Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 66

Thread: Blackberry

1. #21 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    la prepay nu stiu daca va merge pus bis la noi sincer. BIS este intr-adevar un abonament separat (blackberry internet service)

poti suna sa intrebi la internet si date sa vezi daca merge pe prepay.

codul nu are nicio valoare daca nu ai activat BIS pe el

cheers

2. #22 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images dj-mo.png

3. #23 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Salut. Am trecut si eu de la iphone la blackberry 9700. Cu riscul de a parea pe dinafara, am si eu 2 intrebari:
    -am setat mailu-ul (am si optiunea blackberry activata), dar nu imi apar mailurile vechi (pe care le aveam inainte de setare) precum si pe alea care le primesc cand sunt in afara ariei de acoperire a retelei orange. Cam care ar fi problema, fiindca am cautat dar pe net, dar cred ca ma depasesc termenii?
    -ce aplicatie folositi pentru forumuri (gen tapatalk la iphone)?

4. #24 SP
    salutare

vezi la setarea de stergere a mailurilor de pe server. daca este pusa sa se stearga la citire... mailurile pe telefon se sterg la o perioada definita

eu am OS6 si am asa in optiunile de mesaje:

Message Display and Action - jos de tot: Days To Keep Messages: de la 15 zile pana la FOREVER.

e foarte probabil sa ai setarea pe 15 zile. si asa se sterg doar de pe telefon mailurile mai vechi (stergere automata)

2. pt forum da ramane tot tapatalk (si noi aici folosim) asta daca nu are deja implementat versiune de mobile.

i hope it helps

cheers

5. #25 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Multumesc pentru raspuns. Dar mai am o intrebare scurta....se merita sa pun os 6 pe 9700?...are avantaje sau dezavantaje (pierd garantia sau ceva)

6. #26 SP
    inca nu este iesit oficial. OS6 este doar leaked. dar merita. pe langa shimbarea vizuala, are imbunatatiri la baterie mai ales, browser, etc

nu are nicio legatura cu garantia. este normal sa faci un upgrade de OS atunci cand este necesar

cheers

7. #27 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Ok, multumesc pentru promptitudine. Oricum, din cate am vazut, s-ar parea ca va apare si oficial.

8. #28 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Aveti grija. Un "leak" nu este considerat oficial. In caz de "brick" telefon si se detecteaza alt OS decat cel oficial, riscati sa nu vi-l primeasca la garantie. Asta nu inseamna ca se face "brick". La cat de simplu este sa faci un update, cred ca si un copil ar putea sa dea "click-urile" respective.

@Ovidiu: baga domnu, codul pentru ConsoleGames Group.

9. #29 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu stiu de-astea

10. #30 SP
    ovi vezi daca poti face admin sau ceva

new: Bold 9700 Leaked OS 6.0.0.448

11. #31 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Gata bodo , te-am facut admin

12. #32 SP

Exclamation

Consolistii BBM grup
    Attached Images Attached Images consolistii_barcode.png

13. #33 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    se va putea pune OS 6 si pe Bold 9000, din cate am vazut are cam acelasi hardware cu 9700, in afara de ecranul mai mare la 9000 si de memoria de aplicatii crescuta la 9700 nu vad diferente mari.

14. #34 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Later edit: afirmatia mea a vrut sa fie o intrebare numai ca am uitat semnul aferent "?"

15. #35 SP
    mi-am dat seama

tot ce am gasit este din noiembrie 2010: Leaked: OS 5.0.0.1036 for the BlackBerry Bold 9000

16. #36 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Mi-am achizitionat si eu un BlackBerry Pearl 8120 , acum 2 zile.(La mana a 2-a)
    Sunt foarte multumit pana acum. Incerc sa ma obisnuiesc cu Qwerty-ul ciudat de la Pearluri.

Imediat adaug si eu PIN-ul meu(barcode-ul)

---------- Post added 30-01-2011 at 11:29 PM ----------

Add me

17. #37 SP
    sorry
    Attached Images Attached Images barcodex.jpg

18. #38 SP
    scaneaza si tu grupul. am pus QR putin mai sus

daca nu ai BIS nu va merge

cheers

19. #39 SP
    Nici pe wifi nu merge...god damn it...
    Si eu eram asa de fericit
    Ma duc sa vad astazi chesti aia cu 100 emailuri (la orange-special pt BB) Si poate imi merge.

20. #40 SP
    nu merge decat pe BIS/BES man

vezi ca la orange ai o optiune cu 50mb/luna trafic la 9 euro parca pe prepay

in general marea majoritate a aplicatiilor folosesc BIS

sau iei o cartela de uk si aia au oferta pana la 1 iulie gratis dupa care doar 5 lire /luna (tot prepay)

daca se doreste las link la sellerul respectiv si vine cu 11 lire credit (merge cumparata doar o cartela/user)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks