Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 411 of 501 FirstFirst ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 461 ... LastLast
Results 8,201 to 8,220 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8201 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Deci ordinea cronologica ar fi : FF crisis core->FF 7->FF Advent Children
    Defapt ai uitat doua : FF 7 before the Crysis ->FF crisis core->FF 7->FF Advent Children->FF7 Dirge of Cerberus.

FF7 a fost epic grafica cam outdated but who gives a f... cel mai complex plot, superb story wise, pana in ziua de azi in cea ce priveste astea 2 jocuri nu am mai intalnit nimic aproapiat cu exceptia Xenogears, l-am terminat de cateva ori .

PS: Tifa is hot .

P.S. II:

Maddie and David is great:

2. #8202 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Defapt ai uitat doua : FF 7 before the Crysis ->FF crisis core->FF 7->FF Advent Children->FF7 Dirge of Cerberus. .
    exact . Acu 1 min mi-am adus aminte si de Dirge of Cerberus (acela din pacate nu l-am jucat ..inca ) . Speram sa nu observati :"> . Cat despre FF 7 before crisis de ala stiam da nu eram sigur daca sa il pun sau nu (a aparut doar in Japonia si era joc pe telefon ) .
    Naz sa stii ca nici mie nu mi-au placut la inceput FF X si XII, dar dupa o ora de jucat am inceput sa ador povestea , personajele si muzica si dupaia nu m-am mai putut opri din jucat . Poveste extrem de complexa si interesanta , privelisti minunate , soundtrack divin (cele mai bune soundtrackuri auzite in viata mea ) , personaje la care o sa ajungi sa tii foarte mult (Zack , Cloud , Tidus ,Baltiere , Sepiroth etc) aaaand don`t forget the chicks : Tifa , Aerith , Yuna , Ashe , Fran , Lighting and many many more . Jocurile din seria Final Fantasy sunt niste capodopere ale gaming-ului daca ma intrebi pe mine . Inainte eram "disperat" dupa seria Gothic si God of War . Now it`s Final Fantasy si ma indoiesc ca o sa imi placa alta seria mai mult decat cea a baietilor de la Square Enix

3. #8203 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    M-am uitat la c�teva video-uri cu Final Fantasy , ce are așa de special de se joacă toată lumea ?
    Mie mi-a făcut o primă impresie slăbută , aștept păreri ale celor care joacă / au jucat.
    Multi din cei care joaca JRPG-uri o fac pt. ca le place cultura, imaginatia nebuna a asiaticilor, povestea, muzica, etc... In plus generatiei "CounterStrike" ii este cam greu sa accepte genul asta de jocuri... E normal sa faca o impresie slabuta un joc a carei serii a inceput cand multi se jucau cu ceva mic prin tarana... E genul pe care fie il adori, fie nu-l accepti/intelegi. Easy as that.

4. #8204 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Văd că băieții s-au concentrat mai mult la fetele din Final Fantasy lol
    Vreo fata pe aici cu o părere? Una care eventual se uita la joc nu la băieții din el

Q : Drăguț Final Fantasy?

A: Da ! Drăguțe fetele.

@ Mersi pentru răspunsul obiectiv Monky , primul de p�nă acum.

5. #8205 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Am plans la sfarsitul Crisis Core-ului...
    Si totusi mie mi-a placut de Cissney...poate pentru ca am o slabiciune la roscate(REDHEADS)
    Attached Images Attached Images crisis_core_turks_cissney.jpg

6. #8206 SP
    @Tudoran: Incearca Xenogears daca poti, nu o sa fii dezamagit ^^.

Cat despre FF X doua lucruri mi sau parut distractive:

1. a fost primul joc japonez in care mi-a placut mai mult dub-ul decat vocile originale.

2. ca o adaptare a unui fan este mai faina decat melodia iconica a jocului (suteki da ne):

7. #8207 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Vreo fata pe aici cu o părere? Una care eventual se uita la joc nu la băieții din el

am o curiozitate daca imi permiti.
    Ce console detii?(ca ti-as recomanda niste jocuri din seria final fantasy care sigur te vor prinde )

8. #8208 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    am o curiozitate daca imi permiti.
    Ce console detii?(ca ti-as recomanda niste jocuri din seria final fantasy care sigur te vor prinde )
    Doar un Xbox 360.

