Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 LastLast
Results 241 to 260 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #241 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Vreau pentru xbox, atat... Presupun ca Samsung-ul e mai bun, + un cablu HDMI cred ca e ok...
    http://www.emag.ro/cabluri-adaptoare...s---pSC-HDMI-6

App, unde e bannerul cum emag? Il caut de ceva vreme....

2. #242 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Strict pt. consola, cred ca Samsung-ul merita mai mult. Bannerul emag este pe homepage, sub Hot Topics. De obicei APB-ul (addonul pt. Firefox) il ascunde

3. #243 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pentru plasma mea Panasonic, e ok sa o tin pe game mode setata cand ma joc pe PS3 ? Contrastul sare putin de jumatate (41 din 60), pe cand pe normal e setat fix la 30.

4. #244 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pentru plasma mea Panasonic, e ok sa o tin pe game mode setata cand ma joc pe PS3 ? Contrastul sare putin de jumatate (41 din 60), pe cand pe normal e setat fix la 30.
    E ok, de ce sa nu? Dar vezi daca ai activat Power Save mode (nu stiu daca modelul tau are senzor de lumina)... pt. ca daca vede lumina puternica in camera, iti creste contrastul enorm (pana la 100%)

5. #245 SP
    Member BatsBike's Avatar
    continuand la ce spune Monky(trebuie sa aiba senzor de lumina,man) ... joaca pe lumina stinsa in camera sau,eventual,doar cu ceva ambiental(veioza)&o sa ai imaginea la o calitate adecvata jocului ... asta aplic,cand joc(cu power save activat) ...

6. #246 SP
    x2z
    Cred ca are, adica am ceva de genul eco mode si intr-adevar sesizez diferente clare cand joc cu lumina aprinsa. Totusi eu il tin oprit, la fel ca si lumina. Deci, teoretic ar trebui sa ramana la valoarea default, adica 41. Tks.

7. #247 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pai,de ce sa nu folosesc varianta 'eco' daca tot o are ... se ajusteaza automat in functie de enviroment,so ... oricum,man,numai ai pentru ce sa'ti faci probleme o perioada buna de timp cu ce ai luat ...

8. #248 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai sa-ti explic eu cum este cu acel "ECO" si de ce profesionistii il dezactiveaza instant: pentru ca oricat de super senzor ar fi el, la scene foarte luminoase se va lumina automat si camera... iar senzorul va creste brightness-ul pentru a compensa. Viceversa in cazul unor scene foarte intunecate... In plus, cu acel "ECO" activat, habar nu ai ce setari sunt de fapt (brightness si contrast)... ceea ce din start face obsolete intrebari gen "la cat e optim sa tin luminozitatea?". De exp. tu degeaba setezi la 40, daca el vede camera prea luminoasa, poate sa se duca linistit la 80-90, poate chiar 100. And that's bad, pentru ca devine aproape ca si modul Dinamic...

Dar intr-un final, fiecare isi seteaza ce si cum doreste...

9. #249 SP
    Banned cryyo's Avatar
    LG 2012 TV line-up leaks

Chiar daca mai e pana in 10 Ianuarie (Consumer Electronics Show) au fost deja anuntate premiile pentru inovatie in domeniul tehnic, LG reusind sa impresioneze.

LED LM8600 si Nano Full LED LM9600 sunt numele a doua HDTV-uri cu diagonala de 55' 3D premiate ca avand cele mai mici rame plus un panou extrem de subtire, avand un design Clear Screen. Spre deosebire de versiunea obisnuita, varianta Nano ofera imagini mai luminoase si mai fine. Si o plasma, cu numele de PM9700, a fost premiata, mai precis modelul cu diagonala de 60' cu panou 3D.

Sper sa vad o plasma de 65'+ de la LG.
    LG's 2012 Borderless Nano & plasma TVs - FlatpanelsHD
    Attached Images Attached Images lglm9600-1l.jpg

10. #250 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu de ce, dar pe mine ma lasa atat de rece fazele astea cu "cel mai subtire tv" sau "tv-ul cu cea mai mica rama"... Poate sa fie linistit si de grosimea unui TV cu tub... ma intereseaza strict doar calitatea imaginii. Dar vad ca din ce in ce mai multi prefera tv-ul pe stilul "foaie de hartie". Dupa care se mira ca li s-a ars de 5 ori in garantie... ca s-a dus naibii lampa, ca apar tot felul de artefacte dupa n ore de folosire... si tot asa. Normal, cand se renunta la radiatoare si ventilatoare de dragul "slabirii". Ce mai conteaza ca fierb ele acolo, atata timp cat sunt atat de subtiri si sexy, nu?

