omfg! omfg! cititi si ce am scris:))
http://www.youtube.com/watch?v=GuCtRQAXvQA
omfg! omfg! cititi si ce am scris:))
http://www.youtube.com/watch?v=GuCtRQAXvQA
tipul care a facut asta e amic de facultate cu mine... si pe atunci tipul era al naiba de hilar...
la ce facultate ? :))
vedeți că e goală cartea.
numa' pe prima pagină scrie asta:
1. atașați ghidul
2. zburați
Pun si eu doua lucrari facute saptamana asta.
haha! tare sistemul gen sevalet de la lampa :D ala cu slide-ul
si presupun ca poate fi strans mai bine...ca daca doar aluneca mustiucul ala care prinde corpul cu becul de structura de sustinere si nu poate fi strans ca sistemul cu care o prinzi de masa, o sa cada pana jos de tot...poti face ceva care sa arate ceva ca o "cheita" ce poate fi rotita.
anyway...cool!
o sa ma urasti, dar...(risc:)))
desenul color nu e explicat chiar la fel in cel "analitic"...adica tu ai facut in ala de explicatie sa ajunga paralela la masa, si lampa desenata color de tine nu ajunge in pozitia aia nici la maxim adusa:P
idee geniala:)) TRAGE DE MASA! ridica latura din dreapta ca sa fie paralele si ai rezolvat-o:P(dar nu o lungi, ca se vede ca e prea aproape de lampa dupa aceea)
easy as that
si ai scapat de o problema. si am desenat eu aiurea linia de jos de la ala explicativ:P am pus masa sub sistemul de prindere:)) (disclaimer)
asa:
LE: si ca sa pacalesti ochiul si mai mult...(iti zic toate astea in caz ca trebuie sa o arati pe la scoala sau ceva de genul asta...), poti sa lungesti cu vreo 5 cm si cealalta latura a mesei de care e prinsa lampa ca sa se mareasca putin distanta dintre cealalta latura si lampa;)
ceva la care incă lucrez.
ceva si de la mine ...nu sunt cine stie ce dar ma bag si eu cu ceva ;)
felicitari tuturor ..multe lucrari exceptionale ..
am uitat sa precizez dar cred ca destul de evident ce am desenat ..
anyway ..
1-Kratos (god of war)
2-un cap de dragon
3-Zeus(cel putin asta am vrut, a iesit mai mult un Poseidon:P )
4-Prince Of Persia
imi place cum dă pe tricou.
geniala facultate.. poate o sa vedem si noi din ce in ce mai multe reclame reusite... made by romanians... :D eu sunt mare fan reclame :D
jocuri de matematică.
luigi... dc nu faci ceva mai profund ??? sunt mult prea simple si fara logica... personal nu mi-se par niste tricouri care imi transmit ceva.. genul asta de tricouri port prin casa :P
un imprimeu trebuie sa transmita ceva mai mult nu stiu.. sa fie catchy :p nu stiu sa expic exact dar lipseste ceva la ele... poate ar trebuii sa faci cum fac eu cand am un proiect nou... mai uit la zeci de case zeci de cladiri care sa se incadreze in tema respectiva.. plus alte forme si concepte... si abea apoi ma apuc de lucrat... deci ar trebuii sa te uiti la sute de tricouri.. si apoi te apuci sa faci ceva.. sa deprinzi anumite chestii... si apoi sa stii cam in ce directii sa lucrezi :) nu te chinuii sa inventezi roata (asta nu inseamna ca te sfatuiesc sa copiezi... din contra.. te sfatuiesc sa iti stimulezi imaginatia cu lucruri deja facute )
mariuck, simple poate. fără logică ? uită-te mai atent. fiecare desen făcut de mine are un mesaj. că nu e profund, asta-i altceva. nici nu caut să fie profunde desenele, ci ințelese, și să fie plăcut ochiului.
Intra pe Vectortuts+ | Adobe Illustrator and vector tutorials, from beginner to advanced. si documenteaza-te cat de mult poti.