Ce parere ai trics ?
E draguta masina.. dar totusi are cateva detalii asupra carora nu s-a lucrat precum stance-ul (da, da... romanglish) si camber-ul. Este ok dar nu este perfect. Stopurile sunt bleah. Evacuarea este un totally not pentru candy-ride. Detalii care fac o masina perfecta![]()
Poti sa imi zici pe pm daca ai ceva intrebari, am si eu UPC. E legat de disparitia subita a unor canale din grila?
Stie cineva cum se numeste filmuletul cu pisicuta data ieri la stiri (Antena 1/3) ? Cea micuta, care isi imita stapana... ? Thx in advance !
Eu ubesc:X manele dar cu betivu ala nu tin.Oricum mie imi plac unele manele dar nu sunt manelist si nu ascult zi si noapte.Dar pentru fanii mei se stie:
Eu am o singura nelamurire referitor la manele: la fel se scrie denumirea si in engleza ? lol De multe ori m-am aflat in ipostaza in care vroiam sa scriu la limba de engleza fraza "Urasc manelele", dar nu stiam daca sa scriu "I hate manele" sau daca exista vreo denumire speciala ( probabil facuta de Nicolae "How do you do you do ?" Guta ).
voi sunteti... prea tari ...altceva nu puteti sa faceti ...decat sa postati clipuri cu manele (inteleg aia cu Basescu)...ce parere isi face un user nou cand intra pe spambox?sau un "strainez"?
Bookmarks