Oricum si PS3 PHAT cu 80GB este mai mult decat suficient. Am N jocuri instalate + 25 luate de pe PSN Store + muzica + filme si mai am 20GB liberi.
Oricum si PS3 PHAT cu 80GB este mai mult decat suficient. Am N jocuri instalate + 25 luate de pe PSN Store + muzica + filme si mai am 20GB liberi.
...oricum poți schimba HDD-ul �n c�teva minute cu unul de o capacitate muuuuult mai mare![]()
IGN: Brütal Legend Review
9/10..nui rau
Pana atunci mai vad dar de la Slim am inceput sa ma inclin spre PS3 80 gb + Killzone 2 . SI prin asta iau si killzone 2 deci bifez un joc in lista mea de jocuri pe care le vreau .
if you are near to the dark
I will tell you 'bout the sun
you are here, no escape
from my visions of the world
you will cry all alone
but it does not mean a thing to me
knowing the song I will sing
till the darkness comes to sleep
come to me, I will tell
'bout the secret of the sun
it's in you, not in me
but it does not mean a thing to you
the sun is in your eyes
the sun is in your ears
I hope you see the sun
someday in the darkness
the sun is in your eyes
the sun is in your ears
but you can't see the sun
ever in the darkness
it does not much matter to me
....
*lyrics spam*
I hate rroms!! Au spus ca piesa Gloriei Estefan-hoy este copiat dupa babi ghiara de aur si *****a-habar n-am cum se numeste
Tocmai.. adica i-ati dat drumul lui Mask ca parca trebuia sa fie banat pentru 6 luni de-acuma in colo.
Anyway.. Slobozia de unde crezi ca vine? Acolo s-au eliberat sclavii indieni (a.k.a. tiganii dupa) de sub sclavia boierilor. Pe scurt.. i-au slobozit
Numai la prostii va duce capu![]()
Khan,trebuia sa am ban 1 luna,dar nu stiu de ce mi-a luat banul.Dar mi-a dat 5 puncte "penalizare"
Mai fratilor azi m-a uimit unu la scoala ( nu am postat la Intamplari la scoala pentru ca nu e o intamplare ) cand mi-a zis ca el nu a jucat niciodata un joc video in afara de Mahjong . Si sa stiti ca il cred pentru ca el nu stie sa mearga pe biciceta , nu stie sa mearga pe role sau pe skateboard si nu stie sa inoate . Nu inteleg cum poti trai ca el ,cred ca fara inot , role , skate as trai destul de bine , fara biciceta as trai rau dar fara jocuri as trai groaznic . Ala e un ciudat !
Fiecare cu pasiunile lor, poate lui nu-i plac jocurile sau nu are posibilitati financiare
Bookmarks