Laurentiu don't be mean ... trickz e mai rautacios din ce am vazut eu pe-aici , dar sunt sigur ca nici el n-are nimic cu Raul , ungurul forumului
LE : A aparut un nou episod din Grey's Anatomy . YaaaaaY
Laurentiu don't be mean ... trickz e mai rautacios din ce am vazut eu pe-aici , dar sunt sigur ca nici el n-are nimic cu Raul , ungurul forumului
LE : A aparut un nou episod din Grey's Anatomy . YaaaaaY
Studentule glumeam. Daca nu ma crezi poti citi noul banc care l-am pus la Jokes sa te convingi ca sunt bine dispus. lol
Hell Cares about them... sincer pe mine nu ma prea freaca, dar am un prieten aici caruia chiar ii place
Mask, nu sunt maghiar![]()
Nu am nimic cu nimeni![]()
Ah, stai, am cu Puya, Nicoleta Luciu, Saddam, Bush, Obama, Kamelia pentru ca nu stie sa isi scrie numele cu C, am cu cei de la KFC Mosilor ca ieri mi-au dat Crispy in plus la Variety Bucket si azi nu, am cu Clint Eastwood, am ceva cu pinguinii, am ceva cu cainii care ma latra zilnic si tot asa![]()
Pune si tu ceva mai "hardcore" cum ar fi astaVideoclip XXX - Puya ft Alex Sus - Pe Bar
Mask no offense dar nu cumva tu erai cel care a primit ban 1 luna de zile ca incercat sa ne fraiereasca pentru un joc video cu poze luate de pe net , imi cer scuze dar nu cred ca esti in masura sa scri cuvintele de mai sus .
Cat despre baieti care isi fac 3-4 clone doar ca sa ne dispere cu spam-uri sunt fara bun simnt .
Ar trebui sa le dea MonkY un ban permanent pe ip celor care isi fac clonesau pe MAC-ul PC-ului
Mai bine ar face restrictie la userii noi sa nu poata posta la aria wallpapere decat daca au peste xx posturi![]()
Lista ta e o nimica toata. Pe l�ngă alea,nu �l suport pe basescu,urasc ungurii,mă enervează pedelistii,mă enervează nops66,mă enervează cocalarii si pitipoancele,urasc pisicile,soarecii si pe Daniela Crudu. Sunt mult mai multe, dar scriu după telefon. Revin maine cu o lista completa![]()
Te am uitat pe tine. Nu �nţeleg ce ai ca fail. Pur si simplu spun ce nu �mi place. Din c�te ştiu am dreptul la o opinie
@ Mika, de ce crezi ca am zis asta?![]()
Nici eu... �mi place cum te iei de cineva, n am nimic cu tine. La presedentie nu candidez, stai calm![]()
Bookmarks