Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 410 of 501 FirstFirst ... 310 360 400 408 409 410 411 412 420 460 ... LastLast
Results 8,181 to 8,200 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8181 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    A fost fenomenal concertul, doar ca lumea care era acolo era cam paralela cu tot ce se intampla si nu era prea entuziasmata. Eu dupa o melodie deja imi facusem loc destul de mult, fata de inghesuiala in care am stat pana a inceput concertul.

Si filmari de la concert: AC/DC - Back In Black 1 - Ep. 112 | METALHEADTV
    Phil Anselmo ****in' rulz!

Una buna, alta rea, RIP Dio: DIO
    Nu era entuziasmata ? Nu stiu unde ai stat tu, dar in jurul meu toata lumea urla si sarea si facea asta .

2. #8182 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Dupa ce ma termin de uitat la Victory Gundam ma apuc de Sequel-ul la ACE adica de Another Century Episode 2 :

3. #8183 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Music Experiment

Destul de interesting ?

4. #8184 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

l o l.

5. #8185 SP
    Nu pot sa ma uit la avatarul tau , studentule , fara sa ma bufneasca rasul ! Care e faza cu grasii ? ..ca mai aveai si inainte pe unu' care tragea cu arma mi se pare.

6. #8186 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Nu pot sa ma uit la avatarul tau , studentule , fara sa ma bufneasca rasul ! Care e faza cu grasii ? ..ca mai aveai si inainte pe unu' care tragea cu arma mi se pare.
    E gras

7. #8187 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    E gras
    se spune bine facut

8. #8188 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    I'm not fat, I'm just big-boned. Screw you guys.

9. #8189 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Intrebare ,daca nu am jucat nici un joc din seria FF si tot cea ce stiu despre jocurile FF e ca Tifa arata al naibii de bine ,are rost sa vad filmul aparut in 2005 (final fantasy 7 advent children) ?

10. #8190 SP
    Member LeGenD's Avatar
    nu e umflat...e fluffy

11. #8191 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy View Post
    se spune bine facut
    Nu si in cazul lui . Stie ca glumesc

12. #8192 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Intrebare ,daca nu am jucat nici un joc din seria FF si tot cea ce stiu despre jocurile FF e ca Tifa arata al naibii de bine ,are rost sa vad filmul aparut in 2005 (final fantasy 7 advent children) ?
    te poti uita ... da nu o sa intelegi nimic . Trust me , asa am facut si eu . M-am uitat mai intai la film ... nu am inteles nimic da mi-au placut bataliile , apoi am jucat si terminat FF crisis core pe psp (care e un prequel la FF 7 ) si abea acuma joc FF 7 (am 25 de ore de joc si is inca la Disc 1 , asta da joc ) .
    Advent children-ul e defapt un "sequel" la FF 7 .
    Deci ordinea cronologica ar fi : FF crisis core->FF 7->FF Advent Children . Da cum am spus mai sus , poate ca nu o sa intelegi cine stie ce din poveste , da o sa fi uimit de efecte , batalii si alte aspecte . Si da Tifa is freakin` hot . Una dintre tipele mele preferate din seria Final Fantasy .
    P.S. De asemenea mai e un alt film Final Fantasy care ii zicea Spirits Within . Si ala a fost destul de dragut da nu cred ca avea nimic de-a face cu nici un joc FF .

13. #8193 SP
    Pana la urma o sa ma uit la film ,poate reusesc cumva sa joc si jocurile (avand in vedere ca seria este PS exclusive ) . FF13 este singurul pe care il pot juca ,pe xbox360,dar am vazut ca nu a fost asa bine primit de fani .

14. #8194 SP
    Va prinde studentu' ca vorbiti asa de el , va zgarie cu cutitul si va mangaie cu bata .

15. #8195 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    te poti uita ... da nu o sa intelegi nimic . Trust me , asa am facut si eu . M-am uitat mai intai la film ... nu am inteles nimic da mi-au placut bataliile , apoi am jucat si terminat FF crisis core pe psp (care e un prequel la FF 7 ) si abea acuma joc FF 7 (am 25 de ore de joc si is inca la Disc 1 , asta da joc ) .
    Advent children-ul e defapt un "sequel" la FF 7 .
    Deci ordinea cronologica ar fi : FF crisis core->FF 7->FF Advent Children . Da cum am spus mai sus , poate ca nu o sa intelegi cine stie ce din poveste , da o sa fi uimit de efecte , batalii si alte aspecte . Si da Tifa is freakin` hot . Una dintre tipele mele preferate din seria Final Fantasy .
    P.S. De asemenea mai e un alt film Final Fantasy care ii zicea Spirits Within . Si ala a fost destul de dragut da nu cred ca avea nimic de-a face cu nici un joc FF .

so are you jacking off at Tifa?aaa?

LT:hai ca glumesc frumosule....

16. #8196 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nee , n-am cum sa ma supar Toti imi sunteti dragi ... today

17. #8197 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Nee , n-am cum sa ma supar Toti imi sunteti dragi ... today
    ma faci sa rosesc durduliule...

18. #8198 SP
    Haideeeeeeti la fotbaaal !! Din 14 sau cati eram am ramas 9 ?

19. #8199 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    M-am uitat la c�teva video-uri cu Final Fantasy , ce are așa de special de se joacă toată lumea ?
    Mie mi-a făcut o primă impresie slăbută , aștept păreri ale celor care joacă / au jucat.

20. #8200 SP
    Tifa - C?utare Google Asta este cel mai bun motiv
    Nici eu nu sunt foarte incantat de joc din ce am vazut pe net,dar totusi alta e senzatia cand il joci si alta e cand te uiti la niste filmulete

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 410 of 501 FirstFirst ... 310 360 400 408 409 410 411 412 420 460 ... LastLast