Ce nu-mi place la LG este faptul ca ei doar "inoveaza". Ei nu reusesc niciodata sa aduca la perfectiune ceva inovat de ei... Ei lanseaza la fiecare 3 luni ceva (ca si Samsung)... dupa care vin cu ceva mult mai tare (pt. urmatoarele 3 luni doar), si tot asa.

O sa radeti, dar stiati ca in momentul de fata una din cele mai apreciate marci (cel putin in US si Asia) este.... SHARP? Ati vazut pe la noi TV-uri SHARP din seriile mai serioase? Normal ca nu... atata timp cat la noi LG, Horizon, E-Boda, Benq & company scot 30 de modele pe an, care de care cu mai multe sute de miliarde la 1 contrast (pe hartie, desigur)... FYI, Sharp sunt cei care au cumparat tehnologia Kuro (asa imi pare rau ca au renuntat cei de la Pioneer...).

cryyo: sa ne tii la curent cu ce vine si Panasonic... chiar sunt curios. Ei probabil la noua serie vor imbunatati doar meniul...

11. #251 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    cryyo: sa ne tii la curent cu ce vine si Panasonic... chiar sunt curios. Ei probabil la noua serie vor imbunatati doar meniul...

...ma intereseaza strict doar calitatea imaginii. Dar vad ca din ce in ce mai multi prefera tv-ul pe stilul "foaie de hartie".
    MonkY, ce sa mai 'inventezi' la LCD/plasma ?! Mai pui un player, mai tragi un browser, hai si un apps...
    Astea nu ar fi rele daca ar fi implementate mai serios si mai profi. Asa sunt doar niste umpluturi ca vai de ele.
    Pe mine m-ar 'farda' un player performant, sa elimin necesitatea de a achizitiona unul separat.
    Oricum, Samsung isi va pune viitoarele aplicatii din TV-uri pe OS Android (actual parca ruleaza pe ceve kernel de Linux). Eu de la asta astept sa pot sincronizarea tutoate gadgeturile din casa. Nu eu personal, neaparat.
    Ce nu-mi place la LG este faptul ca ei doar "inoveaza". Ei nu reusesc niciodata sa aduca la perfectiune ceva inovat de ei... Ei lanseaza la fiecare 3 luni ceva (ca si Samsung)... dupa care vin cu ceva mult mai tare (pt. urmatoarele 3 luni doar), si tot asa.
    Stai linistit, la CES 2012 apare pt. prima data tehnologia OLED pe 55' de la LG si Smansug. Poate si altii, eu numa de ei stiu momentan.
    Au mai fost prezentate OLED-uri pana azi cu prilejul diverselor targuri, dar erau mai mult un Hi-Tech demo. De data asta va fii pe diagonala mare si va intra �n zona comercială.
    Mda, OLED-urile de dimensiuni mici sunt scumpe, cum or fi cele de 55'...Dumnezeu cu mila.
    Dupa opinia mea OLED-uri vor juca intr-adevar in alta liga, numai sa avem acces la ele.
    LG's 55-inch 'world's largest' OLED HDTV panel is official, coming to CES 2012 -- Engadget
    O sa radeti, dar stiati ca in momentul de fata una din cele mai apreciate marci (cel putin in US si Asia) este.... SHARP? Ati vazut pe la noi TV-uri SHARP din seriile mai serioase?
    Da, corect. Eu as fi vrut sa vad pe la noi seriile 840 de la Mitsubishi (pe tehnologie DLP).
    Au probleme cand e lumina multa in camera dar cu 12.000lei iti iei 82'. Sunt obsedat de diagonala, ce sa fac !

12. #252 SP
    Member BatsBike's Avatar
    yeah,man ... la asta cu diagonala,subscriu ...

13. #253 SP
    Banned cryyo's Avatar
    In materie de monitoare LG va prezenta, pintre altele, LCD-ul 3D DM92 de 27', display IPS, unghi de vizualizare de 178 grade, difuzoare 2x7W.
    Bineinteles ca si la acest model va fi scos in evidenta design-ul său foarte subțire.
    Va fi disponibil la vanzare din februarie.
    Attached Images Attached Images lg-dm92.jpg

14. #254 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ultra-Definition de la LG

LG se pregateste sa anunte cel mai mare 3D la CES.
    Televizorul de 84' va oferi imagini de calitate la o rezolutie de 3840 x 2160 (8 mil. pixeli) si va avea integrate tehnologiile Cinema 3D si Smart TV.
    Ecositemul Smart TV va fi mult mai complex decat la seriile din 2011, continand 1200 de aplicatii si care vor putea fi accesate cu ajutorul noului Magic Remote, dotat cu diferite functii, inclusiv comenzi vocale.
    Prin meniul acestui TV veti putea gasi functii ca 3D Depth Control (ceva care controleaza efectul 3D) sau 3D Sound Zooming (legat de sunet).
    LG Unleashes 84-inch 3D UDTV � Hugh's News

Sa-mi explice si mie cineva la ce ne vor folosi rezolutii de 3840x2160 ?!
    Numai poze poti sa pui la rezolutia asta. Sau mai exista si altfel e materiale?

