A fost moderator foarte bun !
Deci in 8 zile (din cate vad ti ai facut clon...ghr..contul pe 17 Feb) ai reusit tu sa deduci ca Mo este un moderator foarte bun si sa te indragostesti de MonkY?
Bre Monky imi dadusi palpitatii cu faza asta:
"Forum will be closed !"
░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀
Damn, ce tare e!
Concert Septarii de Trefla si Anca Goga. Vineri 12 Martie, ora 22:00, Locatie: Chanson, Oradea. Intrarea 5 lei. Pentru cei ce n-au auzit de ei, ii puteti vedea aici: YouTube - septariidetrefla's Channel
Paul Dreptate in postura de manager... faceti poze pana nu va cere bani/poza la ce viitor are cu trupa asta o
![]()
Chestie pe care o discutam azi cu Grey si nu o inteleg... Face omul Hot Story, se chinuie cu grafica, cu detalii, cu organizarea... face planuri de luni de zile, pentru luni de zile... Si primeste 4-5 Thanks-uri. Vine nea Gigel, posteaza pe threadul Ce ne-am cumparat azi cum ca si-a luat revista TriluLilu cu CD, si primeste 40-50 de Thanks-uri...
Am i missing something ?
Ar trebuii sa se stearga threadul "Ce ne-am cumparat azi" (sau macar sa nu se mai poata da thanks acolo),iar pentru o stire postata sa primesti puncte de experienta mai multe,sau ceva care sa te faca sa vrei sa scrii una.
Sau unul dintre membri care posteaza des pe aria de News,sa faca un fel de tutorial,despre cum sa scrii o stire,cu site-urile de unde se informeaza ei...etc.
Bookmarks