Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 75 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1481

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

1. #341 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma refer in latime, dintr-o parte in alta. Dau o bere daca poti cumva sa afli. Televizorul am vazut ca are latimea de 123cm, eu il pun pe ceva cu o latime de 118cm, deci vreau sa stiu daca incape. Vreau sa stiu daca distanta maxima intre picioare e sub 118cm.

Tocmai modelul ala il gasesc si eu peste tot online, la mine arata insa altfel: LG 55LB580V Televisies bestel online bij Media Markt

2. #342 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    In regula, e bun link-ul pt ca-i un punct de reper pentru cei pe care-i intreb. Nu garantez ca voi gasi un raspuns in situatia in care modelul cu pricina nu se distribuie in Romania si nu exista un alt model cu sistem identic de sustinere la diagonala respectiva.

P.S.: Poti sa dai berea oricum, nu se stie niciodata...

3. #343 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Deține cineva modelul Sony KDL-50W829B (W8)? Din researchul pe care l-am făcut, am ajuns la concluzia că ar fi cel mai indicat TV pentru gaming în acest moment, însă m-ar interesa să aud o părere din partea unui coleg de forum care l-a și testat.

4. #344 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Îți zic eu în vreo 2 zile.

5. #345 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ma refer in latime, dintr-o parte in alta. Dau o bere daca poti cumva sa afli. Televizorul am vazut ca are latimea de 123cm, eu il pun pe ceva cu o latime de 118cm, deci vreau sa stiu daca incape. Vreau sa stiu daca distanta maxima intre picioare e sub 118cm.

Tocmai modelul ala il gasesc si eu peste tot online, la mine arata insa altfel: LG 55LB580V Televisies bestel online bij Media Markt
    Revin, punctual: aparent, modelul pe care-l cauti tu este LG 55LB582V. Nu face parte din oferta curenta LG Romania si n-are cine sa desfaca vreunul printr-un magazin. In manualul de utilizare sunt doar dimensiunile tv-ului cu stand, adica 1243 x 772 x 255 mm. NU sunt si dimensiunile separate ale standului. Hope it helps.

6. #346 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Merci man. Gasisem si eu dimensiunile lui ca erau trecute pe site-ul magazinului, dar nu il au in stoc niciunde si merge doar comandat online. Ori plec intr-o excursie sa il masor in alt oras, fie il comand si improvizez ceva in caz ca nu imi incape.

PS: dau berea, stai linistit

7. #347 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Deține cineva modelul Sony KDL-50W829B (W8)? Din researchul pe care l-am făcut, am ajuns la concluzia că ar fi cel mai indicat TV pentru gaming în acest moment, însă m-ar interesa să aud o părere din partea unui coleg de forum care l-a și testat.
    F bun si pt filme nu numai pt gaming.W828 are motion flow 800hz,w815 600,w805 400hz.Are o imagine superba������

8. #348 SP
    Member seven1994's Avatar
    Ce parere aveti despre acest tv?Doresc sa il fo,osesc pt ps4 si filme
    Televizor LED Smart Full HD, 121 cm, SAMSUNG UE48H5500 | ALTEX

9. #349 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Go for it!

10. #350 SP
    Subiectiv,intre firma Lg si Philips ,care este mai bun?Am vazut unul philips la Flanco la mine in oras,reducere 1500 lei.De la 4000 la 2500.Nu are functie de 3d,nici smart.Ceea ce nu ma intereseaza.Are ambilight,asta daca influenteaza cu ceva.Are 129 cm dar nu gasesc oferta pe site.Baiatul de acolo mi-a spus ca mai e doar un tv la ei in magazin si inca o bucata in alt magazin din alt oras.Ar fi ok sa iau ultima bucata de pe perete?

11. #351 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Eu zic ca nu, adică nu as lua un TV care a mers 10h/zi probabil câteva luni.

Dacă vrei Philips, găsești 6909 121cm la vreo 2500(parca atât era acum 2 luni), 100hz,3d,ambilight 2

12. #352 SP

13. #353 SP
    Astazi o sa ma duc sa caut un tv,cam pe la 2000 de lei,daca fasesc ceva pe la 2500 de ex care imi place in mod special o sa il iau.Ar trebui sa ma uit dupa ceva care are game mod?Doresc sa caut ceva cat mai mare,de preferat 120cm saumai mare.O sa ma uit cum se vede trailerul de acolo.Daca nu o sa Corespunda cu cerintele mele umile,o sa il returnez.Va tin la curent si daca reusesc sa iau astazi,o sa va zic modelul,poate imi spuneti ce poate.

---------- Post added 15-05-2015 at 20:02 ----------

Astazi am fost,am gasit unu care imi placea ca si imagine,am dat 2000 lei,modelul este Lg lb5700.E ok pt ps4 sau sa il schimb?

---------- Post added 16-05-2015 at 07:52 ----------

Revin cu un link.
    Televizor Smart LED LG, 119 cm, Full HD, 47LB5700 - eMAG.ro

14. #354 SP
    Nimeni,nimic?

15. #355 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, daca l-ai luat deja... joaca-te cu el, vezi cum e in jocurile favorite, daca are lag... uita-te si aici si testeaza daca ai defecte... In final, conteaza daca iti place tie, nu altora.

16. #356 SP
    @seven, esti din Bucuresti? Daca da trebuia sa dai o fuga la Mega Mall (Flanco)..

17. #357 SP
    Salut,din pacate nu sunt din Bucuresti.
    Mie ca si imagine imi place,la inceput am vazut ceva intarzieri ale imaginii,dupa am dat pe modul Game,am reeenumit si intrarea de hdmi pe joc,aveam si pc dar nu mi s-a parut nici o diferenta.Acum in shootere se misca ok,nu ma deranjeaza.Daca mai stiti ceva setari,imi puteti spune.Doream parerea ta,MonkY,deoarece stiu ca te pricepi.De aceea,daca ar fi un tv foarte slab l-as returna pentru ca un upgrade in viitorul apropiat nu-mi voi permite

18. #358 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Parerea mea este ca pt gaming nu iti trebuie ultima generatie de tv-uri,doar input lag ul poate sa fie o problema(daca joci shotere),in rest sa fie cat mai mare diagonala.

19. #359 SP
    Am o intrebare,cand mut pe hdmi sus imi scrie rezolutia si 60 hz.Atat da consola sau atat poate reda el?

20. #360 SP
    El oricum are panel de 50hz.Aia e frecventa parca 50 eu/60 us

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 75 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast