Intradevar e gay, a recunoscut si el dar ce relevanta are pentru tine?...cu siguranta il duce bibilica mai mult decat tine.
Mi se pare o atitudine ''manelara'' sa ai ceva impotriva homosexualilor, daca lui in fata unui barbat i se umpla *****ul cu sange nu stiu ce te doare pe tine.
Am fost pe jos de ras la faza asta:
Si inca unu:Originally Posted by chewyone
Sig-ul lui continand asta:Originally Posted by jonemon1
Intel Core 2 Duo E6700 2.66 GHZ ram 2GB ATI Radeon HD 2600 XT windows XP 32 bit (nu o fii cel mai performant calc dar totusi nici jaf nu ii)
si 2 card-uri unu ptr brawl si un driver license pentru Mario Kart deci pentru un om sarac nu o duce rau.
daca nu iti convine ceva http://www.consolegames.ro/forum/pro...?do=ignorelist
Asta nu inseamna ca e prost, si eu am terminat anul trecut cu media 5 la mate si uite ca anu asta am 3 de 10.Poate nu are initatitiva, eu chiuleam foarte mult, intarziam si nici nu eram atent iar daca luam la lucrare un 5 era bine, acum daca iau 8 stramb din nas.Pe de alta parte sunt foarte multi care nu au ce face, stau acasa si invata toata ziua, iau note de 10 dar incurca Africa cu Asia si pe messenger vorbesc cu ''kre'', astia sunt prosti.Poate Mriacob care a luat nota 2 ar sti sa raspunda la o intrebare de cultura generala la care unu cu nota 10 ar incepe sa rada, desigur de prostie.
MonkY, ai promis niste ban uri pentru cei care pun tags uri idioate. Speram sa te tii de promisiune.![]()
mriacob is a bitch
ahhahaha
La ei colegiu costa enorm,strang parintii toata viata pentru educatia copiilor and stuffSig-ul lui continand asta:
Intel Core 2 Duo E6700 2.66 GHZ ram 2GB ATI Radeon HD 2600 XT windows XP 32 bit (nu o fii cel mai performant calc dar totusi nici jaf nu ii)
si 2 card-uri unu ptr brawl si un driver license pentru Mario Kart deci pentru un om sarac nu o duce rau.
![]()
Sincer cred ca internetul meu s-a drogat sau s-a imbatat.
Eu pana acum am avut o conectiune cu care trageam cu 10 mb/s si uploadam cu 5 kb/s, dar acum vad ca s-a razgandit si face download cu 2 mb/s, dar uploadeaza cu 4 mb/s.
... ce.
Inainte la download era 35-40 MB/s si la upload vreo 0.5 MB/s.
![]()
Bookmarks