...aveam grija sa fie drepte liniile la acoperis si am uitat de paralele.
Nu trebuie sa fie nici paralele...trebuie sa se intalneasca in spate in cazul in care le prelungesti la maxim.
p.s: Oricum,e bine ca lucrezi.Sa ai spor.
Pastilutza cred ca se refera la punctele de fuga.
Ti-am pus o schita de pe net ca sa intelegi. Tu ai o perspectiva "mai de sus" in desenul tau, dar se aplica aceleasi principii ca aici: