I'M BACK!!!>....daca interesa pe cineva..cine imi explica si mie cam ce s-a mai intamplat de vreo luna incoace? cu banii cum stam? ce subiecte importante s-au discutat? cate fire albe i-au mai iesit lui Monky? just the regular stuff![]()
nightprowler , cam mult ti-a luat .... welcome backchiar ma intrebam de ce nu mai vad iepurele fraierit ...
ms...mi-a fost rusine fata de cativa useri sa mai intru pt ca am vb ceva si nu am reusit sa ma tin de cuvant din cauza "crizei"...oricum vad ca s-au descurcat...
da ne-am descurcat dar macar puteai sa ne dai si noua un pm sau macar un offline pe mess .
.... deci eu prostie mai mare ca asta nu am vazut http://www.go4it.ro/curiozitati/in-2...itori-4924550/
si mai era ceva in descopera.ro parca ca cica din 2013 o sa avem plantati de carne artificiala facut in laborator .
intrebare are rost sa fac un thread ca subiect cele mai mari prosti care apar pe net ?
Stie careva cum se numeste filmul in care un tip sta la o masa si prizeaza harta americii facuta din cocaina?
Duminica e ziua mamei mele si nu stiu ce sa ii iau. As vrea ceva simbolic care sa nu treaca de 10 lei ( nu imi spuneti ca sunt zgarcit dar strang bani pt PS3 si nu vreau sa consum mult ) pentru ca tin minte ca acum 2 ani de 8 martie aveam decat 50 de bani la mine si i-am luat o chestie mica din portelan si s-a bucurat foarte tare ( inca mai e pe frigider lol ) deci vreau ceva ieftin si simbolic.
Voi ce ati cumpara daca ati fi in locul meu ?
( haideti repede cu raspunsul ca maine e ultima zi in care pot cumpara ceva ca sambata ma duc la o petrecere la o colega )
pai iei ce n-are sau ce isi doreste un mixer sau ceva stiu eunu te uita neapart la bani doar e mama ta,si cu si fara 500 de mii sa zicem oricum e acelasi lucru nu?ca daca mai ai nevoie de 500 de mii credca iti vor da parinti...
Mixer... are 2 , de bucatarie nu ca are toate prostiile pentru bucatarie.
Ce-si doreste ..... un laptop ( ma tem ca nu am bani de laptop --- si nici nu ma gandeam sa ii cumpar)
Oricum ea nu pretuieste mai mult un cadou scump decat unul mai ieftin.
Cred ca o sa ma duc maine cand ies de la scoala prin magazine , poate imi sare ceva in ochi.
Dar daca aveti ideei , spuneti !!!
Edit :tin minte ca inca mai are
o inima facuta din noroi de cand aveam 6 ani
![]()
Cumpara-i un lantisor ceva..o esarfa..dar va trebui sa scoti mai mult de 10 lei din buzunar![]()
Un trandafir sau o felicitare... sau daca vrei sa pari ca esti generos ia-i SI un trandafir SI o felicitare![]()
Bookmarks