Hell yes, faceti click pe imagine ca se merita.
    Attached Images Attached Images lg3dud.jpg

15. #255 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Eu astept un 50" 3d fara ochelari ca nu-i suport ...pana apare ceva cred ca mai am de asteptat

16. #256 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    Eu astept un 50" 3d fara ochelari ca nu-i suport ...pana apare ceva cred ca mai am de asteptat
    Cu tehnologiile actuale, 3D-ul fara ochelari nu va fi niciodata perfect (nici pe departe). Poate pentru o singura persoana (un singur viewer, un singur unghi)...

17. #257 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Aveti in casa televizoare OLED? Sunteti depasiti, aruncati-le !
    Viitorul e al tehnologiei QD (quantum dots).
    Aceasta tehnologie se bazeaza pe nanocristale emitatoare de lumina care poseda niste particule de 100 000 de ori mai fine decat firul de par. Pot fi printate pe foi de plastic flexibile si astfel display-ul poate fi de grosimea unei harti.
    Ca sa nu va deprim cu date tehnice trebuie spus ca viitoarea tehnologie bazata pe QD e mai ieftin de produs si are o durata de functionalitate mai mare. Aviz cumparatorilor de OLED...ca sunteti asa de multi.
    Primul TV QD va fi lansat pana la sfarsitul anului !!!
    Forget 3D, here comes the QD TV - Telegraph

Cine face pre-order?!

18. #258 SP
    Admin MonkY's Avatar
    "Forget 3D, here comes the QD TV" - Eu nu inteleg ce legatura are numele articolului cu articolul in sine?!? "Forget OLED, here comes the QD TV" era mai de inteles... Anyway: Quantum dot display - Wikipedia, the free encyclopedia

Pros
    1. Color range: Nanocrystal displays should be able to yield a greater portion of the visible spectrum than current technologies. As shown in the diagram, QD Vision calculates as much as 30% more of the visible spectrum would be available using QDs in a QD-LED vs. a CRT TV.
    2. Low power consumption: QD Vision estimates its nanocrystal displays could use 30 to 50% less electrical power than an LCD, in large part because nanocrystal displays don't need a backlight.
    3. Color accuracy: Nanocrystal displays would yield more purity in colors than other types of display technologies. Some display technologies, such as LCDs, can’t create a pure red, green, or blue for the display; instead, they need to add a few other colors to those three to display pure colors. Quantum dots, on the other hand, create pure red, green, and blue to create all other colors.
    4. Brightness: 50~100 times brighter than CRT and LCD displays ~40,000 cd/m2
    5. Added flexibility: QDs are soluble in both aqueous and non-aqueous solvents, which provides for printable and flexible displays of all sizes, including large area TVs
    6. Improved lifetime: QDs are inorganic, which can give the potential for improved lifetimes when compared to alternative OLED technologies. However, since many parts of QD-LED are made of organic materials, further development is required to improve the functional lifetime.
    Other advantages include better saturated green, manufacture ability on polymers, thin display, same material used to generate difference colors, and higher resolution.

Cons

1. Less saturated blue: Blue quantum dots are difficult to manufacture due to the timing control during the reaction. A blue quantum dot is just slightly above the minimum size, where red to green can be easily obtained. Sunlight contains roughly equal luminosities of red, green and blue. So in order to display an acceptable range of colors, a display needs to be capable to produce approximately equal luminosities of blue as of red and green (even though in order to achieve the same brightness as perceived by the human eyes, blue needs to be about 5 times more luminuous than green; have 5 times more power).
    Oricum inca nu ma agit. Asta este ca si cu bateriile. De mai bine de 10 ani tot citesc despre cine stie ce revolutie... despre cine stie ce fibre, celule, organice sau nu, care sa fie de 100 ori mai bune decat ce avem pe piata... si cu toate astea, tot Lithium sau Lithium Polimer avem

19. #259 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Pana la urma am cumparat un Samsung 40D5800. Momentan nu am avut atat timp sa-l butonez dar nu stiu de ce nu imi merge cablu TV. Imi spune Weak or No Signal. Ceva sfaturi ?

20. #260 SP
    x2z
    S-ar putea sa fiu paranoia, dar pe plasma mea ar fi contraindicat sa ma joc Metal Gear Solid ? (PS1 Classics)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 LastLast