Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 300 of 501 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 400 ... LastLast
Results 5,981 to 6,000 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #5981 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Chestie pe care o discutam azi cu Grey si nu o inteleg... Face omul Hot Story, se chinuie cu grafica, cu detalii, cu organizarea... face planuri de luni de zile, pentru luni de zile... Si primeste 4-5 Thanks-uri. Vine nea Gigel, posteaza pe threadul Ce ne-am cumparat azi cum ca si-a luat revista TriluLilu cu CD, si primeste 40-50 de Thanks-uri...

Am i missing something ?
    @MonkY se stia treaba asta de mult si am mai vorbit despre acest lucru, era si @bobby pe forum. Asta e... ai vazut ca un review, un articol sau o stire primesc in total mai putin Thx decat un post pe "ce ne-am cumparat astazi". cred ca acesta este principalul motiv pentru care oamenii nu mai scriu stiri. acum in afara de 3-4 useri nimeni nimic. stai sa inceapa concursul pentru news master si sa vezi atunci cate stiri vor fi si de la cati useri .

2. #5982 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai sa vezi cum o sa dau de-acum incolo premii pt. News doar asa, pe nepregatite. Gen "Premiul de News Master se duce la cel care a scris cele mai multe news-uri in perioada 01.10.2010 - 15.10.2010". Retroactiv nene...

Iar cu Thanks-urile, s-ar putea sa le dezactivam cat de curand pe anumite threaduri... Insa mai incolo... momentan ma gandesc sa implementam un sistem de Trader Rating... pe tipul ebay...

3. #5983 SP
    Senior Member tray's Avatar
    poate si o explicatie cand primesti reject la o stire ar fi mai folositoare

4. #5984 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    poate si o explicatie cand primesti reject la o stire ar fi mai folositoare
    foarte simplu. uite explicatia: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

nu cred ca o stire care a respectat regulamentul nu a fost postata. eu de obicei trimit si un PM cu ce s-a gresit si-l rog pe respectivul sa o rescrie, dar de cele mai multe ori le lasa asa.

5. #5985 SP
    Senior Member tray's Avatar
    eu vorbesc in general ,cand cineva doreste sa ajute si incearca sa faca o stire /un review,fiind la prima interventie ,inevitabil va face o greseala (ori poze la dimensiunea gresita ,ori stire fara sursa) si sincer una e cand iti zice cineva "am redimensionat pozele /am adaugat sursa ,fii mai atent pe viitor" cel mai probabil inveti din greseala si nu o vei mai repeta
    cand primesti doar replyul :http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ ,cel mai probabil arunci un ochi in fuga ,ti se pare totul bine scris si nu te vei mai obosi sa scri si altele

6. #5986 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Same here. De obicei trimit un PM celor care gresec stirea si le explic ce au gresit. Mai grav sunt cei care le trimiti de 5 ori acelasi mesaj si ei tot pe a lor o tin.

7. #5987 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce am primit eu in cutia de scrisori...lol

Nu stiam ca "isi" se scrie defapt "i-si" lol
    Attached Images Attached Images 27022010549.jpg

8. #5988 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

ce tari is tipii astia .

9. #5989 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Ce am primit eu in cutia de scrisori...lol

Nu stiam ca "isi" se scrie defapt "i-si" lol
    Poate au vrut si ei sa sune mai exotic.

10. #5990 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Stie cineva de ce imi cade netul de fiecare data cand vreau sa descarc ceva? (Am net de la UPC)
    Ajunge la 500 kb si cade netul.Ca sa-si revina trebuie sa scot modemul din priza si sa il bag iar.

11. #5991 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Cand zici "descarc" te referi la torrents? Daca da ...foloseste deluge ca are o chestie mica care trece peste limitarea upc-ului.

12. #5992 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    eu vorbesc in general ,cand cineva doreste sa ajute si incearca sa faca o stire /un review,fiind la prima interventie ,inevitabil va face o greseala (ori poze la dimensiunea gresita ,ori stire fara sursa) si sincer una e cand iti zice cineva "am redimensionat pozele /am adaugat sursa ,fii mai atent pe viitor" cel mai probabil inveti din greseala si nu o vei mai repeta
    cand primesti doar replyul :http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ ,cel mai probabil arunci un ochi in fuga ,ti se pare totul bine scris si nu te vei mai obosi sa scri si altele
    Eu de obicei daca la o stire se vede ca omul si-a dat interesul (adica nu a dat copy/paste de pe vreun site si gata), o repar si ii fac o poza care sa respecte regulile. Insa nu pot obliga pe ceilalti moderatori sa faca la fel. De multe ori vin si cate 10-20 de stiri... daca ar sta unul din noi cate 10 minute la fiecare, ar trebui sa stea cel putin 2 ore pe zi sa REPARE. Repet, nu-l poate obliga nimeni... si dupa parerea mea regulamentul pentru news este cat se poate de exact.