9. #8209 SP
    Doar un Xbox 360.
    a,nu prea ai ce

10. #8210 SP

Pe mine cel putin nu modele ma atrag ci muzica, story-ul si plot-ul in principal dupa care urmeaza grafica(poate mai bine zis design-ul, grafica duce cu gandul la altceva)+gameplay-ul oarecum artistic, desi nu este open ended ca si WRPG-urile m-au absorbit mai bine intr-un Role playing decat orice altceva.

PS: este FF7 si 8 pe PC da crappy port is crappy...

11. #8211 SP
    @Strike105X pe ce consola e Xenogears ? Ca sincer l-as incerca . E de vanzare pe PSN sau ceva ? oricum la vara sper sa lucrez undeva sa fac rost de niste bani si cred ca o sa cumpar cu o parte niste jocuri de PS1 (toate FF-urile , Chrono trigger si inca cateva ) . Btw video-ul postat de tine e divin :X .
    Vocile in FF X mi-au placut f mult . Iar melodiile au fost superbe (doar au fost compuse de Nobue Uematsu nu ? ) . To zanarkand si A fleeting dream is melodiile mele preferate din X , desi toate is geniale

12. #8212 SP
    Xenogears este pe PS1 o adevarata capodopera jocul acela.

13. #8213 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Xenogears este pe PS1 o adevarata capodopera jocul acela.
    poate o sa ma ajute amazon-ul la vara . Oricum am de gand sa imi incep la vara un Final Fantasy collection (asa ca o sa caut si Xenogears ca bonus ) . Cred ca o sa incep cu cel mai nou (FF 13 ) apoi cele de ps2 ca sa le mai termin o data si apoi crema (FF 7 ,8 ,9 ) . Cu celalalte dinainte de 7 ...o sa vad eu ce fac . Btw , eu is singurul care asteapta cu sufletul la gura FF versus 13 ? In fiecare zi ma uit la trailer de cel putin 2 ori (mi se pare cel mai tare game trailer ever + ca ador si melodia ) . Pt acel FF o sa strang ai multi banuti ca sa cumpar collecter`s-ul (sigur o sa fie unul , i know it ) .
    P.S. : asa o sa arete si colectia mea peste 4-5 ani
    Attached Images Attached Images compkete-final-fntasy-collection.jpg

14. #8214 SP
    FF6 este considerat unul dintre cele mai bune titluri FF exact dupa FF7, just as a side dish info .

15. #8215 SP
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Am plans la sfarsitul Crisis Core-ului...
    deci nu is singuru care a plans la crisis core . E adevarat oameni buni : si baietii plang cateodata (jocurile astea is de vina ) . La ce alte jocuri v-a mai scapat o lacrima ? (sau mai bine sa zic ca v-a intrat ceva in ochi ? ) . Oricum JRPG-urile cred ca au cel mai strong feeling . Ele chiar se axeaza pe poveste si personaje , nu grafica si realism .

16. #8216 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Voi vorbiti de FF 7 si eu abia am jucat FF 13

FF7 pe pc are suport pentru gamepad ?

17. #8217 SP
    numai stiu de unde am poza asta .am gasit-o pe desktop,dar e a unui roman sigur
    Attached Images Attached Images pic.001257.jpg

18. #8218 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ce plictiseala...

19. #8219 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    vorbind de gagici si roscate...
    de bloodrayne va mai aduceti aminte
    Attached Images Attached Images bloodrayne1.jpg

20. #8220 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Cum sa nu Uite ce facem noi la ora 12 noaptea ,stam si vorbim despre gagicile din jocuri
    Whatever ce ma enerveaza gmail ca trebuie sa imi activ contul printr-un sms primit prin telefon....nu stiu unde e telefonul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 411 of 501 FirstFirst ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 461 ... LastLast