13. #5993 SP
    Banned Mario's Avatar
    Pai cam toate newsurile is copiate...dar mie Grey nu imi accepta niciunu.De exemplu multi au multe newsuri copy-paste care li se aproba si mie nu.De aceea am si incetat sa postez news.

14. #5994 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Pai cam toate newsurile is copiate...dar mie Grey nu imi accepta niciunu.De exemplu multi au multe newsuri copy-paste care li se aproba si mie nu.De aceea am si incetat sa postez news.

Probabil nu dadeai sursa?Daca nu e munca ta e bine sa precizezi a cui este

15. #5995 SP
    pff... s-a mai vorbit despre asta. stirile tale erau copiate, nu traduse sau "inspirate" din alte articole. erau pur si simplu copiate (ctrl+c si ctrl+v). E aproape imposibil sa ai o stire originala. de ce? pentru ca nu avem resursele necesare (declaratii, comunicate de presa, anunturi etc.) si e normal sa le preluam de pe alte siteuri. eu cel putin am incercat o vreme sa iau informatiile din mai multe parti si sa fac o stire mai mare, mai complexa si in stilul meu propriu. insa nu am avut un "feedback" pozitiv si nici nu am timp necesar pentru a scrie o stire, doua de acest gen pe zi. de acum inainte scurt si la obiect.

16. #5996 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mario, tu chiar nu vrei sa pricepi, nu-i asa?
    Ti-a explicat AndRewqp ceea ce ti-am spus si eu in nenumarate randuri. Tu ai considerat ca am ceva personal cu tine.
    Acum e totul clar, tu pur si simplu nu intelegi, dar e ok, poate dupa ce-ti explica mai multi acelasi lucru realizezi si tu unde era problema, sau la cine.

17. #5997 SP
    Banned Mario's Avatar
    Aceasta stire este copiata exact,doar tradusa,si totusi a fost acceptata:
    http://www.consolegames.ro/forum/f68...scumpe-jocuri/
    De aici: Top 10 most expensive video games budgets ever DigitalBattle.com
    Am tradus si eu newsuri din engleza in romana si tot s-a zis ca le-am dat copy-paste,si sa nu ma luati cu pixelu albastru,ca nu e nuj ce cuvant care in original era.

18. #5998 SP
    Aceasta stire este copiata exact,doar tradusa,si totusi a fost acceptata:
    http://www.consolegames.ro/forum/f68...scumpe-jocuri/
    De aici: Top 10 most expensive video games budgets ever DigitalBattle.com
    Am tradus si eu newsuri din engleza in romana si tot s-a zis ca le-am dat copy-paste,si sa nu ma luati cu pixelu albastru,ca nu e nuj ce cuvant care in original era.
    in primul rand este un articol, nu o stire. si dupa cum ziceam, nu avem resursele necesare sa obtinem acele informatii, doar sa le copiem din alte articole/stiri. in afara de introducere si probabil si incheiere nu avem ce pune de la noi. traducerea, asezarea imaginilor, organizarea textului a durat in jur de o ora si 45 de minute.

iti repet pentru ultima oara, tu ai copiat stirile, sau ce putin majoritatea, cuvant cu cuvant, nu traducere, nu adaptare etc. esti singurul care nu intelege si o tine pe a lui. uite de exemplu, @darkrazvan a scris o stire ieri, era OK dar textul nu era suficent de mare si se repta. i-am explicat, i-am dat cateva sfaturi si l-am rugat sa o rescrie. uite rezultatul: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...mana-viitoare/. cand ti-a fost respinsa prima stire, in loc sa tii cont de sfaturi si sugestii, ai continuat sa postezi si sa sustii sus si tare ca esti persecutat.

Bafta!

19. #5999 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    La ce va chinuiti cu el...chiar nu inteleg

20. #6000 SP
    Member octav's Avatar
    Welcome back SYZYGY and Khan...sa nu ne mai parasiti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.